0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (167 puan) tarafından
Selam hanımlar, ben doğumdan 3 ay sonra çalışmaya başlayacağım, bebeğe annem bakacak. O yüzden süt sağma pompası almam gerekiyordu. Elektrikli almak istemedim işyerinde prize takmak priz bulmak vs sorun olur diye, hem de ses çıkarır diye. Bu yüzden manuel bir pompa aldım. Atarım çantama pratik olur diye düşünüyorum. 

Çalışan anneler bu konuda benimle fikir ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler 

9 Cevaplar

+1 oy
(25,223 puan) tarafından
Çalışan annr değilim ama Manuel asıl seni zorlar iş yerinde bence sakın alma elle onunla uğraşırsın kaç saat elektrikli bile uzun sürüyo. Elektrikli var bende öyle bi sesi yok hafif titreşim gibi çıkıyo sesi kimseyi de rahatsız etmiyo bebek uyurken bile yanında sağardım. 
-Reklam-
+1 oy
(375 puan) tarafından
Is yerinde uzun kalacaksanız ve müsait bi yer  varsa elektrikli kullanmanızı öneririm. Diğeri uzun ve yorucu olabilir. Bende eylülde oğlum 3 buçuk aylıkken başlayacağım. Ben öncesinde sagip buzluğa atacağım ve okuldan geldikçe o günün sütünü sağacağım. Avent elektrikli kullanıyorum . 6 yıl önce ilk oğlumda almıştım onu kullanıyorum hala
0 oy
(13,732 puan) tarafından
Çalışan anne değilim ama lansinoh ikili süt sağma makinesi alırsan pille çalışma özelliği var zaten ben çok memnunum
0 oy
tarafından
Canim ben calistigim surece gunde iki kez, kizim biraz buyudugunde ise gunde bir kez isyerinde sagim yaptim. Pompa cift tarafli lansinohtu kisa surede iki memeyi de bosaltmak acisindan ideal. Manuel hem tek tarafli olacak hem elle ugrasacaksin sanki cabuk yorulur ve uzun vadeli devam ettiremezsin gibi geliyor. Ben hem elektrikli hem ikili oldugu halde zor geliyordu bana 
0 oy
tarafından
E bebeğin kendi markasında vardı okullar açılmadığı için kullanmadım .ama tavsiye etmem.gecen sene 250 liraya almıştı eşim.
0 oy
(734 puan) tarafından
Ben elekttrikli kullanıyorum onunla bile en az yarım saat sürüyor manuel hiç denemedim
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Manuel cabuk bozuluyor.2 tane manuel aldim ikisi de çöp oldu şimdi elimle sagiyorum.
0 oy
(405 puan) tarafından
Kesinlikle manuel alma hem zaman hem enerji kaybı hemde pratik değil. Ben de lansinoh tekli elektrikli pompa var güzel ama ikili alsam daha iyi olurmuş zaman açısından.
0 oy
(4,668 puan) tarafından
İş yerinde sağım yapma derim. Sabah işe giderken ve işten geldiğinde sağım yap. Bu arada kaç saat çalışıyorsun. Zaten süt iznin olacak.
(167 puan) tarafından
8:30-18:15 çalışıyorum , servisler belli bir saatte hareket ettiği için işten erken çıkma imkanım olmaz yani süt iznimi kullanamam. Onun yerine parasını alabiliyor muyuz
(4,668 puan) tarafından
Parasını alabildiğini sanmıyorum ama hergun 2 saatlik hakkın yanmış olacak. Servisle değilde dolmuşla felan dönsen o da mı olmaz.
(167 puan) tarafından
Yok o kadar ters bir yerde ki başka bir şeyle dönemem eve. Neyse artık sağlık olsun. Sağma işini de deneyimleyerek öğrenicem hangisi daha pratik olacak diye :) teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
6 cevap 173 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.

383,665 soru

11,480,153 cevap

35,101 kullanıcı

...