0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Esim aksam hadi abilere oturmaya gidelim dedi.kaynanamlarla oturuyorum .Kızım uyuyordu bende dedim uyuyo o kalsin kaynanam yanında durur  gidip gelelim.Zaten bayram temizliği yapıyoruz kız uyumadı oglende 2 sâatligine abine götürdun kız orda perişan olmuş 1 yaşında kızım su bile vermemişler. Bende uyuttum .Vah gidelim vay gidecez .Bende kızım çöpte bulmadim .Kız perişan olur dedim al dedi yoksa ben Alican dedi .aldım sen bizi düşünmüyorsun dedim.arabaya bindim .oda süt alıp geliyordu ki merdiven de sütlerin birini düşürdü dökülünce diğerinde attı kufurler etti bana.Gelmis annesinin karşısında senj döverim elin ayağın tutmaz duruma getiririm .insan içine çıkamayacak duruma getiririm .Sizinkiler olsa uyandirsin bilmem ne  .ama artık eminim onun beni sevmediğine .Gecede gelmiş sarılıyor kendimden tiksindim?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Geneli boyle canim alissan iyi olur onlarin ailesi her zaman cok degerlidir
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
Bu erkeklerin çoğu böyle ama davranışı hiç hoş değil karşısındaki karısı ya insan eşine kibar olmayı beceremez mi bağırınca ne oluyor niye kendilerini bu kadar bir halt sanıyorlar haklısın.. 
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Bişey merak ediyorum mesela eşler seni döverim elin ayagini tutmaz duruma getirirm derken kadınlar ne diyo mesela sen ne dedin ? Gerçekten çok merak ediyorum bunu
tarafından
Bunu ben de çok merak ediyorum şakası bile hoş değilken birde ciddi ciddi söylüyorlar .

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 387 göst.
0 oy
8 cevap 270 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
18 Şubat 2024 Aile kategorisinde Demir2020 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.

379,291 soru

11,353,156 cevap

34,824 kullanıcı

...