0 oy
878 göst.
Diğer kategorisinde (3,551 puan) tarafından
Kızlar duydunuz mu yeni yargı paketini. 4. Yargı paketi ile cocuga tecavüz normalleştirilmiş resmen. Tecavüze ugrayan bir çocuk 3gün içinde muayene edilip kesinleştirilmezse aile dvacı olamıyormış. Üstelik artık video da istenecekmiş delil için. Aklım almıyor ya ne yapmaya çalışıyor bunlar 

26 Cevaplar

+3 oy
(289 puan) tarafından
Bak canım burada normalleştirmeden bahsedilmiyor. Sadece yargıyı yanıltma durumları için önlem alınıyor.

Görüntü için ilk 3 günden sonrası için.

Yani mazallah böyle bir olau hasıl olduğunda hemen devlet hastanesine gidip rapor alınacak polise şikayet yapılacak gerekli svaplar alınacak dosya açılcak takipi yapılacak. Diyelim olaydan 3 gün geçti gidip rapor alsan anlaşılmaz bu defa görüntü şartı geliyor.

Bazı kimseler çocuklarını böyle bir konuda intikam için kullanıp iftira niteliğinde karşı tarafı suçlamak için şikayetçi oluyorlar çocuğuma taciz etti tecavüz etti diye. Yasalarda ki bazı açıklar sebebi ile suçu olmayan kişi mağdur ve rezil olabiliyor. Sonradan aklanması birşeyi ifade etmiyor.

Bu gibi kötü amaçlı durumları önlemek için yasalarda ki boşluklar dolduruluyor sadece.
(289 puan) tarafından
Yaptığım yorumu çok başka yerlere götürüyorsunuz.
Ayrıca başıma gelmediğini yada geldiğini bilmiyorsunuz.
Kardeş başka evlat başka aynı kaygıları yaşatmaz insana.
Yorumumun arkasındayım hala.
İdam gelsin tek temennim budur.
(3,551 puan) tarafından
Valla kardeşime annelik yaptım. Yapmasam bile evladım neyse kardeşim odur. Asla ayırmam. İkiside kanım canım.
(3,551 puan) tarafından
İdama da karsıyım bugüne kadar hangi suçlu idam edilmiş. Cin işkencesi ve bıcaklı hadım olmalı. Sonrası ömür boyu müebbet
tarafından
Siz hepiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz fakat üslup farklı olduğu için anlaşamıyorsunuz konu çok dağıldı  Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasin evlatlarımizi korusun lütfen kimin başına ne geldini kimse bilemez boşuna burda siyaset mevzusu yapmayın konu bu deyil çünkü yani ben öyle anladım
(13,202 puan) tarafından
Boşver Denizkızı Kübra hanım zaten hep haklı sadece o görmüş geçirmiş. Şimdi bu olaya üzülürler o perdenin arkasındana geçti mi ne uşaki tarikatı kalır ne zamlar ne korona. Sana da ayrıca geçmiş olsun inşallah rabbim şifalar versin.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Şaşırmadım .. çok güzel bir hükümet 
(3,551 puan) tarafından
Kafayı sıyırıcam bune ya.. Haydi tecavüze uğradığınu aileden korkar da sonra dan söylerse çocuk. Birde nasıl videoya çeksin. Ay tövbe
(6,361 puan) tarafından
Tecavüz edene ay bi sn hakime kanıtlamam lazm video çekcem diycek herhalde
(3,551 puan) tarafından
Zaten engelli bir kıza tecavüz edilmişti hakim kız bağırmadı rızası vardı diye suçluya beraat vermişti. Gerisini sen düşün nolacak halimiz ya.
(6,361 puan) tarafından
Bu ülkenin başındakiler girmedikçe ohoo daha bunlar iyi günlerimiz bence
(1,046 puan) tarafından
Berf helâl olsuna sana kiz en güzel yorum senin bu ülkeyi yönetmence suç arayın
+2 oy
(2,136 puan) tarafından
Balık baştan kokar.

Devlet bunu normallestiriyorsa serefs.iz sapıklar da yapmaya devam eder.
+1 oy
tarafından
eee canim cocuk porno ve beraberliklerini baska turlu nasil yurutecekler ki insani dusunen mi var insani birak cocugu dusunen mi var
(3,551 puan) tarafından
O kadar haklısın ki. Delirmemek elde değil. Resmen istismarcıların eline koz verdiler. Artık kimse durduramaz onları
tarafından
bu bilindik olayin dava acimi ve durusma gorulmesi de ayri illerdeymis normalde netede yasiyorsan davan da oraya surer ama bu olay farkli.. ztn bu cocuk beraberliklerinde cok para dondugu icin halka yonelik karar verilse sasardim ama insallah duzelir birgun hersey ztn haber izlemeyi biraktim izledikce sinir basiyo.. Allah akil versin ve bizleri de evlatlarimzi da korusun yoksa baska koruyan kalmadi..
+1 oy
(21 puan) tarafından

:angry: bu ülkede artık hiç birşeye şaşıramıyorum!


+1 oy
(1,564 puan) tarafından
Evet malesef ne yazikki öyle mecliste okundu ve geçti kimsenin umrumda değil artık Allaha sığindım ve onun adaletine rabbim tüm çocukları korusun 
+1 oy
(3,041 puan) tarafından
Burada normalleşmeden bahsedilmiyor. Sadece delil ve suçun kesinleşmesi söz konusu. Daha önce iki genç kız babalarının kendilerini taciz ettiğini söyleyip şikayetçi olmuştu. Adam hapse girdikten sonra itiraf edip bizi kısıtlıyordu rahatça gezmek istedik deyip iftira attık dediler. Adam hem öz kızlarına tacizden yargılandı hemde insan içine çıkacak hali kalmadı. Bir de masum insanlara atılan iftiralar var bu yönden düşünün. Burda taciz yada tecavüz eden değil iftiraya uğrayanlar korunma altına alınmış. Yarın bir gün çevrenden biri çıkıp sırf size gıcık olduğu için eşine iftira atsa beni taciz etti bana tecavüz etti dese nolcak. Belki de bu sayede artık kimse susmaz bu pisliği yapanlar insanlıkdan nasibini almamışlar yıllarca dışarda gezip yıllar sonra şikayet ediliyor. Sonra da ben yapmadim diyor. Böyle konularda biran önce herşey yapılmalı. Evlatlarımıza mahrem yerlerini öğretmeli biri dokunduğunda hemen bağırmasıni annesine söylemesini ogretmeliyiz. Bu konuda biz annelere büyük iş düşüyor.
(3,041 puan) tarafından
He bide şu var suçu kesinleşen caninin ceza evinde yan gelip yatmasına da karşıyım. Herkesin gözü önünde idam edilmeli. Ve bu öyle kolayca değil can çekişe çekişe yalvara yalvara bir pislik gibi ölmeli. Cezalar caydırıcı olmalı ki bir daha kimse böyle bir şeye yeltenemesin.
(289 puan) tarafından
Ağzına eline aklına zekana zikrine niyetine sağlık küçük hanım :)
(3,041 puan) tarafından
Biz ne söylesek boş. Sanırsın taciz edeni tecavüz edeni başımızın tacı yapamaz demişler gibi konuşuyor herkes. bigun eşlerine babalarına abilerine böyle bir iftira atıldığında anlarlar durumu.
+1 oy
(8 puan) tarafından
Çocuğunuza bagirmayi anlatması vs öğretin demek ne kadar kolay sen öğrettin tamam öğrendi ama o çocuğu annesiyle babasıyla zarar vermekle tehdit ettiler ve çocuk anlatamadı korktu yapanın yaptığı yanına kar kaldı bunu mu savunucaz nereye gidiyor bu devir Allah korusun evlatlarımızı. Madem masumu korumak için yapılıyor detaylıca herkes işini düzgün bı sekilde yapsa zaten masumlugu ortaya çıkar böyle bir mantık yok . Daha bir hafta önce elmalı davasında raporlara rağmen serbest kalan anne musveddesi var bu ülkede. 
(3,551 puan) tarafından
Hala aptl gibi bunu savunan insanlar var. Bi zahmet 18nyasından kücük kızları kaçırmasınlar. Kız kaçsa bile ailesine teslim etsinler... Ayrıca emin ol bu konunun onunla uzaktan yakından alakası yok. O içerde yatan kişiler cıktı lar bile. İçeriden. Savundukları şey kendilerinden daha vasat
(3,551 puan) tarafından
Yani sana katılıyorum canım
(8 puan) tarafından
Böyle birseyin savunulmasıni bırak konuşulması gündemde bile olmaması gerekir , asıl konuşulması gereken ne yapsak da caydırıcı olsa bu tarz olaylar yasanmasa ama hep başka yerlerde kafalar engellemeye yönelik hiç bişey göremiyorum ben. Çok yazık bu ülkede kadın olmak çocuk olmak bı sokak hayvanı olmak bile çok zor.
(3,551 puan) tarafından
Seni tebrik ederim canım. Ne hissediyorsam ne düşünüyorssam aynısını yazmıs sın. Allah senin gibilerin sayısını çoğaltsın. Sırf parti sevdasına hala bunu bile savunanlar var.
(8 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın , işimiz çok zor çok..
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Yanlış anlamış olabilir misin ? 
(289 puan) tarafından
Siz burada ki postun çok dışında bambaşka bir konuya giriyorsunuz yaptığınız çok yanlış bir davranış. Bu postum başlığı yapılan eylemin 3 gün içinde raporlanması veya sonrası için görüntü ile kanıtlanması ile alakalı bir yasal değişiklik ile ilgili.
Lakin siz bambaşka şeyler yazarak beni zan altında bırakıyorsunuz. Evet hasbihal edebilir konular üzerine istişare edip tartışabiliriz.
Her ne kadar düşüncelerimiz ters duşede sizin mantıklı biri olduğunuzu düşünüyordum.
Fakat kelimelerimi düşüncemi o kadar çok sapıtıyorsunuz ki benim hakkıma giriyorsunuz ve ben bunu helal etmem söyleyim.
Rica ediyorum kendinize gelin benim üzerimden yol almayın benide hedef göstermeyi bırakın artık.
(3,551 puan) tarafından
Sizin yazdıklarınız üzerinden yürüyor konusma. Ben kimsenin hakkına girmiyorum ne yazdığımın gayet farkındayım. Ve hükümet vs kimse bunu ortaya cıkar an bu cocuklar bizim oldugu kadar devletin de çocugu. O yüzden Ona göre kararlar alınmalı. Delili kanıtı şurda dursun. Devlet olarak sahip çıkılmalı.
(289 puan) tarafından
Bakınız şu anki hukuk sistemi ne kadını ne çocuğu koruyamıyor maalesef. Kadın cinayetleri ortada, tecavüzlere verilen cezalar ortada hiçbiri caydırıcı değil paşalar ağalar gibi bakılıyor hepsi içeride. Ben idam olmasını istiyorum fakat ailelerin çocuklarını eğitmesi ilgilenmesi kontrol etmesi taraftarıyım.
Kızım ilkokula giderken eve dönüşte 2 adam bunu takip ediyor.
Kızımı daha önceden öğrettiğim gibi tenha yerlerden yürüme kalabalıkta gel dediğim için öyle yapmış adamlar takibi bırakmamış kızımda hemen bir markete girip görevliye durumu anlatmış beni aradı kızım gidip aldım.
Aramızda parolamız vardı annenin babanın arkadaşıyım diyerek götürürler diye parolayı söylemeyen kimseyle komşu dahi olsa gitmiyor beni bekliyordu. Oglum 4 buçuk yaşında otobüste kimsenin yanına kucağına oturtmam, markette vs asla al sana sakız hediye vs verdirtmem. Tensel temastan kaçınılmasını söylerim. Çocukla iyi diyalog kuran ebeveynin çocuğu birşey saklamaz anlatır. Burada bakıyorum çoğu çocuğu bırakmış elti görümce koca kaynana derdine düşmüş. Böyle sağlıksız bir ortamda yetişen çocuklar genelde ailesi ile iletişim kurmuyor içe dönük oluyor. Bu çocukları yasalar mı korumalı yoksa en başında ailemi korumalı? Ailenin çocuğuna veremediği özgüveni devlet nasıl versin?
Çocuğa karşıdan karşıya geçmeyi ailesi öğretir devlet trafik ışığı koyarak bunu kolaylaştırır fakat trafik ışığı yok ken o çocuk karşıya geçmesini bilmeli. Trafik ışığının olmadığı yerde devlet değil ailenin eğitimi vardır.
(3,551 puan) tarafından
Senin bu saydıklarını emin ol herkes yapıyor. Burda konu ne sen ne diyorsun ablacım. Yasına hürmeten yanlış yorum yapmak istemiyorum. Herkes de senin gibi bilinçli anne merak etme. İnsanlar burda dertleşiyor diye onları bilincsiz sayamayız. Elbetteki çocuklarımız kendini bizde onları koruyacağız.. Baba diyordu baba baba öz evladına tecavğz ediyor. Hangimiz babasından eşinden böyle bişi bekleriz...Yani ne desem boş onu yapacak pç suyuna hap katar karısıyla kızının kimsenin ruhu duymadan yapar. Sonuç olarak ne olursa olsun. Kanunları devlet koyuyorsa. U devletin adam yerine koyup seçtiği vekili bilmem nesi ona göre kanun tasarısı getirecek.. İnce detaylara önem vermesi gerekir..
(289 puan) tarafından
O babayı da yetiştiren devlet değil bir anne.
Belki şiddet gören babası ilgilenmeyen annesi sevmeyen bir çocukluk geçirdiği için o baba da öyle sapkın bir birey oldu.
Toplum olarak o kadar ben merkezli yaklaşıyorsunuz ki bir çok olaya bunun temelin de ne var neden oldu diye soran yok.
Temelinde ki sorunu bulup çözemezsek asla bu tecavüzler bitmez. Bu devletin değil psikolojisi sağlıklı ebeveynlerin görevi.
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Kendi bacaklarına sıkarlar mi hiç. Kadını çocuğu değil kendilerini korumak amaç.
0 oy
(6,361 puan) tarafından
'Somut delil' istiyolarmıs adeletini sevdiklerim bu yasanın çıkmasına vesile olan bizzat bu sapıklae degilse ben de bir *** bilmiyorum rabbim 10000 katıyla çıkarsın inşallah onlardan 
(3,551 puan) tarafından
Aminn aminnn
0 oy
(5,457 puan) tarafından
Bunu kabul edenin elleri kırılsın başlarına gelse böyle birşey bak bakalım böyle birşey yapabiliyorlar mı Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah ha tecavüz etmiş ha görmezden gelmiş aynı şey benim için 
(3,551 puan) tarafından
Oturup aglayacagım canım ya o kadar canım sıkıldı
(5,457 puan) tarafından
Valla ağlanacak haldeyiz Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah
0 oy
(793 puan) tarafından
Joker filmini izlediniz mi bilmiyorum ama birgün hepimiz öyle acı kahkaha atacağız istemsizce :) Ben kafayı yedim çoktan sizin hâlâ yememeniz çok garip.
(3,551 puan) tarafından
Yavrum kafayı yedik yedik de bu kadarına da pes dedik yahu
(793 puan) tarafından
Ben șașırmıyorum malesef. Diriltme iksirini bulduğumuz gün belki kurtuluruz. Bir askeri öldü diye menemen'i yakan adam uyuyor çünkü.
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Ülkemizde fazlası beklenemez zaten
0 oy
tarafından
Devletimiz sağolsun ....
0 oy
(621 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımızı ve bütün masum  çocukları korusun 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayırlara çıkartsın....
(3,551 puan) tarafından
Amin amin :(
0 oy
(8,965 puan) tarafından
Şaşırdık mı? Güzel ülkemin adalet vicdan anlayisi
0 oy
tarafından
beşerin hükümleri de kendi gibi bokton oluyor böyle ışte. özgürlük diye diye ülkenin boku çıktı. En güzel hüküm veren Allah tır 
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Zina da serbest 

Ülke olarak muhasir medeniyetler seviyesine gideceğimiz yerde .... doğru gidiyoruz
(3,551 puan) tarafından
Ya bacıko cidden iki kendini bilmez yaşı büyükse ne bk yerse yesin de küçücük kendini savunmayan bebeler töh ki ne töh.
(7,654 puan) tarafından
Ölüm haktir böyleleri icin

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 234 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 354 göst.
25 Haziran 2021 Aile kategorisinde Arzumm (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 496 göst.
26 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.

379,199 soru

11,351,205 cevap

34,822 kullanıcı

...