0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Kızlar gün içinde 1 buçuk yaşındaki bebeklerinizle ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz? Bizim bahçe var kayınvalidemlerde yanda arada çıkıyoruz canı sıkılmıyor ama bi kaç gündüe hep evdeydik çok sıkıldığını farkettim kitapları vardı onları okuyup resimleri göstermeye çalışıyorum sıkılıyor yırttı zatem bazı sayfalarını. Lego oynuyor şimdi yine sipariş verdim eğitici oyuncak bilmiyorum ne yapacağımı arada televizyon açıyorum falan ama nedense üzülüyorum evde sıkılarak dolaşınca:D siz neler yapıyorsunuz? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Hiç kimsenin fikri yok mu?  
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık asla telefon ve oyuncaklarla oynamaz. Akıllı kartlar aldım, LEGO aldım araba aldım robot şarkı söyleyen aldım top havuzu ve top aldım hiç biri ile oynamıyor hepsini kaldırdım. Mutfaktaki şeyleri öğretiyorum, yatak odamdaki  kolyelerimle oynar. Renkleri gösteren kitap var renkleri şarkı şeklinde öğretmeye çalışıyorum, diş fınçalıyoruz dışarı gezmeye gidiyoruz TV izliyoruz ibi çizgi filmini  çok sever... Yani öyle oyuncakla asla oynamaz.

 

Bardak oyunu var o güzel sanki hem renkleri öğrenir hem de üst üste dizmeye öğrenir
(1,169 puan) tarafından
Dediklerinin hepsi bizde de var hava sıcakken dolduruyoruz havuzu çok seviyor suyu bi süre sonra sıkılıp bahçede yalın ayak çıplak çıplak koşuyor suyu döküyoruz başka şeylere şaştım artık aklıma oyun da gelmiyor
0 oy
(3,901 puan) tarafından
Biz gün icinde hayvam kartlarina,hareketli kitaplara ve normal hikaye kitaplarina cok bakariz..parmak boyama cok sever bizimki..cıkan keceli kalemler var onlarla da boyama guzel oluyo..lego ile oynar..eşlestirme kartlari aldim ona meyveler,hayvanlar be karisik..ayni kartlari buluyo o da baya vakit kazandiriyo..oyuncak tablet alabilirsin..bul tak oyuncaklari var onlar da güzel..kendin aktivite yapmk istersen de bebeginin ayına göre instagramda montessorikulübü ve montessori aktiviteleri diye sayfalar var orda yas gruplarına gore aktiviteler oluyo onlara bakabilirsin cnm ..duyusal oyun yapmk istersen de yine instagramda piyapolya diye sayfa var orda cok guzel duyusal oyun tarifleri var..
(1,169 puan) tarafından
Bultak falan var legoları da seviyor ama artık sıkıldı farklı bul tak bide hareketli kitapları sipariş vercem şimdi. Aynen dediğin gibi o kendim aktivite yapmayı istiyorum bakıcam sitelere çok sağol ❣️
(3,901 puan) tarafından
Ne demk cnm bak mutlaka super seyler var..
0 oy
(282 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık olacak şimdi biz bu ara bultak onlarla oynuyoruz yerlerini falan ezberledi iyice hangisi nerenin biliyor bire balık tutma oyuncağı var yapamasada çok seviyor bide bardak oyunu var renkli renkli kule yapıyor yıkıyor sonra yine yapiyir aynı döngü devam eder birde ben bu ara büyük sorular kitabı var onun setini almayı unutmuşum kitapları çok seviyor oğlum kitaplarda resimileri falan inceliyoruz
(1,169 puan) tarafından
Aynen bultak kule falan var bizde de ama sıkıldı artık farklı yenileri sipariş vercem. Atı var evin içinde at sürüyor bebek arabası falan var ama saniyelik bakıyor kitapları bakıp hemen yırtıyor benimki dişlemeyi seviyor kendim aktivite yapmak istiyorum bide
(282 puan) tarafından
Benim oğlum hiç kitap yırtmaz çok sever yenilerini sipariş verdim bile.ben
0 oy
(478 puan) tarafından
Üst üste dizilen oyuncaklar, halkalı oyuncaklar, eşleştirme kartları, suyla oynanan oyunlar, resimli kitaplar, evde minderlerle yastıklarla engel yapın onları geçmeye çalışsın,  lego güzel, yap bozlar var büyük onlar, birde internetten aktivite videoları izleyip evde olan malzemelerle yapabilirisiniz. Kızım 1 yaşında ama ben bile bunların çoğunu yaptırmaya özen gösteriyorum:) her gün en az 20 dk hava almaya çıkması gerek çocuklarımızın:)
(1,169 puan) tarafından
Evet o oyuncakların hepsi var artık halkaları parçalamaya başladı sıkıldı hepsinden. Lego ları seviyoe bide arabaları çok seviyor araba alıyoruz hep. Kendim aktivite bulmak istedim bende netten bakıyım hiç aklıma gelmemişti. Zatem hava güzelken bi tek uyumak için eve giriyor bütün gün bahçede :)
(478 puan) tarafından
Bahçe olması çok iyi :) top oynayabilir dışarıda. Basket,futbol falan :) lastik gerebilirsiniz alçak şekilde üstünden atlasın,zıplasın :) parka gidebilirsiniz özellikle çocuklar için engeller yapılmış parklara bayılıyor çocuklar:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 122 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
10 Ağustos 2022 Aile kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,061 puan) tarafından soruldu

381,780 soru

11,429,680 cevap

34,989 kullanıcı

...