0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (8,266 puan) tarafından

1 ocakta instagramda gebeliğimi acıkladıgım bi gönderi yayınladım.Tam bebegımızı hayatımıza almak istediğimiz anda geldi diye yazdım içerisinde.neysr tebrıkler vs. Arkadasım durmus ozelden sunu soruyo bana ozel olacak ama olmuyomuydu yoksa sız mı yapmıyodunuz diye.Kan beynime sıcradı.Herhalde tam okumadın yazımı dedim basını okudum sadece dedi.biz yapmıyoduk dedim artık.ayrıca ne onemi var bunun bebek olmussa olmuyodu demek ne sacma. İnsanların derdine bakarmısınız? Sizinde cevrenızde varmı bunlardan ya? 

11 Cevaplar

+1 oy
(9,651 puan) tarafından

Nasıl bir algıları varsa evlenir evlenmez çocuk yapmayana kısır muamelesi yapıyolar..  aman boşver cahil de gec

tarafından
O kafadakiler uremek icin evleniyo :)) saka bi yana bende cocuk yapmak icin 3 yil erkene aldim evliligimi ama benimki mecburiyetti :)
(9,651 puan) tarafından
:)) senin durum bambaşka kuzum herkesin düşüncesi farklı olabilir ama hemen çocuk düşünmeyenleri yargılayıp olmuyo muamelesi yapmaları çok tuhaf bende evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım ama o süreçte bana da yaptılar o muameleyi ve bende bi 2 yıl dusunmuyodum pskolojik baskı bile o süreyi kisalmama yetti :)
tarafından
Resmen mahalle baskisi kuruyolar gencinden yaslisina herkesin uzerinde :)))
-Reklam-
+1 oy
(3,151 puan) tarafından

Insanlar gerçekten cins ben evlendim esim askere gitti o geldikten sonra yani 1 sene sonra hamile kaldim kizim oldu herkes evlenir evlenmez yapsaniza olmuyor mu diye baski yapiyordu yahu adam asker asker ben cocuk yapip napayim hamilelikte  bir başıma olcam doguma ya gelcek ya gelemicek ne gerek var diyodum kizim dogdu simdi de yapmayin cocuk ufak diyolar ben suan 2.ye hamileyim 9 haftalik daha kimse bilmiyor cunku hemen diyecekler niye yaptin korunsaydin kizin ufak kardeslerin aralari 2 yas olcak bu arada yapsam da seneye baslarlardi ay sorun mu bar niye kardes yapmiyonuz her türlü bisey cikariyolar

(3,151 puan) tarafından
Ya tabiki zorlugu olucak hasta olcak huysuz olcak uyumicak agliycak ama neticede buyucek ömür boyu cekmiycez en fazla 1 2 sene yani dillenince zaten her derdini soyliycek ve büyüyünce eminimki dua edecek iyiki kardeslerim var diye yarin bi gun biz bu dunyadan gidince ona sadece kardesleri kalacak hicbir arkadas es dost kardesin yerini tutmaz heleki kiz kardes bambaka eminim cok isterdim olmasini ne guzel senin var cok sanslisin insallah benim kiziminda kiz kardesi olur ama simdiki erkek olsa fena olmaz sonradan kiz olsa daha iyi tabi hayirlisi :D
(9,651 puan) tarafından
Bende aynı senin g8bu dusunulyorum canim anne baba bir yere kadar çocuğun derdine sıkıntısına ortak oluyor sonuçta aynı jenerasyonda büyümedik ama kardeşle daha bi ortak dil konuşuluyor.. benimde 3 yaşında blir kızım ve 2 aylık bir oğlum var 1 kızım daha olsun isterim erkekler fazla dertlesmeyi konuşmayı sevmezler ama kız yanlız kalmasın diye düşünüyorum:) rabbim gonlunuzw göre versin inşallah canım
(3,151 puan) tarafından
Bende ayni düşünüyorum insallah rabbim dualarimizi kabul eder hayirlisiyla gönlümüzdekini nasip eder amin :)
(9,651 puan) tarafından
Amin canım rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah evlatlarımıza da bizlerede.. hayırlı geceler
(3,151 puan) tarafından
Hayirli gecelerr
+1 oy
tarafından

Tedaviyle mi oldu diyenler bile oldu :)))

+1 oy
(404 puan) tarafından

Bu insanlarin hepsi birbirinden art niyetli. Bende evlendikten 1 bucuk ay sonra hamile kaldim utanmasalar evlenmeden oncemi kaldin diye soracaklar bana aa sen yazin evlenmistin dimi diyorlar. Kendimi aciklama yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum ama degilim icim rahat aklim rahat. Cocugu gec yapsan bu sefer onun cocugu olmuyo kesin tup bebektir diyorlar Allah ici fesat art niyetli butun insanlardan uzak kilsin herkesi artik her sey bitti ne zaman hamile kalacagimizida millete soracaz oyle yapacaz. Dengesiz insanlar.

+1 oy
tarafından

valla canm kotu insanlar niyetlerini aynen boyle belli ederlwr takmiycaksin mutluluguna bakicaksin bebegin icin minigin icin :) 

0 oy
(515 puan) tarafından

Sizene ki şimdi istedik şimdi oldu Rabbim şimdi verdi çok şükür derdim

0 oy
(351 puan) tarafından

Esim kayinvalideme hamile olduğumu demişti telefon hoparlordeydi "baba oluyorum anne" dedi ve kayinvalidem su cümleyi kurdu " heee iyi iyi komsular niye bu gelinin çocuğu olmuyor ki demeye başladıydi" dedi :))))) hayatımın şokunu yaşamıştım. Hic umursamayin size özel değil boyle insan cok :))

tarafından
Amaaaaaan komsulara ne derdi cocugun olmasaydi kadinin derde bak :D
0 oy
(27 puan) tarafından

Bence bişey yok bu soruda niye abartiyosunuz.belki kendinin olmuyo bilgi alacak .

(9,651 puan) tarafından
Tedaviyle istiyorsa canım bende çocuk çok istiyorum ama olmuyo var mı onerin de diyebilir.. şahsen ben böyle yapardım.. bu muameleyi görmek anneyi uzuyor.. kötü birşey değil farkındayım ama insan bi üzülüyor sorunum ne diyor
(27 puan) tarafından
Bilmiyorum ben kötü bi niyet göremedim.tanimiyorum soruyu soran kişiyi niyeti neydi bilemem ama.olmuyo muydu siz mi yapiyosunuz sorususunun cevabına göre. Eğer olmuyoduysa nasil bi tedavi süreci oldu yada naptiniz dicekti belkide. Hamilelikten hormonlardan ufak seylere sınır olmayaa başladık bence.
(1,933 puan) tarafından
Aynen bende bu soruda kötü niyet görmedim neler neler duydum ben bu hiç kalır yaninda
(8,266 puan) tarafından
Kendinin 2 tane cocugu var.Simdi onun cıgerını bildiğimden kıl oldum ben.Diğer arkadasşlara yetıstırecek ve bende konusmuyorum o kişilerle.Durum bu :)
(27 puan) tarafından
Anladım o zaman :)
0 oy
tarafından

Çekemiyorlar bana da öyle dediler 1 sene üzerine korunmadim hemen o ay oldu. Kalkıp diyorlar 1sene üzerine anca oldu kusurlu dediler. Hiç bsy demedim. 

(8,266 puan) tarafından
İnsanların görünürde Allaha inancları var cunku gercekten ınanan bi insan böyle cumleler kurmaz.Allahtan gelır hersey verdiğide imtihan olur vermedıgı de.Ne diyelim bitmiyolar işte bitmeyecekler de
0 oy
(385 puan) tarafından

Sende kızacağını bilseydim erkenden adamın tepesine çıkardım deseydin tövbe tövbe milletin işi gücü yok hayırlı olsun diyeceğine düşündüğü şeye bak ben çok cazgırım yaa direk öyle derim vallahi :)) 

(8,266 puan) tarafından
Ya napan işte kardeşim diyemiyosun :) ki 4.5 yıldır evlıyız belkı dusunmekte haklı ama bunu dıle ge tirmesi sacma oldu.ve yeni yeni bebek istiyoduk 3.denemede oldu kayınvalıdrm de aynıydı her gittiğimde sen daha dur dıye koluma vururdu olmayacak bak yapmıyonuz su da korundu olmadı diye cok soylendı.
0 oy
tarafından

Benim cvrem bu konuda saygi duydu bana bn hepsnie ayri ayri attim:) dha herkese paylasmadm yani ne olr ne olmaz dye  hep arkmda durdular yani  benimde zor oldu bebgm soyledjlerm cok sevndi olmadklrni bldgi halde beni gorenler sadece diyodu ee artk cocuk yokmu diyodu bizde nasp ksmet diyoduk hc olmyo demedim  bi ykn arkdslrm.blr olmdgni

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Guzelle123 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 547 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (506 puan) tarafından soruldu

378,190 soru

11,319,159 cevap

34,765 kullanıcı

...