0 oy
135 göst.
Aile kategorisinde (732 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar gecen hafta ki postunu hatırlarmısınız bilemem eltimle alakalıydı bilmeyen o posta bakıp fikrini yazabilir neyse ben ilk evlendiği yıllarda 1.5 yıl önce kendi annemlere 2 gün üst üste gittiğimde kaynım eşimi arayıp hergün oraya gidiyorsunz vs vs demişti bende bu yüzden kavga etmiştim eşimle hatta abisini arayıp yine ona da söyledim kimseyi ilgilendirmez diye neyse kendisi evlendi her hafta sonu kaynanasnda sanki iç güveysi onu da geçtim benim yaptıklarımın aynısını yapıyorlar bildiğiniz özenti eltim de say ayağında gibi safmı yoksa saf ayağımı bilemiycem ben elimden geldiğince eşim ve ailesi hep birlik olalım diyorum ama o kız da bu yok ben hamileydim hatta riskliydim birlik olsun diye davet ettim ama kendisi nankörmüş kayınvaldem bana aşırı değer veriyordu bu yalaka geldi ben de benim verdiğim değeri kimse görmüyor madem dedm kendimi geri çektim mesafe koydum sürekli eşimle tartışmadan bıktım benm yapmama karışan kaynım kendi olunca hiç sürekli bizi bır dışlama çabasındalar anlamıyrm amaçları ne  gecen ki posta bazı arkadaşlar kaynanla konuş eltini söyle vs vs demişti kendisi beni şikayet etmiş kaynanama ve numaramı da silmiş  beni kime şikayet ediyorsa anlamıyrm çok da dinlerim ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(9,651 puan) tarafından
Eltiler savaşı vol. 2..

Sen eleştirimizsin vakti zamanında ve şuanda sende altına kaybına aymış ayden aynı eleştirileri yapiyosun. Onların yapamadıklarını yapıp görmezden gelsene onları? 
(9,651 puan) tarafından
Herkesi tanımak için belkide görebilmen için yaşanması gerekiyormus
(9,651 puan) tarafından
Öyle mutluysa ne güzel:) sende bukadar eltinin yaptıklarına takilma sen de kendin için nasıl daha mutluysan öyle yaşa kimseden puan toplamak için değil
(9,651 puan) tarafından
Belkide fazlaca yüz göz olduğun için laf etme hakkı buluyolar kendilerinde. Eltin onları takmiyosa lafta etmezler.. ne kadar samimiyet okadar taviz..
(9,651 puan) tarafından
Gamsizlik = eşittir mutluluk :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 180 göst.
0 oy
9 cevap 713 göst.
10 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 518 göst.

381,497 soru

11,421,790 cevap

34,978 kullanıcı

...