0 oy
631 göst.
Diğer kategorisinde (699 puan) tarafından
Kızlar 34 haftalık hamileyim. Eşimin şu son zamanlardaki hareketleri resmen bana batıyor. Bazen düşünüyorum bisey yok abartysn dyrm ama yanımda yaptığı zman cinlerim tepeme çıkıyor. Ben benle ilgilensin istyrm benle gezsn eğlenelm istyrm. Allah var şimdi çok ihmal etti bu aralar yaz sezonu açıldı işleri çok yoğunlaştı. Tesisatçı kendisi. Kışın çok iş olmuyor. Yazın da çok fazla oluyor.

Şunun da farkına bugün vardım benim doğum olacak diye düşünmekten kendimi sanki eve hapis edecekms gibi düşünyrm 2 ci kızım ilkinde doğumum dan lohusalgma hep kaynana lafı yüzünden tranvaya dönüştü. Şimdi hem doğum korkusu hem sonrasınn korkusu beni gerçekten çok ürkütüyor.

O yüzden de eşimin herseyi bana batıyor. Şimdi de gene iş için başka bi şehire gidiyor abisi ve arkadaşyla ise bakacaklar yapmaya değil bakacak fiyat verick eğer olumlu olurda gidip yapacaklar. Ordan da abisi eşindenayrıldı o da ordan 2 günlük kiralık ev tutalım demiş gezelim değişiklik olsun demiş. Eşim de az önce çanta hazırladı. Resmen içime içime battı dün de baya konuştum şimdi dr giderken dedm pazartesi gelince kendini değiştir ben evde bunaldım tatile mi götürürsn ne yaparsın bilmem ddm dün konuştum zaten bugün konuşmak istemiyorum ddm.

Bende evde durup düşünüp düşünüp canımı sıkmayım ddm arkadsma gidecm onun da kocası burda yok onda kalcm. Sizinle dertleşmek istedim. Farkındayım ama şeytan vesvese veriyor. Sen evde hamile Halinle küçük çocukla otur oda gezsin diyo içindeki ses

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Umarım anlar seni canım bir yandan haklısın 
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Yani sadece fiyat vermek için gidilecekse abisi gidip konuşsun eşin neden gidiyor ki 
(699 puan) tarafından
İşi yapan eşim abisi degl

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 3,118 göst.
0 oy
31 cevap 723 göst.
29 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
13 cevap 1,580 göst.

380,040 soru

11,376,321 cevap

34,861 kullanıcı

...