0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

-Kızlar bende bugün nstye girdim sancı gözükmüyor çatı muayenesi oldum bebek üstteymiş daha inmemiş.pazartesi gel kontrole eğer hala inmemişse sezeryan olur dedi. Sizce bu bir haftada iner mi? Neler yapayım ki insin yürüyüş çömelme hareketleri herşeyi de yapıyorum aslında ama olmuyor. Sezeryan istemiyorum ama böyle giderse kesin sezeryan olur .

4 Cevaplar

0 oy
(6,203 puan) tarafından
Bebegin kanala inmesinin comelme,yurume vs le ilgisi yok bebekle alakali bir durum bu ve sezaryenden korkmana gerek yok.Bop bol yuruyup, yatmazsan cabuk iyilesirsin
(55 puan) tarafından
Yok zaten sürekli yürüyüş egzersiz yapan biriyim iyileşirim . Sezeryandan korkma nedenim bebeğime bakamazsam sütüm gelmezse diye sadece onu düşündüğümden.
(6,203 puan) tarafından
Sutunuzun sezaryenle bir alakasi yok plasenta anneden ayrildigi an sut gelmeye baslar gelmiyorsa eger bunyenizle ve genetik bir durum.Yaninda sagma makinesi alin sut kanallarini acmak icin ve bebeginize de cok guzel bakarsiniz.Ben keyfi sezaryen oldum odaya gectim ve direk bebegimi emzirdim ertesi gun de evimi temizledim diger gunlerde gezdik oysa ki damar yolu acsalar cani aciyan bir insanim.Bebeginiz icin hangisi saglikliysa o olur zaten.
(55 puan) tarafından
Anladım canım çok rahatlattın beni sağol . Dediklerini yapıcam .:)
-Reklam-
0 oy
(788 puan) tarafından
Of aynı durumdayız Perşembeye kadar vaktim var geldi geldi gelmedi suni sancı oda olmazsa sezeryan :(((( 
(55 puan) tarafından
En azından sana suni sancı  demiş canım bana onu da demedi . İnşallah ikimizinki de iner :(
tarafından
Denedim hepsini olmadı sonuç sezeryan doğum
(55 puan) tarafından
Olmayınca olmuyor demekki canım bebiş sezeryanla gelmek istemiş demekki. Ne kadar sürede iyileştin peki?
tarafından
Ben moral bozmak istemem ama iylestigim filan yok bugün 27 gün oldu kalkıyorum kalkmasına ama daha ev işi filan yapamıyorum dün yemek yaptım bugün yatak bekliyorum dikislerim iyi oldu ama karnımın içi hala ağrıyor her bünye farklı olur
(55 puan) tarafından
Evet canım istememin nedeni de o aslında zor iyileşiliyor. Senin açından kötü olmuş inşallah iyi olursun. Eğer inmezse mecbur sezeryan olucam.Allahtan kayınvalidem yanımda.
0 oy
(699 puan) tarafından
Sana şu kadar diyim doğum yaptığım günün gecesi gittim kanamam vardı biraz da sancim. Ama azdı kanama olunca gittim. Alttan baktı daha 1.5 cm açıklık rahmin de yumuşama yok ve bebeğin kafası kanal da dgl dediler. Sancini evde çek geri gel dediler. Gittiğim de gece 4 Du sabah 8 de geri gittim ama artık dayanlmyodu. 4 cm açıklıkla yatış yaptım 12. 40 da doğumum olmuştu 
(55 puan) tarafından
Yani hiç belli olmuyor heran herşey olabilir diyorsun canım. Sancım olsa bir nebze umut edicem ama sancıda sadece yalancı sancılarım var adet ağrısı gibi .
(699 puan) tarafından
İşte bende de öyleydi. Bi gece kaldırdı yatırmadi işte o gece 4 dr gittim öyle dediler sonra sıklaştı kanamam oldu gittim
(55 puan) tarafından
Dün çatı muayenesinden sonra 23:30 da nişanım geldi. Böyle açık kahverengi bir akıntıydı. Yine adet sancıları gibi sancılarım oldu canım ama hafif. Sanki bu ağrılar hiç artmıcak gibi. Ben yanılmış olabilir miyim acaba ama ilk koyu kahve  kanla karışık iç çamaşırımda akıntı gördüm sonra açık kahverengi akıntı geldi.
(699 puan) tarafından
Şöyle olabilir belki çatı muayensndn dolayı da olabilir ama sancı yapmış dediğine göre bence Nisandr
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Bebek kanala bir anda iner

 Hiç belli olmaz 
(55 puan) tarafından
İnşallah canım:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
14 Haziran 2022 Aile kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meltemmmm (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.
11 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤ Gülüşü Huzurummm ❤ (1,319 puan) tarafından soruldu

380,165 soru

11,380,724 cevap

34,871 kullanıcı

...