0 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç kimseden yana şansım yok hiç ne ailemden yana ne kocamdan yana ne kaynanamlardan yana annem görücü usulü evlendirdi beni hep kavgalar ediyoruz hep küfürler ediyor ağlatıyor beni bir tane kız kardeşim var o da evli  onu istediği kişiye verdiler kardeşim de hamileydi doğurdu babam hep onu hastaneye aldı annem ben de hsmileydim doğurdum beni sadece 1 kere hastaneye aldilar onda da yüzüme vurdular tek kuruş kesmedi babam bana ceyizimde sadcee kardeşime kesti nisanimda topladigim paraları aldı kardeşime taktı kardeşim normal doğum oldu hemen kendine geldi emziriyor annem sadece yanında 1 hafta kaldı ben sezeryan oldum kendime zor geldim bebeğim mememi tutmadı hiç sütüm yok mama veriyorum annem yanımda şuan 11 gündür diye kardeşim babam konuşuyor neden hiç kızının yanına gitmiyorsun diyorlar anneme sözde kardeşim benim durumumu gördü anneme diyor yanıma hiç gelmedin ablamda daha çok kaldin bebeğimi göstermeyecem diyor öyle kardeş baba mı olurmuş zaten gorumcelerim yüzünden bebeğim biberona alıştı gorumcelerim eltilerim de bebek için bişey yaparlar hemen yüzüme vururlar herşeye bağırıp kızarlar eşim desen ona da bişey denmiyor hep bağırıp ağlatıyor beni ben mahfoldum bebeğim 11 günlük mememi reddediyor çok zoruma gidiyor hep ağlıyorum sagacak sütüm de yok beynim dolu bebeğime mama yedirirken ben bebeğimi bogacaktim ben iyi değilim benim psikilojim bozuk bir bebeğe bile bakamıyorum ne kadar da kötü bir anneyim ne kadar da şanssız birisiyim hicbirseyde istediğim olmadi kimseden yana şansım olmadı yeter ben artık yaşamak istemiyorum

23 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından

Oncelikle Allah sana 2 el 2 ayak vermiş. 1.cisi buna cok sukur edeceksin . Sonra Allah sana 20 sene bekleyip ignelerle bebek sahibi olan kadınların bahtindan vermemiş ona da şükür edeceksin.  Bebegin kucağında ona bakıp onun icin güçlü durman gerektiğini dusuneceksin ve ONUN icin yasacaksin.  Allah sana bi emanet verdi ona bakacaksın.  Esini aileni gerekirse bırakacaksın sil gerekirse ama suan sadece bebeğinin sana ihtiyacı var . Acımasız olduğumu dusunme . Ben suan için diyorum sen evladına baktıkça onu mutlu gördükçe psikolojinide yavas yavas düzeltmiş olacaksın hayirlisi ile.  Allah her insana farkli dert veriyor ki sabrına bakiyor belki . Uzulme canim seni anlamiyorum yaşamayan bilemez onu da bilirim.  Ama sut icin se suan kalk mesela al beebgini kucagina emzir senin miladin olsun bugun takma kimseyi ve güçlü görün.  Onlara  asla EZİKMIS gibi görünme.  Daha da ustune gelmesinler . Iyi olmaya çalışma demekki anlamıyorlar kalbi kör insanlara ne yapsan fayda etmiyor inan bana tecrübe ile sabit bu durum . Moralin bozuk olunca içinden dua et ic bi bardak süt evladını al kucagina emzir sen emzirdikce sütün gelecek . Dereotu ye e bebekte ki malt icecekler guzel süt yapiyor alabiliyorsan boza al ic o da guzel süt yapiyor.  Ama bol bol su ic en iyisi bu . Süt sonucta bi sıvı ve sıvı tuket bol bol . Yemek yemek gibek kalça basen yapar birde kg alip ona üzülme.  Ama sutun yağlanması icerigi icin ceviz badem yumurta durumun varsa et balik tüket.  unutma ekmek kg yapar süt değil :) Hadi simdi biraz keyfin yerine gelsin.  Inan bana evladına değer.  Ammaaaann salla . Herkes kendi çukurunda.... bossvvverrrr güzelim yaaaaa. Sen annesin en güçlü sensin simdi :D sıkı saril evladına.  

-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha 11 gunluk annesin 

Yolun en başındasın 

Lohusasin 

Lohusalikta herkesin başına neler geliyor 

Annen baban esin kardeşin kötü olabilir ama sen kötü bir anne değilsin olmamalısın 

Çok değil 2 ay sonra gülmeye başlayacak yüzüne bakıp güldükçe bu günleri unutacaksın.  Herşey güzel olacak . Ben 18 yaşında anne oldum bana mama bile almadılar para gidecek diye . Gogsum yara bağıra bağıra emzirdim . Ben o zamanlar nasıl canıma kıymadım şaşırıyorum bazen . 

Ama sonunda GECTI .

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,084 göst.
3 Nisan 2021 Aile kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 956 göst.
29 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 827 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniklerin annesi (1,024 puan) tarafından soruldu

383,056 soru

11,465,991 cevap

35,067 kullanıcı

...