0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından
Gogusumun biri yaraydi 2 aydan fazla yarik ucunun birlestigi yer iyilesmiyor emdikce emzirmesem iyilesicek ama bu seferde süt dolup agriyor süt siziyo doluyo emzirincede iyilesmiyor madecassol fito krem herseyi suruyorum faydasi yok simdi diğeride yara oldu oda farkli oldu su toplar gibi oluyo sonra patliyo onun acisida bir ayri fena gece uyanir 4 kez felan emmek icin yatakta emziriyorum emzirirken uyuyakaliyodum oda uyuyodu simdi acidan uyuyamiyorum çok canım yaniyor kivraniyorum resmen ikiside yara olunca dayanamiyorum artik saglam olanda yara oldu kessemmk sütten kesme nasil oluyor emzirdikce iyilesmeyecek bu yaralar ne zormus annelik 15 ay erkenmi nasil sogutcam cocugu emmeden gece uyaniyo mesela nasil geri dalacak uykuya 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazmayla göğüslerini sar canim 
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Sakin meme ucuna birşey sürmek gibi ya da çocuğu irite edecek birşeyler yapmak gibi seylere kalkışma... Ben eğitimciyim, bunu yaptığın takdirde çocukta güven duygusunu zedelemiş olursun ve bu da ilerde çocuğun kişiliğine yansır ..

Ben kendimden anlatayım benim oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim 2 yaş güven duygusunu geliştirmenin son dönemi artık çocukluğa geçiş dönemi.. onun 2 yaşın bitirmesini bekledim ve yavaş yavaş önce gündüzü azalttım sonra geceyi. En sonunda her ikisini de kademeli olarak bıraktirdim. Cocuk unutmaya başlayınca bir daha istemedi.. Emzirme yerine dikkatini dagatacak başka şeyler yapmayı dene onunla oyun oynamak ya da emzirme yerine yemek yeme alışkanlığı kazandırmak gibi.. ama sürekli böyle yap pes etme, çocuk illaki meme isteyecektir ama sen ondan daha kararlı olup her zaman dikkatini başka yöne çevirmeye bakmalisin.. dediğim gibi senin önce kararlı olman lazım gerisi gelir inşallah.. 
(572 puan) tarafından
Uykuya meme ile daliyor baska turlu dalmayi bilmiyo onu nasil yapacagim
(149 puan) tarafından
Benim oğlum da aynıydı o yüzden geceyi en son bırakmayı denedim. Geceyi biraktirdigimda eşimden yardım aldım onu oyalayacak başka şeyler yaptı ya da tekrar uyutmaya çalıştı o sayede atlattık onu da.. O konuda da eşinden yardım almalısın.. merak etme 2 hafta içerisinde çocuk artık unutmuş oluyor. Gece uyanmalari da azalmış oluyor artık emmeyi bırakınca..
(916 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcımız olsun bu sorunu çekmeyen bilmiyor konuşması çok kolay etrafımda benimde öyle yap böyle yap şuan hatta memede takılı gece sabaha kdr emiyor nasıl biraktrcam bilmiyorum morarana kadar ağlıyor duvara vuruyor kafasini eşim destek yerine köstek olur anca

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 143 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 147 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 178 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 572 göst.
12 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu

379,095 soru

11,347,931 cevap

34,814 kullanıcı

...