+1 oy
753 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

Arkadaşlar kadınlarla ilgili birçok sitede Psikolog Esra Ezmeci ile ilgili kitaplar gördüm. Burada da kitap tanıtımlarında fark ettim. Youtube da videoları var, çeşitli teknikler ve yöntemlerden bahsediyor. İnstagramdan takip eden arkadaşlarım da var. Merak ettim Psikolog Esra Ezmeci kimdir diye. Kitaplarından birini okudum. İnternetteki bilgilere göre hayatı şöyle,


"İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha sonra 2011 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. 2014 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra klinik psikoloji doktorasına başlamıştır. Şu an halen klinik psikoloji doktora eğitimine devam etmektir. 2010 yılında İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlamıştır. 2013-2017 yılları arasında İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

Hürriyet Aile gazetesinde haftalık psikoloji konulu yazılar yazmaktadır ve “Yalnız Değilsiniz” isimli televizyon programını sunmuştur. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Esra Ezmeci bilişsel davranış terapisi, bağımlılık terapisi, aile/çift terapisi ve şema terapi üzerine çeşitli eğitimler almıştır."


Kitaplarından birini okudum, aslında bizim günlük hayatta birbirimize hep destek olmak için söylediğimiz sözler ama söyleyiş farklı tabi. Okumaktan zevk alabilirsiniz, videolarını mutlaka izlemini tavsiye ederim.


image



12 Cevaplar

+2 oy
(133,635 puan) tarafından
 
En İyi Cevap
100 tane post açıp kimseye faydası olmamaktansa, 1 tane post açıp zerre kadar yararlı olmak daha makbuldür. 

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...
tarafından
Hah beklediğim cevap, böyle kullanıcılar üye olsa hep keşke birbiriyle kavga eden laf dalaşına giren, linç eden kişiler değil :) ve kadının kızımı ki reklam yapsın demekki kadının düşünce yapısı beğeniliyor
tarafından
Bencede
-Reklam-
0 oy
(44,772 puan) tarafından

Yinemi:D.       

0 oy
(62 puan) tarafından

Kadın iyice meşru oldu. :)

0 oy
tarafından
Destek mi? Valla insanlar nerden açık bulayim diyorlar destek yerine köstek gidiyorlar maalesef ki, o kadın buraya girip psikoloğum dese kadını kırbaçlaya kırbaçlaya kaçırırlar valla :)
(133,635 puan) tarafından
Keşke herkes faydalı bir şeyler paylaşsa
0 oy
tarafından
TV ye çıkan değil mi , 1 puansin kız bunu tanıtmak için mi açtın 
tarafından
Yanlışın var galiba arkadaşın ilk postu yeni üye olmuş
tarafından
Gördüm canım 1 hafta önce de böyle açıldı Admin bilgi verici şeyler olduğu sürece arkasındayım dedi, kaynana, aldatan koca postundan bin kat daha bilgilendirici ve hep böyle üyeler girer umarım demişti, yani bencede kız bilgi verici şeyler atsa okusak güzel olur
tarafından
Sumosss ozledim seni gı :)
tarafından
Bende seni özledim nirdesin :)
tarafından
Cok girdim azaltmaya calisiyom :))
0 oy
(47 puan) tarafından
Kaynana postlarından bin kere daha faydalı bir post. En azından bilgi veren bir açıklama.
tarafından
+++ ladım seni
0 oy
(119,762 puan) tarafından
bi ton psikolog var bu kadini niye biyle abartiyolar 
0 oy
tarafından

Ne ezmeciymiş mübarek 

(2,975 puan) tarafından
Aynen yaa :-))
0 oy
(705 puan) tarafından
Sizde 25 dk önce üye olup Esra Hanımın reklamını yapmaya mi geldiniz :) Hoşgeldiniz
tarafından
1 hafta önce de böyle açıldı Admin bilgi verici şeyler olduğu sürece arkasındayım dedi, kaynana, aldatan koca postundan bin kat daha bilgilendirici ve hep böyle üyeler girer umarım demişti, yani bencede kız bilgi verici şeyler atsa okusak güzel olur
(705 puan) tarafından
Ben böyle şeylerin bilgi verici olduğunu düşünmüyorum. Reklam peşinde koşarak fenomen olmaya çalışanların samimiyetine de inanmıyorum. Hele ki ucuz pr çalışmaları bana komik geliyor. Bu benim şahsi fikrim herkes benimsemek zorunda değil tabiki
Ayrıca ben nerden bileyim sayfanin bu psikolog ile reklam anlaşması yapmadığını. Madem öyle kendi el örgülerinin reklamini yapanlarada izin versinler.
(133,635 puan) tarafından
Bilmiyorsanız size bilgi vereyim.  Reklam anlaşmamız yok. Olsa sabit başlıkla veya reklam alanlarında yayınlarız.
(705 puan) tarafından
Evime destek için YouTube kanalı açtım diye post açanlara "Reklam Yasak" diyerek postlarini kapatiyorsunuz. Ona bakılırsa buda reklam.
(133,635 puan) tarafından
Yönlendirme bulunmuyor.  Siteye gidin diye link olsaydı veya kitap satışı yapılsaydı engellerdik zaten. Youtube serbest olsaydı, herkes burada kendi youtube sayfasını paylaşırdı. Başka post olmaz. Kitap ve önemli kişilerin paylaşımlarında bir problem görmüyoruz. Siz de okuduğunuz kitabı veya yazarı paylaşabilirsiniz.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bu kadının eğitiminden uzmanlığından şüphem yok. Ama bu aralar o kadar cok adını duyuyorum ki bu da bi reklam türü mü diye düşündürüyo. Mesela buraya bu kadını övmek icin üye olmus olman kafami karıştırıyor. 
0 oy
tarafından
Bir sürü psikolok varken neden özelikle bu 
0 oy
(1 puan) tarafından
Aile danışmanı olarak TV de çıkıyordu.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 262 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.
19 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylin16 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
28 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zezeee (96 puan) tarafından soruldu

382,896 soru

11,461,702 cevap

35,050 kullanıcı

...