0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Hayat çok acımasız kızlar eşimin ailevi sorunlarindan öyle bıktım ki çıkmazdayım resmen. Onca yaşananlar dan sonra çok şey istemiyorum ki sadece biraz mesafe katmak istiyorum ama olmuyor kızlar olmuyor. Bıktım usandım keşke hiç doğmasaydim

5 Cevaplar

+3 oy
(351 puan) tarafından

Keşke dogmasaydim demeyin Allah a isyan etmeyin. Rabbim in imtihanı yaşananlar. Bazen öyle bi an gelir ki nefes alamayiz. Ama elbet feraha çıkacağımiz gün gelir. Sağlıkla yemek yiyebilmek ,yürüyebilmek bile şükür sebebi. Elimiz ayagimiz tutuyor buna şükür diyelim. Bol bol İnşirah suresi okuyun. Rabbim kalbinize ferahlık versin. Sorunlariniza  derman olsun.

-Reklam-
0 oy
(104 puan) tarafından

Seni bu kadar bıktıran ne bilmiyorum ama keşke bende olmasaydım keşke şuan bı sure yalnız kalabileceğim bı yer olsaydı boşver insanlar  acımasız sen bu saatten sonra keyfine bak takma ben kendimede bunu çok söylüyorum ama yapamuyyapa salakligim işte ;)

0 oy
(208 puan) tarafından

Bende senin gibiyim keşke gidecek yerim olsa herşeyden uzak keşke evlenmeseydim çocuk yapmasaydim eşimi ve ailesini hiç tanimasaydim olmuyor ama bacım gidemiyorsun sorumluluklar var hayat şartları var gerçektende insanlar o kadar acımasız ki o kadar kötü zihniyetteler ki herşeyi her firsatta suistimal ediyorlar keşke insanlar bu kadar acımasız kalpsiz olmasalardi

0 oy
tarafından

Tövbe tövbe. Demek ki Allah seni böyle sınıyor bacım. Dua et namazını kıl azıcık ferahla

0 oy
tarafından

keske dogmasaydim demek Allaha isyan etmek. beni neden yarattin dmeek gibi summe hasa... hemen tovbeni et kendini soyutla. 

ben rabbime dua ettim Allahim bana bi cock nasip et onu senin yolunda yetistiricem sana hayirli bi kul olsun diye yetistiricem dedim 5.5 aylik bebegimi kaybettim cok acilar cektim amw hic isyan etmedim rabbim dayanma gucu ver dedim agladim hep. yeniden dua ettim senin icin yrniden bebek istiyorum almak istiyorsan onu da al ama bna bebk nasip et diye dua ediyorum. hic bi zmn isyan etmedim rabbim ettirmesin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 417 göst.
27 Eylül 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
18 Ekim 2022 Aile kategorisinde Ruhu yorgun anne (8 puan) tarafından soruldu

377,949 soru

11,312,799 cevap

34,746 kullanıcı

...