0 oy
69 göst.
Aile kategorisinde (163 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar ben 1 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra eşim ne hastanede nede evde bana bi.cicek olsun bi hediye.olsun hiç bişey almadi kutalamadi bile birbirimize seviyoruz ilk gün ki.gibi benim cok zoruma gitti aram bozuk olan görümcelerim bile cicek cikolata yolladılar ablamlar falan herkes gecmis olsun diye ama esim den böyle bir hareket beklemezdim doğum günümde falan halbuki cok güzel şeyler yapmış ti  ve bende dayanamayip dedim o zaman sen neden bi sey yapmadun beklerdim yapmani beni şaşırttın falan diye oda belki benimkinin zamani vardir falan deyip geçiştirdi ama.neredeyse 2 ay olacak hala ortada bişey yok benimde aklima geldikce üzülüyorum sizce tekrar dile getirmelimiyim ? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(2,285 puan) tarafından
Canim ne alaka belki başka bi sebebi vardır belki maddi konuda sıkıntı yasiyodur sana soylemiyodur bu kadar abartma istersen belki bi bildiği var ondan belkiyodur acele etme tartisma falan çıkar biraz daha bekle bakalım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

381,700 soru

11,427,049 cevap

34,987 kullanıcı

...