0 oy
109 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
kapalı

Burda biraz okudum ve farkindayimki herkezin kayinanasi ayniymis. Benim kaiynanam tam kin tutan iftira atan pireyi deve yapan bir sahis. 3 katli evimiz var ve he 3 kati temizliyorum onun yaptigi tek yemek. Esim corona yüzünden evde ve ben hic oturamiyorum yaninda. Hani bas göz üstüne yaparim isinizi sorun yok ama zaten yaparkende kizar bagirir begenmez azarlar yapmasamda ayni. 

Kendini cok iyi gösterir disariya karsi ve insanlara hep yüksekden bakar ben konusmam karismam genelde 2 yüzlü olsa olmazsa banane derim. Neyse esimle tartisiyorduk artik yoksun hep orda burdasin artik bende biktim yapsam esim kizar yapmasam annesi. Esim allah icin yapma dedi kardeslerim kendi katini kendileri temizlesin ben yapmazsam anen yapacak burnumdan getirecek dedim acik acik. Oda ben söylerim neyse söyledi be bu kiyameti kopartdi basimiza herseye 13 yildir kosan beni birden sildi kinlendi kötü gelin oldum kardesleri ayiran sinsi seytan oldum neyse ben suan cok rahatim tek huzursuzlugum beraber yemek yenmesi 1 haftadir evde yemek yemiyorum cünkü bana esimin arkadsinda git görmim seni tripini yapiyor ben esime tek kelime etmiycem 13 yildir esimin gözü kapaliydi ve ilk kez tam arkamda anesinin gercek yüzünü ilk defa gördü huzursuzluk yaptigini ve beni köle gibi kullandigini ilk kez fark etdi okadar hosuma gitdi ama artik tek bir sorun var esim yinede onlarla yemek yemek istiyor ama ben istemiyorum, anesinin laflari ve yillardir gecen düzen yüzünden icimdeki sevgi ona karsi bitmis bence his etdi diye artik beni savunuyor ben ama hakende onu sevmiyorum biz 13 yil önce elendik tabiki anen yaslaninca bakarim demem hayatimin hatasi oldu 52 yasinda ve 100 yasindaki nene gibi 3 cocugum var allaha bin sükür suan evimde dolaplari temizlemem icin vaktim var:) ama bu yemek basar bela oldu cocuklara asagida yemek hazirlamam lazim esimi sevmemde lazim nasil yapacam nasil davranacam hani simdi yaziyorum ediyorum yillardir sustum hakaret iftira sudur budur esime asla agzimi acmadim esim bana sarilinca seni halende cok seviyorum diyor ilk günden daha fazla ama ben diyemiyorum ben sevmiyorum onu arkadasimmis gibi his ediyorum 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
16 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Mutsuz (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 625 göst.
27 Aralık 2023 Aile kategorisinde Kaavi (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 746 göst.
12 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
16 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Mutsuz (6 puan) tarafından soruldu

378,958 soru

11,343,456 cevap

34,809 kullanıcı

...