0 oy
11,308 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar ne zamandir istedigim montessori yatak indirime girmis . Inanilmaz iyi fiyati. 90×190 catili boyasiz model. Foto yukleyemedim bi türlü. Isteyenler BLR montessori diye aratsinlar cikiyo. Bir de kullananlar yorum yaparsa cok sevinirim bundan düşer park yatak al diye ısrar edenler oluyor Oyle bir sikayetiniz oldu mu? Ben 6.aydan sonra falan kullanmayi düşünüyorum. 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Eskiden ben çocukken köye gidince annem bize yer yatağı sererdi bende ben yer yatağında yatmam illa sedirde yatıcam diye aglardim babam beni sedirde uyutur sonra yer yatağına koyarmış:)) şimdi yer yatakları meşhur olmuş etrafına üç beş çıta cakmislar yazmışlar bin lira iki bin lira :) bana gereksiz pahalı geldi kendin malzemesini al evde yap alasını yaparsin hemde yarı fiyatına diyorum ben olsam almazdım 
(4,875 puan) tarafından
Kesinlikle :) :)
tarafından
Valla çok beğendim yorumunuzu ama + yok bende :)  makarnaya spagatti demek gibi havalı oluyor bu şekilde sanırım. Ha yatakları çok beğeniyorum ama parasal olarak sömürü bu. Usta olmaya gerek yok onun tahtalarını marangoza yaptırıp, kendin motalayacaksın oldu sana dahada özel montessori yatağı.
tarafından
Görüntüsü gerçekten cezbediyor ama dediğim gibi çok gereksiz pahalı o paraya koca oda takımı alınır bide bu çocuklar hep çocuk kalmayacak genç kız genç delikanlı da olacaklar hobaaa sil baştan bide genç odası yap tekrar tekrar masraf
(11 puan) tarafından
Bence de ama benim bahsettigim montessori yatak 500 tlye düşmüştü o yuzden aldim. Park yataklar bile o fiyat ki kaldi 2 3 kez besikti yatakti degistirecegine bunlari buyuyunce de kullanir . Dogumdan biraz buyuyene kadar da yaninda bile yatilabilir bebisin ama tabi esim ayri gayri pek razi olmuyo o ayri :)
tarafından
Ben bir buçuk yaşına kadar park beşikte yatırdım sonra baza ya kendi odasına geçirdim bir iki düştü sonra alıştı yatağında yatmaya küçük kizim da yatar bir buçuk sene beşikte sonra ablasının yanına gider :)
-Reklam-
0 oy
(461 puan) tarafından
Internwtten baktım şimdi de bende çok istiyorum bu yataklardan çok beğeniyorum 

Kullanım acısından bilmiyorum nasıl olur ama çok guzel
(11 puan) tarafından
Evet 500 tlye dusmus ne zamandir her yere sordurdum kendin alsan bile malzemesi 700 800e geliyo. Dusunuyorsan degerlendir yorumlari da cok guzeldi.
(461 puan) tarafından
Nereden alıyosun ki canim sen
(11 puan) tarafından
Hepsiburadada Blr montessori diye aratabilirsin. Uygulamasindan girince oluyo sanirim
0 oy
(851 puan) tarafından

image

ben bunu coo beğendim inşallah allah nasip ederse iki kızımada bundan alicam yanlarında koruma olduğu için düşme sıkıntısı olucağını düşünmüyorum bence çok guzel
(11 puan) tarafından
Hem de yavrulu sanırım. Nasip olur insallah gonlundeki canim. Cok guzel gorunuyo tam prenseslik:)
(851 puan) tarafından
Saol cnm inşallah durumum olurda alırım :))
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben park yatak aldim ilk etap icin cunku evin icinde gezdiririm diye. Ancak cocuk odasi yapacagim zaman montessori dusunuyorum. Kullanan bir mimardan dinlemistim cocuk icin daha fonsiyonel demisti. Kenar korumasi ve minderi olursa bebis dusmeden hafif inis yapabiliyor. Birde yerden biraz yukseltili model olursa iyi olur.
(11 puan) tarafından
Evet bende ic mimardan dinlemistim korumalikli yerden de 5 cm falan yukseltisi var sorun olacagini dusunmuyorum . Ama tabi kullanmak nasip olursa göreceğim bakalim :)
0 oy
tarafından
Benim oglum 11 aylik bizim yataga alistigi icin park besiginde uyumuyo cunku ben yanina yatip uyutuyorum o yuzden oyle yatak almayi bende istiyorum uzun yillar kullanir gibi 
(11 puan) tarafından
Senin icin cok rahat olur bunlar o zaman. Bende yaninda olmak istiyorum bebisimin her zaman . Bu yataklarin da bana gore en buyuk artisi bu .
tarafından
Oyle canim icabında cocugun yanina yatarim uyuyunca kalkip kendi yatagima gecerim park besigi de ikinciye saklarim bakalim artik
0 oy
tarafından

Cnm zaten bu yataklar yerde oluyo ayriyetten yanlarinda korkuluklari da var.  Dusme gibi bisetyin soz konusu olacagini dusunmuyorum.Benim oglum 3 yasinda esim marangoz oglumuza yapti cok memnunuz biz.hem şık duruyor odasinda hemde yatagi buyuk oldugu icin uzun ömürlü olacaktir bizimkide boyle:)

image

(11 puan) tarafından
Benim bahsettigim de aynisinin yerden 5 cm falan ayakli olani. Bende senin gibi dusunuyorum yillarca kullanilir genc odası bile yapsan gayet uyum saglar. Cok guzelmis saglikla kullanin :)
tarafından
Amin cnm tesekkur ederiz aynn suan oyle zaten oglumun odasi babasi bide bir gardolap yapti genc odasi gibi oldu:)
(2,332 puan) tarafından
Canım malzemesini alıp marangozda yaptirsak ne fiyata gelir acaba ? Eşin marangozmuş ya sorabilir misin bilir belki.
0 oy
(854 puan) tarafından
Ben de almayi düşünüyorum canim. En az 5 yasina kadar isini görür bi de rahat oluyor kullanan arkadaslarimdan biliyorum. Gayette güvenli diyorlar...
0 oy
tarafından
Bizde ogluma almistik. park yatakta iki yil yatti sonra montessori yatak aldik. Hic dusme tehlikesi yok. Zaten biliyorsunuzdur bu dusubcenin amaci cocugun bagimsuz tek başına vazi seyleri yapabilmesi. iki yil once 750 yw aldik sizin miktar cok iyi :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 202 göst.
3 Eylül 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Birkul (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
30 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yagmuresilam (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 127 göst.
30 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yagmuresilam (10 puan) tarafından soruldu

381,017 soru

11,406,814 cevap

34,943 kullanıcı

...