0 oy
123 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (775 puan) tarafından
Beslenme yonytemiymis. Ama nasil

4 Cevaplar

0 oy
(1,428 puan) tarafından
Bebeğe kendi yemesini sağlıyosun ben yarı blw kullanıyorum önüne koyuyorum parça parça o yiyor ek olarak bende veriyorum ama 
(775 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Bebek liderliğinde beslenme canım mesela kendi eliyle alıp yiyebileceği şeyleri önüne koyuyorsun o istedi şekilde istediği miktarda yiyor biraz büyüyünce çatal veriyorsun sonra kaşık derken erkenden kendini beslemeyi öğreniyor tabi kötü tarafı da var ortalık batıyor :)
(775 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Bebeğin kendi kendine yemesini sağlamak , yanında gözlemliceksin parmak sebzeleri patates havuç brokoli iki parmağınla ezicek şekilde yumuşak olucak bebeğin önüne koyucaksin o kendisi yicek 7. 8. aylarda yavaştan başlanılıyor gözlemliyerek devam ediyorsun biraz yiyolar biraz yerlere atıyolar falan öyle devam ediyor :))
(775 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
(1,845 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
tarafından
eek gidaya gecince herseyi cok mincik mincik olmayacak sekilde onune koyuyorsun cocuk yiyor lakin blw uygulamis biri olarak ve uygulayanlarla da sonrasinda konusan biri olarak sunu soyleyeyim asla sadece blw yapma hem bebek hem anne icin inanilmaz yorucu bir surec ve her cocuk buna uygun degil sen yemesi gerekeni ver sonrasinda ise eline ver lakin direk o yontemle olmuyor bize blw nin tek kattigi kizim kalin seyleri de yuttu hicbir zaman bogulacakmi diye dusnmedim kendi bunu cozdu lakin bu bebek hevesini alana kdr guzel gidiyor sonra ozellikle yemeyen bir bebekse onlari sacip dokuyor bir yasina gelince artik ana ogun anne sutu olmaktan ciktigi icin kendisini doyurabilmesini bekliyorsun lakin bakiyorsun ki oyle birsey yok.. yani hem sen yedir hem eline birseyler ver.. haa ayrica bir beslenme uzmaniyla gorusmustum kendisi bunu yurtdisda yerini unuttum sanirim abd ydi bir hemsire bulmus ve kesinlikle onerilen bir yontem degil diye de belirtmisti.. 
(775 puan) tarafından
Ben bilmeden blv yapmışım =) ama yemiyoalr ya nerde büyük parça ona atiliyor lar  9 aylıklar bu arada
tarafından
evt merak ettiklerinden bir sure sonra onun yenmek zorunda oldugunu anlayinca ondan da vazgeciyorlar bir sekilde buyuyorlar bnmki 5 yasinda hala yemegini ye diyorum. bu sefer uygulamayacagim bakalim degisim olacak mi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 389 göst.
15 Nisan 2020 Aile kategorisinde Serosum (124 puan) tarafından soruldu

381,780 soru

11,429,688 cevap

34,989 kullanıcı

...