+1 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum çok kaygılıyım hiç iyi günlere gitmiyoruz cok büyük oyunlara kurbanız içim dolup dolup taşıyor kimse gerçekleri görmüyor. 

 

Oysa yarınlar çocuklarımız için cok onemli erkan truktenin 13 dk lik bir videosu var bakin new york da ocak 2021 de alinan meclis tasarısı gerceklerini ifsa etmis adam açık açık salgın hastalık ile ilgili muhalifleri 2 aya kadar tutuklama yetkisi cikartmislar.

Hic huzurum yok hic bu insanlar bizim cocuklarimiza tuzak kuruyorlar bize tuzak kuruyorlar ve bunu gece gunduz demeden gerçekleştirmeye azmu cezmu kast eyliyorlar.

Şimdi beni anlayabilecek insanlar çıkmayacak diye su anda da icim daraliyor zaten lutfen duyarli olalim cocuklarimiz icin yarinlarimiz icin.

Araştıralım okuyalım bilinclenelim. Dusmanimizi iyi tanıyalım.

Konu covid degil covid cok basit bir plan bir sonraki salgin hastaliklar ve diger bir suru hastaliklar bakin bu insanlar bilimde cok ileri olduklari icin istedikleri gıbı at oynatiyolar.

Allah istemezse falan demeyin Allah ister calisana veririm diyor "men talebe vecedde vecede"
 Kim neyi ihlasla isterse şerde dahi karsiliksiz kalmaz diyor. 

Kabil de kötüydü adam öldürdü Allah istemese o da öldüremezdi. Biliyorum bu satırları belki de boşa yaziyorum cogunun ilgisini bile cekmeyecek ama napayim caresizim artik bu yalnizlikta bu dertlerimle boguluyorum.  

Cok karmasik yazmis olabilirim o kadar doluyum ki neyse biraz olsun anlatabilmisimdir umarim.

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Rabbim yardımcımız olsun kotulere firsat vermesin oyunlarını baslarina çevirsin inşallah 
tarafından
Iste firsat veriyor rabbimiz çünkü bize kızıyor siz neden çalışmıyorsunuz diyor neden uyanik degilsiniz.
Yavuz selimin yahudi hizmetkarini bilirsiniz 8 senedir size getirdigim abdest suyunu 1 kere bile isemeden getirmedim demis yavuz ne demis senin getirdigin suyla 1 kere bile abdest almadim demis. Yavuz saf olsaydi necis suyla abdest alacaktı
-Reklam-
+1 oy
(10,569 puan) tarafından
Endişeli olmayan yok şu anda canım. Fakat marifet büyük oyunu görebilmekte değil çünkü bu oyunu bozabilmek mümkün görünmüyor. Virüs evet var evet insan eli ile yapıldı evet evett...değişmiyor bir şey gerçeği görünce dermanı bulamıyoruz. O yüzden kendini bu kadar üzme inan ben de çok üzgün ve endişeliyim. Ama bizler oyunda piyonuz. 
tarafından
Iste buna karsi durmak lazim durmamiz lazim hep beraber bunu basarabiliriz ancak bakin bu virüs ilk pentagon labaratuarinda gorulmus çin'e yiktilar oysa. Ve bu virüsun uretimi cok basit bugun covid derler yarin a virusu b virusu c virusu bizim acilen acilen bilimde ilerlememiz lâzım. Aslinda once bizim ilimde hatta islam alemi olarak bu gafletten uyanmamiz lazm degil mi.
(10,569 puan) tarafından
Peki bilim için bu sınırlarda ayrılan bütçe nedir? Ancak ilim ve fen ile aşılabailecek şeyler bunlar. Bizlerse tembelliğe itilmiş insanlarız. İslam alemi olarak evet isterim yücelelim fakat bizler hadislere uymak konusunda dahi sıkıntılıyız. Bir yerde hastalık var ise bir başka yere gitmeyiniz öğüdünü ne kadar tuttuk? Somut şeyleri bile uygulamıyoruz. Temizlik imandandır dedi dinimiz biz aylarca el nasıl yıkanmalı onu tartıştık canım.
tarafından
Cok haklisin inan ne denilebilir ki.
0 oy
(48,890 puan) tarafından
bende ailevi sorun sandim fatom ne yazikki bilinmezde yasiyoruz virus zaten bir oyun bile isteye saldilar ortaliga
tarafından
Ikbalim surekli takipteyim bilimsel konulari ve inan gecede gunduzde huzurum kalmadi inanir misin kilo bile verdim artik. Sürekli okuyup araştırıyorum ve inan bana bilmemek gerçekten mutlulukmus ama bu saatten sonra kayitsiz kalamiyorum.
Hani tum bunlari ogrendim ve artil geri donusu yok diyor ya birisi onun gibi keske bilmeseydim de diyemiyorum. Cok uzgunum cok.
(48,890 puan) tarafından
aynen kuzum bilmemek en iyisi ben haber bile izlemiyorum
0 oy
(7,218 puan) tarafından
Bende maalesef çok üzülüyorum kimsenin giki çıkmıyor kurbanlık koyun gibi herkes saçma bir sona boyun eğmiş gibi...
tarafından
Oyle zaten herkes kendi hayatina devam ediyor kimi dükkanı kapandigi icin uzgun kimi avm ye gidemedigine oysa bu gidisin sonu toplama kampina kadar gidiyor bakin meclis tasarisinda ne diyor şüpheli gorulen bile 2 aya kadar tutuklanacak diyor peki buna kim karsi cikacak. Cumhurbaskani mi? Peki karsi cikti diyelim bu bir direnis baslangici olmaz mi direnisin sonu ne savas degil mi. Ayrica Dsö bir karar verirse  cumhurbaskani ne kadar karsi durabilir ya bugun istanbul sozlesmesi ile bile neler yasatmadilar mi insanlara.
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Allah büyük canim 
0 oy
(388 puan) tarafından
Her zmn için birilerinin kötülüğünü isteyen insanlar var ve bunun için çalışan.  Bı ülkeyi yok etmeye. Bu tarihten bu yana hep var. Bilinçli nesil yetiştirmek de gerçekten çok zorlaştı. Sosyal medya yüzünden. Gençlerimiz artık bilinçlenmek için değil sadece gösteriş için yaşıyor gbi bişey . Allah sonumuzu hayır etsin. İşimiz zor
tarafından
Amin insallah kendimiz basta olmak uzere cocuklarimizi sosyal medyadan uzak tutup egitimli bireyler olarak yetisrirmeyi nasip eylesin
(388 puan) tarafından
Amin inşallah.
0 oy
(285 puan) tarafından
Maalesef ben de çok kaygılıyım bu bitse başka birşey çıkaracaklar dünyanın düzeni değişiyor:( eskiden can ciğer olan insanlar birbirini şikayet ediyor , ramazanda dışarı çıkmaya korkuluyor.. açık havada hava solumak yasak... Ne denilebilir başka 
tarafından
Bizi bu hâle onlar soktular bu savasta su anda maglup görünüyoruz simdilik.
Bir gun gelir uyaniriz insallah.
(285 puan) tarafından
İnşallah ama ne yalan söyleyeyim umudum yok benim :(
tarafından
Umutlu olmak zorundayiz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 330 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde nur1203 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
31 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Merve-_- (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 214 göst.
7 Kasım 2022 Aile kategorisinde Toprak_Hilal (2,369 puan) tarafından soruldu

382,472 soru

11,450,663 cevap

35,028 kullanıcı

...