0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından
kapalı
1. Oğlum 15 aylık. Konuştuğumu ne kadarını anlıyor anlamıyorum kızlar. Ya beni umursamıyor ya anlayacak yaşa gelmedi ben mi acele ediyorum beni anlasın uyguladım diye bilmiyorum. Bir bebek ne zaman anlar?

2. Bir de evin içinde bi odadan diğerine aslında tek gitmiyor, elimden tutup beni de götürüyor. Kimse değil, illa beni götürüyor. Bazen kendimi köpeği gibi hissediyorum :)) korkuyor mu acaba? Sizce neden böyle yapıyor olabilir? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha çok küçük annesi çok normal . 2 yaş bebelerinin yapacağı şeyleri bekliyorsun ondan :)
(612 puan) tarafından
Neden böyle beklentiye düştüm acaba erkenden :) tamam 2 yaşı bekliyorum.
tarafından
Bizde 1 yaşındayız. Yaka iğnesi gibiyiz daha yürüme aşamasına gelsek sukredicem vallahi. Hep kucakta :)
(612 puan) tarafından
Hayır illa da gideyim öbür odalara diyor :D bırak git dimi niye beni götürüyorsun..
-Reklam-
0 oy
(3,836 puan) tarafından
yok canim gayet normal. kizim 18 aylik. her yere birlikte gidiyoruz. bide anne demiyor baba diyor bana baba diye bagiriyor gelip goturuyor oturup oyun oynuyoruz ya da birsey gosteriyor anlatiyor kendince. 1 ayda bile okadar degisiyorlar ki sasiriyorum ben kizima. sabret zamanla daha iyi anlar seni tabi inatlastigi da oluyor
(612 puan) tarafından
Tamam canım, ben biraz erken beklentiye düşmüşüm beni anlasın diye :) bu arada en az 3 ay daha birlikte oda gezeceğim desene :D
(3,836 puan) tarafından
ilgi oldukca daha da istiyorlar. bizim ki kim varsa surukluyor. kaynanam kaynatam gorumcem annemler gelse onlari da alip goturur oturtmaz kimseyi :D
(612 puan) tarafından
Yok bizimki sadece beni götürüyor. Başka kimseyi beğenmiyor. O biraz da ben özgür bırakıyorum. Herşeyi elliyor bakıyor döküyor. Başkaları dur, elleme, dökme dedikleri için beğenmiyor sanırım :)
0 oy
(12,512 puan) tarafından
Benimkide 15 aylık bikaç dediğimi anlıyor sadece ayıcık nerde diyorum bakıyor kapıyı kapatıyor gel buraya otur diye işaret ediyorum geliyor alkış bay bay o kadar normal galiba ya bende evham yapıyordum Bi ara ama normalmiş
(612 puan) tarafından
Daha evham yapmamıştım :) tam yapacaktım ama yapmamam gerektiğini anladım burda:)
(12,512 puan) tarafından
Ahahaa valla bende post açmayı düşündüm ama netten bakınca normal dedim
(612 puan) tarafından
Ah biz anneler :)))
0 oy
(883 puan) tarafından
Tabikide seni goturucek sen annesisin bir anne evladı döver dayak yerken bile annesine  sarılır Anne cunki 
(612 puan) tarafından
Gözlerim doldu. Tek sığınakları, en büyük mutluluk kaynaklarımız. Çok doğru söylüyorsun. Ama teyzemlerde filan gidiyor evde gitmiyor. Bizim evde koridor L. Ve Lnin diğer tarafı tam görünmüyor. Acaba korkuyor da mı gitmiyor diye düşünüyorum. Yoksa o gitse de ben arkasından gizlice takip ediyorum. Ayrılamam :)
(883 puan) tarafından
Şimdi sizin evde neyin nerde oldugunu biliyor canım sana belki onları gostermwkk vs istemek için elinden tutmani istiyor yada evde gezmek istiyor :) ben yegenlerimle oynardım bekarken yaapmadigim sebeklik klmazdi yinede annelerini görünce sarılır kucaklarimda öylece oturmyi tercih ederlerdi Allah'ım nolur bu hissi banada ver derdim çokşukur evlendim cidden çok tatlı bişey iyiki anneyiz iyiki hep bizi istiyolar unutma şimdiki tavırların yakınlığın ilerde sana olan düşkünlüğünü sevgisini saygısını herşeyini etkiler :)
(612 puan) tarafından
Onları sevmemek hatta deli gibi sevmemek, en iyiyi yapmaya çalışmamak ne mümkün. Geleceğimiz, bahtomız güzel olsun hepimizin :)
(883 puan) tarafından
Amin inşallah evlat candır can:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 560 göst.
10 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gulnazyilmaz (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Perdemtok81 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (604 puan) tarafından soruldu

384,175 soru

11,494,374 cevap

35,134 kullanıcı

...