0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (620 puan) tarafından

Eşim asla uyutmiyor. Sen annesisin beni istemez diyor. Oğlumun şu ara uyku düzeni değişti sık uyaniyor, sinirleniyorum. Bi bak diyorum seni ister diyor. Ben de bakmiycam yeter diye inatlastim mesela oğlum ağladı baya hiç umursamadi ya, yine ben kalktim.Ben uğraşırken o gece boyu horluyor. Bi de bazen uykumu alamadim falan demez mi çıldırıyorum. Sanki sadece benim çocuğum, erkekler genelde acayip dusuncesizler. İnsan bi der bu kız iyi degil ben bakiyim çocuğa az diye. Ama yok annesi bakarmis, anneyi istermiş bebek, kolay değilmiş tabi ki annelik.Oh horlasinlar paşalar babalık da zor iş canım:getlost:

28 Cevaplar

0 oy
(912 puan) tarafından
Benim kızım beni istiyor babası uyutamiyorda bakamiyorda maalesef.
(620 puan) tarafından
İlgilenemiyor aslinda. Mesela erkek kardesimde çok güzel huzurlu durur oğlum.babasinda az dursa mizmizlanir. Çocuğu tutmayı bile bilmiyor, sunduruyor elbisesi tepeye çıkıyor :)
tarafından
Kız anası kızınız kaç aylık acaba ? Benim kızım da nerdeyse on buçuk aylık aynı şekilde eşimde asla durmak istemiyor. Yazık adamın yapmadığı şey kalmıyor ama yok. Üçüncü ayından sonra başladı ve hala devam ediyor.
(912 puan) tarafından
Nur1995 bugun tam 17 aylik oldu kizim ama 9-10 aylikken basladi bana asiri bagliligi hala devam ediyor. wc bile zor gidiyorum bağırıyor bn gelene kadar. Babasi nekadar ilgilensede durmuyor bn olmadan.
tarafından
Yaa aynı bizim de. üzülüyorum ben de babasına alışamadı galiba diye, normal durum demek ki
(912 puan) tarafından
Normal canim benim kizim babaya cok düşkün evde olmasin oda oda arar ama bnde hep yaninda olucam. Babasiyla oynar ama yemek bnm elimden yicek yada uykuya bn yatiricam. Babasi gidiyor kiyamet kopuyo anne anne diye bağırıyor bn gidene kadar.
-Reklam-
0 oy
(4,889 puan) tarafından
Benimkiler  ikiz bazen birlikte yatırırız 
(620 puan) tarafından
İyiymiş canım
0 oy
(5,542 puan) tarafından
Valla kızımın gönlü olmazsa benden başka kimsede uyumuyo ve bazen sinir oluyorum yoruluyorum 
(620 puan) tarafından
Babaları az alıp sakinlestirseler alışır babaya da aslında. En azından benim oğlum sakin mesela alsa babası uyur. Ama asla yanaşmıyor. Anneyi ister diyor. Biz de insaniz canım tabi ki sinirleniyoruz, uykusuz kalıyoruz. Bi gün de sen uyu ben bakiyim bu gece deseler zor mu bu kadar. Az önce inatlastim bakmiycam diye, oğlum ağladı hiç umrunda degil ya. Yine ben kalktım. Ama görür o artık yemek iş yapmiycam yoruluyorum bebek durmuyor diye iyice abartcam, madem beni düşünmüyor değmez uğraşmaya
(5,542 puan) tarafından
Haklısın valla canım zor çocukla ev işleri
0 oy
(153 puan) tarafından
Benimki uyutuyo oğlum 3 yaşında bazen babasıyla uyumak ister eşimde uyutur

Kücükkende uyuturdu bazen 
(620 puan) tarafından
Masallah canım, öyle olması lazım zaten. Sadece bizim değil bu çocuklar
(153 puan) tarafından
Öyle valla canım yardım etmesi gerekir
0 oy
tarafından
Benim esim de gece bakmaz zaten ise gidecek sabah erken kalkiyo diye istemem bakmasini ama isten geldigi gibi esime veriyorum cunku butun gun ben ugrasiyorum benim bebegim 40 gunluk ve sadece kucakta uyuyo uyudugu gibi de yerine yatiramiyorum hemen uyaniyo mecbur dalmasini bekliyorum her ne kadar hafif gibi dusunulse de bi zaman sonra agirligini birakiyo ve kollarim agrimaya basliyo dinlenmek icin esime veriyorum bazen o bakiyo ben 1 2 saat de olsa uyuyorum ki bakmak da zorunda yani ben annesiysem o da babasi herseyi anneye yuklememek lazim ben yeri geliyo yemek yiyemiyorum biraz da onlar fedakarlik yapsin
(620 puan) tarafından
Ben de çalıştım calismak daha kolay. En azından arkadaş ortamin varaz guluo egleniyorsun kafan rahatliyor. Ki eşimin şimdi gorevi daha rahat. Polis nizamiye kapisinda oturuyor.hatta düşün tablet aldi kendine orda oyalanip film falan izlemek için. Bazen duyuyorum arkadaslariyla öğlen arasindayemek yemeye gidiyolar guzel yerlere falan. Ama sorsan çok yoruluyor:)
tarafından
Benimki de muhasebeci oyle beden yuku bi isi yok tum gun bilgisayar basinda yani yoruldum deyince sinir oluyorum :)
(620 puan) tarafından
Muhasebe yorar ama canım beynini, masa başı iş de zor. Ama ful iş yapmiyolar. Arada surekli cay saati dinlenmeleri var tabi ki. Bizden daha rahatlar. Ben şu ara tuvalete gitsem az kaybolsam agliyor oglum. Kaybetme korkusu yasarmis bu dönemde 9aylik
tarafından
Benimki 40 günlük dunyaya yeni yeni adapte olmaya calisiyo o yuzden kucagimdan biraktigim zaman agliyo uyusa bile uyaniyo tum gun cok yoruluyorum o yuzden. Muhasebe beynini yorar ama 8 saat boyunca full calismiyo ki yani yemegini yiyo cayini iciyo guzel guzel ben bi kere kahvaltiya yumurta kirdim kendime bebegim agliyo diye yanina gitmek zorunda kaldim tam 2 saat snra yiyebildim.
(620 puan) tarafından
Tabi canım bizim isimiz daha zor
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Kızımın gece uyuyamadığı zamanlar olurdu. Eşim ilgilenmek isterdi ama kızım sürekli beni isterdi. Elinden bişe gelmesede otururdu yanımda :) çok mücadele etti benimle hakkını yiyemem. Zorla uyumaya gönderirdim sabah 5 te kalkıp işe gidiyor. :) 
(620 puan) tarafından
Benimki de temizlik yemek yapar sadece bebekle ugrasmaz. Denemedi bile. İlgilenmesi lazim ama
(1,272 puan) tarafından
Bence üstüne gitme. En azından bişeler yapıyor. Mutfağa Bi bardak götürmeyenler var :D bebeğiniz kaç aylık
(620 puan) tarafından
9aylik olcak canım. Şu ara duzeni bozuldu. Sık uyaniyor. Uyanmada değil mizmizlaniyor kucagima alinca hemen sakinlesiyor uyuyor. Uslu bebek zor da değil. Eşim uğrasmak istemiyor. Keyifci biraz. Azıcık uykusu bölünsun basım agridi der hasta oldum der :) benden nazli, sanki o kız:)
(1,272 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu böyle zaten :) 9 aylık dişlerdende huysuzluk yapabilir... Benim eşimde kızım bebekken pek oyalıyamazdı. Şimdi 6 yaşında oldu kızım. İşten gelince 1 bardak çay içemiyor :))
(620 puan) tarafından
Oh iyi olmuş:)
0 oy
(12,861 puan) tarafından
25 aydır uyutur diş çıkarma döneminde çok destek oldu saatlerce evin içinde kucağında gezdirdi uyuttu her gece yorgunsan ben sallıyım uyutayım mı diye sorar gece uyansa sesine uyanır kalkıyım mı der sadece uyku değil her konuda destek olur hasta olduğunda benden değil babasından yemek yedirmesini ister çok iyi bir baba böyle de olması gerekiyor iş sadece çocuğu yapmakla olmuyor
(620 puan) tarafından
Öyle canım, tabi ki öyle olması lazım. Sadece ise gidip gelmekle babalık olmuyor. Benim eşimde başka konularda yardim eder  ama çocuğa bakamiyor.Anneyi ister diyor, bi kere denemesi denese. Zor bi bebek de değil oğlum çabuk uyur pış pış desen tamam. Sallanmiyor, emmeyi gece fazla yapmiyorum.
  Ben eşim uyusun işe gitcek sabah diye ayrı odasinda yatıyor bebeğim yanina gidip geliyorum. O hiç düşünmüyor mışıl mışıl uyuyor, öyle olunca daha da moralim bozuluyor
0 oy
tarafından
Ah kuzum benim Rabbim yardım etsin sana. Duduncesizler aynen dediğin gibi herkesin ki bır olmuyor , benim eşim Allah var yapar ama dediğin gibi bazı konularda o da düşüncesiz olabiliyor. Ha çocuk konusunda 3. Çocuğunuz ama Allah var hepsinde yardımcı oldu kalkar bakar ki uyumamış aha bana der sen uyu ben uyutim koyarım yanına. Gazını nazını çıkarır Allah var. Ortanci 1.5 yaşında şuan 10 gün oldu doğum yaptım o değiştiriyor altını fln. . Sen de üzülme bugünlerde geçer sabır yeter ki .. bı bakmışsın büyümüş beraber kahve içersin Kuzucukla. Yeter ki can sağlık olsun herşey gelip geçiyor. 
(620 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum☺️ Bebeğim uslu şu ara gece uyku duzeni bozuldu atak dönemiymis galiba geçer inşallah.Gece emzirmiyorum,sallanmada da uyuyor.yanima aliyorum sariliyorum dalmasina yakin yatagina koyuyorum bu kadar. Eşim hiç uyutmayi denemiyor ama. Baska konularda yardimci ama bebek de asla ugrasmiyor. Sürekli anneyi ister anne yapar diyor.
Mesela bi kere bile banyo olurken gelmedi yardima. Hatta çok tatlı suyla oynuyor bi bak dedim zorla kaç kere gel bi bak diye diye getirdim. Hemen az bakıp gitti.
 Ben de ikiciyi hemen istiyorum. Eşim buna zor bakiyorsun diyo. Sanki sadece annenin görevi bebek bakmak böyle yaptığı için vazgeciyorum ben de
tarafından
Olsun cnm hickimse 4 4luk değildir demekki eşin de çocuk konusunda böyle.
Aman kuzum aman bak benden sana tavsiye benim eşim çocuğa yardımcı olduğu halde çok zorlandım ikinci de , şuan da üçüncü oldu aralarında fazla yaş olmadigindan insanı zorluyorlar sen biraz zaman geçsin öyle düşün. Ha diceksin ki  niye yaptın ikisi de kazaydi. Rabbim bundan sonra üçüne can daglik versin isteyenlere olmayanlara bebiş nasip etsin inşallah. Ben den bukadar:))))
0 oy
(7,804 puan) tarafından
Eskiden uyutuyordu ama artık gerçekten sadece beni istiyor. Başkasında sürekli ağlıyor
(620 puan) tarafından
Bi dönem sonra anneyi istiyorlar, benim oğlum da şimdi öyle oldu. Ama eşim hiç denemedi belki uyur ondada. Zor bebek değil çünkü. Dün sinirlendim biraktim yattim, çocuk ağladı o kadar zor sabrettim gitmemek için hiç kalkmadı. Yine ben kalktım.
(7,804 puan) tarafından
Ya işte o kötü. Bundan sonra bebeğe baya bir ara ver canım. Anlaşılan sadece sen ilgileneceksin. Bir de eşine de ki sadece ben yapmadım bu çocuğu biraz destek ol
(620 puan) tarafından
Diyorum. Bi tane daha istiyorum canım inşallah.
(7,804 puan) tarafından
Biraz ara ver ama canım. İkisiyle nasıl baş edeceksin böyle şikayetçiysen
0 oy
(69 puan) tarafından
Benım esim cok duskun ogluna ama oglum asla uyumadızdı sımdıde 27 aylık babasını gorunce benım yuzume bakmıyo suan bile ikisi yatıyorlar ben hamilelik den dolayı yatamadıgım ıcın ama esim Allah ondan razı olsun her konuda bana hep destekli gece emzırırdım gozumu acamazdım beni uyandır ben yerine koyarım derdı hep onu uyandırdım ona guvenıp ıkıncıyıde yaptım :))) 
(620 puan) tarafından
İyi canım olması gereken o zaten. Eşim de ev isi falan herşeyde yardim eder sadece bebeğe bakamiyor. Anneyi ister diyor. Bebeğim de çok uslu kolay bebek. Oyun oynar sever sadece. Arada gece o da uyansın istiyorum ama yok. Bezini küçükken çok az değiştirdi onu da bıraktı. Ben de ikinciyi istiyorum ama zor gibi. Esim de bakamazsin diyor, sanki bakma sorumluluğu sadece bana ait gibi, yardım etse bakarım.
(69 puan) tarafından
Demek ki yardım etmıcegı ıcın cok zor demıs ikinciye benım esim de yapalım ben elimden geldik e sana destek olurum dedi Rabbım yardımcın olsun ınsallah ama bazı esler var ev isinde bile yardım etmeyen onu yapmasıda iyi
(620 puan) tarafından
Oğlum uslu şu ara biraz gece sık uyanmaya başladı azıcık yardım etse ben de rahatlarim ama sadece annenin gorevi gibi davranıyor. Az önce kızdı hatta benimle niye uğraşıyorsun ben yapamam, nerde görülmüş babanin bebek uyuttugu diyor. Çok komik ya. Ben ölsem napcak çok merak ediyorum. Ona da dedim ben ölsem naparsin acaba diye
0 oy
(612 puan) tarafından
Benim eşim ilk başta uyutuyordu. Sonra ne olduysa oğlum benden başkasıyla uyumaz oldu. Bir iki denedik yok, ortalığı yıkarcasına ağlıyor. Ben de artık adama sitem etmeyi bıraktım. Eşimin uyutamayacağını görünce de ümidi kestim sinirlenmiyorum da artık.. 
(620 puan) tarafından
Eşim de uyutamiyor ama denemedi hiç, zor bebek degil bi de. Biraz denese ona da alışır belki. Annenin yeri ayrı bebek için ama arada uyutsa gece uyansa dinlensem güzel olur.
(612 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Yeri geliyor 5 dk sırtımızı koymak isteyecek zor geceler yaşıyoruz. Ama eşine sinirlendiğinde bebeğine yansıyor. Ne günahı var yavruların. Denesek de olmayacak belki. Hiç üzülme o yüzden. Uykusuzlukla da herşey de geçiyor. 3 5 seneye bacak bacak üstüne otururuz biz de. Allah sağlık versin.
(620 puan) tarafından
Aslında oglum uslu canım su ara geceleri uykuau değişti. Ben yorulmaktan daha çok esimin tavrina sinir oluyorum
(612 puan) tarafından
Haklısın canım ben de öyleydim. Bir de uykusuzluk biniyor ister istemez. Muhtemelen geçiş dönemidir.
0 oy
tarafından
Allah için uyutur ama gece degil 12 den once ve gunduz evdeyse. Gece messisi bende
(620 puan) tarafından
İyiymiş canım
0 oy
tarafından
Vala canm allah eşimden razi olsn hem bakiyior.hem uyutuyor mamasinids yediriyi altinids degistiriyo . Aksam 7de geliyo işten yemek felan yiyotz ben biraz uyuyorm ne yalan soyleym geceleri brbegim uyumuyo cunku 
(620 puan) tarafından
Olması gereken zaten canım ne güzel. Ebnim esim sadece bebeğe bakmayı bilmiyor. Hiç yanaşmıyor. Ben de ilk kez bebek bakıyorum aslında. Sadece bebekle oynar sever. Fazla durmuyor esimde de
tarafından
Alisir ins  cnm zamanla
0 oy
tarafından

Benimki bakar canım hatta iki gündür kafamı duvara vuruyorum neden kocamsız gezmeye geldim diye :(

Diş çıkarıyo sabahlara kadar uyumuyoz bak şu saat oldu gözümü kırpmadım ama eşim olsaydı 3 e kadar ben 3 den sonra eşim alır uyuturdu şuan ben uykuda olurdum :(

(620 puan) tarafından
Öyle olması lazım canım. Benim bebeğim zor da değil şu ara sık uyaniyor mizmizliyor hemen uyaniyor. 9aylik buyume atagindaymis. Diş belki bizimde bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bazen esik uyutuyo bazen ben. Yeni dogdugu zamanlarda da klasik gaz kaka sorunu filan cektik esimde kalkti benimle. Bence yetidtirilme tarzindan. Suan oglum 7 bucuk aylik ben zamanla ona ev isini yemegi sadece kadinlarin degil erkeklerinde yapabilcegini ogretirsem yaptirirsam evlenince karisina da yardımcı olucak. Ama sen erkeksin yapma etme bebek bakma dersem evlenince de esiype sorunlar yasicak. Mesela gecen esimin babaannesi gelmisti bize esim isten geldi elini yuzunu yikadi sofrani serdim hazir dedim o yemegi umursamadi ogpunu aldi sevdi kucaginda uyuttu yerine yatirdi. Babannesj de oh aksama kadar calissin gelsin bide bebek bakiciligi yapsin dedi gulerke diye ama laf sokuyo. Bende gicik olsun diye dedim ki bu daha ne ki geceleri hic durmuyo hep babasi bakiyo ben uyuyp kaliyom sesini duymuyom babasi uyaniyo mamasini yediriyo uyutuyo dedim. Halbuki bebegm masallah cok iyi mama yer uyur kendilignden. Ama onu gicik etmek maksat.
(620 puan) tarafından
Yok canım eşim öyle değil bebek bakamiyor,oyun oynar sever sadece. Yoksa bana çok yardim eder. Ben bebeğe bakarken sofrayi toplar çayı demler. Temizlik yapariz beraber cam siler supurur, benden güzel siler falan. Sadece bebekle ilgilenemiyor seni ister sende daha huzurlu diyor. Gerçekten öyle ama bi kere de gece kalkip alsa keske. Dün gece çok uyandı bebeğim. Sinirlenip bıraktım eşim o kadar aglamasina rağmen kalkmadi. Arada gece yardim etsin istiyorum. Ben o uyanmasın diye oglumun odasini ayrı yaptım,yanina uyaninca gidiyorum geliyorum. Kendi bile diyor başka adamlar uykulu geziyomus bebekleri uyutmuyormus, ben uyuyabiliyorum iyiyim falan diye
tarafından
Birsey diyemiyorjm. Karakteri oyle demkki zoru
sevmiyo
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Uyutmaya çalışıyor ama bizim yaramaz uyumuyor kaçıyor :D

(620 puan) tarafından
Ana kuzuları bunlar da:) Şimdi babasiyla oynuyor benimki Allahtan oyun falan oynatiyor:))
(1,929 puan) tarafından
Aynen canım:))
0 oy
tarafından
Sağolsun yardım ediyor şimdi o uyutuyor bende ev temizliyorum
(620 puan) tarafından
İyi canım
0 oy
tarafından

Arada bir oğluşum babasıyla uyuyo ama genelde iş bende :))) heryere peşimden geliyo gölgem gibi:))))totosun u yediğim bal köpüğümmm:))❤️

(620 puan) tarafından
Annenin yeri ayri tabi ki, bizimki de öyle beni istiyor. Şimdi oynuyolar ben uzanıyorum diğer odada mizlamaya basladi gelirler yanıma:)
tarafından
Ayn vala bnim bebisde Ayn:))
0 oy
(48,854 puan) tarafından
bizim uyku problemimiz var çok uğraştım gece uykusunu esime kitliyim ama kizimi benden baskasi uyutamiyo
(620 puan) tarafından
Anne gibi olmaz tabi ki canım. Arada baksin istiyorum ben de
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evet gündüz uyutur her zaman hafta sonu hep hafta içi çalışıyo malum ama gece uyutamaz benimki memeden başka uyutma şeklini kabul etmiyo gece kaç kere denedik kıyameti koparıyo ille meme olcak. Yoksa gece de uyutucak bende rahat uyuyım biraz diye ama nafile 
(620 puan) tarafından
Kötü olmus memeyle uyuması canım. Benim bebegim kolay aslında ama eşim seni ister diyor denemiyor
(25,224 puan) tarafından
Evet valla meme bağımlısı iyice gündüz uyuyo başkasında ama gece asla. Eşinde denemeden nerden biliyo ki bigün hasta numarası yap kız o uyutsun denemiş olur
(620 puan) tarafından
Bugün yapiyim bakalım:))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 135 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 593 göst.
28 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 235 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (261 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 239 göst.
17 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,961 soru

11,435,302 cevap

35,003 kullanıcı

...