+1 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (620 puan) tarafından

Oğlum 8bucuk aylık. Kendisi uyurdu aslında. Üç hafta falan önce düzeni bozuldu. Memleketteydik bi de hasta oldu bana çok bağladı. Sadece göğsümde uyumak istiyordu, çok zor uykuya geçiyordu.

  Kim West Metodunu buldum. Bugün sabahtan denemeye başladım, çok garip anında işe yaradı.

 bu videoyu izleyin kızlar metodu anlatiyor. 

  Bi de oğlum gece sürekli emerek uyumaya başladı. Bu videoda yok ama yine Kim Westin yontemi, anında emzirmeyi kestim bu gece hiç emzirmedim. Uyurken memeyi aramadı hiç.

 İnşallah üç gün falan sonra tekrar eskisi gibi hatta daha da güzel olur,kendisi uyur ve gece uyanmaz. Yazarım üç gün sonra işe yaradı mı.sizde deneyin, bebeğiniz şimdi uyumuyorsa falan. 

 Ben uyuyorum pış pış bana:angel:

4 Cevaplar

0 oy
(3,276 puan) tarafından

Hepsini denedim sonuç yok bir daha deneyim bakayım şuan uyuyor şükür :D

(620 puan) tarafından
Bunu denedin mi canım. Sabah başladım uygulamaya hemen işe yaradı. Özellikle üçte uyandiginda asla bana sarilmadan uyumuyordu, şimdi derin uyudu, meme de istemedi. İnşallah düzelir ya. Ben eskiden rahattım. Böyle çok kötüymüş.Uykumu alamiyorum onu gectim çok sinirleniyorum
(3,276 puan) tarafından
Denedim canım tekrar deneyim bi 15 aylık 6,5 aylıktan belli gece uykusu nerdeyse sıfır hele şu 12 aylıktan sonra tamamen bitti
-Reklam-
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Azı diş çıkarana hiçbi yöntem yaramaz bacım:) 
(620 puan) tarafından
Daha dişleri çıkmadı canım. Bugün çok rahattım valla, şimdilik yeter bana bu rahatlık:) dişi çıkarken huysuz olursa yaparım yine bi şeyler bakalım:)
(5,326 puan) tarafından
Benimki 6.aydan beri diş çıkarıyo o yüzden öyle şeyler hayal bize:) :)
(620 puan) tarafından
Dene sen yine de canım
(1,426 puan) tarafından
Yanlız değilim köpek dişi geliyor azıların bir kaçı çıktı diğerleri arkadan geliyor uyku eğtimi hak getire geceleri canıma okuyor 16 aylık olacak çıksin artık şu dişlerrrrr!!!!!!!:(((((((((
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Bebegin ne kadarlik ki canm 
(620 puan) tarafından
8bucuk aylık canım
0 oy
tarafından

Şuan bnde memleket e geldim.Ne düzen kaldi ne bse bnmki daha küçük beş aylik kucagada alisti kafayı yiycm.Annemler olmasin oturup agliycm o drreceye geldim.Uyumamak için direniyo.Parmagini gözüme sokuyo sonra agriyo galiba basliyo aglamaya susturamiyorm.Pisman oldum geldigime.Kuzuma nazarda oluyo tabi biliyorum.Hersey alt üst oldu.Sorunuzu favori ekleyip bakcm müsait olunca teşekkürler:)

(620 puan) tarafından
Bizim de duzenimiz çok güzeldi. Aninda saatinde uyurdu. Bi de hastalandi memlekette. Gelince asla saatlerinde uyumadi, sürekli göğsümü istedi. Nazar mı diye düşündüm ben de canım. Bebekler başka yerde yatınca değişiyor huyları galiba. Duzelirler inşallah. Tekrar memlekete gidince ayrı odada yatarim heralde ya da odada uzakta yatsın. Hemen alisiyo minikler:)
tarafından
Dönünce peki düzeldi mı? Ben bide tekim ya çok zor olck akşam uykusu iyi ama gündüz kendini yırtıyor uyumamk huzursuz kucak istiyo.Delirtiyo bni
(620 puan) tarafından
Üç hafta oldu geleli daha duzelmedi canım malesef, ugrasiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 366 göst.
7 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 447 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Yeliz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 109 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (4,646 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 409 göst.

379,738 soru

11,367,924 cevap

34,849 kullanıcı

...