0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar saçımda hint kınasıda var çok eskiden kalma. Eğer kaldıysa 7 sene önce bir kez hint kınası yapmıştim. Tabi onun üstüne çok kez boyadım siyaha. Sorum şu kademeli olarak açarsam kaç tona kadar açabilirim kuaförlere soruyorum yada tecrübesi olanlara. 3 kez yapmayı düşünüyorum çok güzel bir açıcı buldum saçı yakmayan. Baya bir yorumları okudum herkes çok memnun. Kısacası ilk gün 1 saat 2 gün ara tekrar 1 saat ve yine 2 gün ara 1 saat olmak üzere 1 haftada 3 kez açacağım 1 saat süre tutarak. Toplam 3 saat yani. Ama saçı yıpratmamak için 2 gün arayla açacağım. Sizce kaç tona kadar çıkarım her şeyi göze aldim

5 Cevaplar

0 oy
(1,013 puan) tarafından

Pek bı bilgim yok ama araya birer hafta koysanız o birer haftalarda da yağ bakımı falan yapsanız bence iyi olur. Çok yipranabilir saçınız. Bu arada ben ombrenin üzerine kahverengi boyayıp sonra da pişman olmuştum. Evde yaptığım karışımla akıttım kahverengi boyayı. Aklınızda olsun ara sıra yapabilirsiniz. 

  • Bir paket kabartma tozu 
  • Bir limon suyu 
  • Bir tatlı kaşığı karbonat 
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı 
  • 2 yemek kaşığı şampuan  
Bunları karıştırıp saçlarımın heryerine sürdüm. Bir saat bekletip yikadim. Bir haftada 3 kez yaptım ve tamamen eski ombreli haline döndü. 


-Reklam-
0 oy
(12,513 puan) tarafından
Benimki 7 saatte acıldı kuaförde platin oldu sonra boyadık 
0 oy
(683 puan) tarafından
Ben önce dipleri açıyorum 1 saat bekliyorum sonra ertesi gün falan da uçları açıyorum uçlarda daha fazla beklediğim oluyor aşırı değil ama çünkü saç dipden yanar dip de çok bekleyemezsin 
0 oy
tarafından
İkinci açmadan sonra kafanda saç kalır ise bakarsın kuzum. Siyah saça bir hafta içerisinde 3 kez birer saat açıcı uygulamak kesinlikle uygun değil. İlk açımda hafif turuncu ikincisinde ise portakal rengi halk arasında (çingene saçı) renginde olur Hint kınası çoktan akmıştır kuzum ama siyah boya ile zor bende siyah kullanıyorum bir yılda 8 kez saçımı açtım belime kadar olan saçlarımdan oldum. Kuaför geçmişim olduğu halde. Sen sacindaki siyah boya akmadan bu işe girme illa yapacağım dersen de bu işi bir hafta içerisinde yapma. Bu arada kullanacağın açıcı nın ismi ne ? 
tarafından
Maxx dalux diye bir açıcı trendyol da kuzum
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben tam siyahtan bir günde kendim sarışın oldum 2 defa boyadım bi acıcı yaptım arkasından boya tamam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
18 Ağustos 2022 Moda kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,217 göst.
0 oy
12 cevap 268 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu

381,213 soru

11,412,341 cevap

34,956 kullanıcı

...