0 oy
217 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar merhaba sabahın bu saatinde buraya yazıyorum çünkü bu kadın uykumun kaçmasına sebep oluyor. Bir tane görümceğim var. Kıskanç laf sokan herşeye dikkat eden. Eşimle bakışır güleriz o bile batar buna ve noldu der. Sanane ya sanane. Hanfendinin kayınvalidesi birlikte oturmak istiyordu başta biz böyle konuşmadık dedi ve allem etti kullem etti kadın kurulu düzeni bırakıp oğluna yakın otururken şehir değiştirip kızına yakın oturmaya kadar verdi. Bu bir. Parantez açıyorum ben kaynanamla karşılıklı oturuyorum. Bende böyle konuşmamıştım neyse inşaAllah hayırlısıyla taşınırız. Hanfendi bana sürekli laf sokar ben hep gülümser dururum çünkü o an şok olurum. Bana karıştığında kendi evliliğinde problemleri varken neyse diyordum şimdi onlarda düzeldi hala gözü benimkinde. Annesi gil memlekete gitmek istiyor ben az kalıp döneceğim diyorum olmaz öyle beraber gidilip beraber dönülür diyor. Sonradan hanfendi gelecekmiş oraya bayramı orada zaten şehirde yürüme mesafesinde otururken orada annesiyle gecirecekmiş. Plana bak. Bayram sade ona bayram sanki. İlk kez geçen sene gittik cümbür cemaat aynı evde kaldık yemek  benden sebep taştı diye içerde bağırıyor bu iki oldu vs. onun yerıne ben utandım. Yer siliyorum su kirlendimi diyor hayır diyorum kirlenmiş o değiştir diyor değiştirdim. Eşimin bana olan sevgisi beni ezdirmek istemeyişini görüyorlar daha çok çıldırıyor hanfendi. Ne diyim daha çok yazarım sadece az içimi boşaltmak istedim sadece Allah'a CC sığınıyorum. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
tarafından

Rabbim yardımcın olsun cnm ama yürüme mesafesinde olsada annesinin yanında olmak istemesi normal. Bizde kendi annemle yakınız ama annemde geçiriyoruz bayramı. 2.3 gün kapatıyorum evi annem kardeşim muhteşem Bayram geçiriyoruz.  

(24 puan) tarafından
Canısı  ben bayramdan önce döneyim diyorum hani kendi ailemle geçireyim diyorum hanımefendi benım adıma hayır diyor kendi gelsin banane bana engel oluyor. Biz normalde de zaten annesigille dip dibe oturuyoruz.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
28 Ekim 2021 Aile kategorisinde 3prensannesi (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 597 göst.
16 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (610 puan) tarafından soruldu

382,902 soru

11,461,778 cevap

35,050 kullanıcı

...