0 oy
1,003 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşini çok sevip ayrılan varmı ben ayrılıyorum ve nasil kendimi toparlıycam bilmiyorum 5aylik oğlum var

33 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Canim eşinin ailesiyle ne yasadin bilmiyorum ama esin içine neyo biriktirmiski bu kadar ayrilmak istiyor kaynanan mo dolduruyor ? , Canim eşin seni sevmese evlenmezdi bu bir , ikincisi o cocuk da olmazdı kimse.kimseyi kandirmasin neyin den soğumuş bu kadar pardon 5 aylik bebe var cinsellik vs olmadigi icin mi  ney yani birde yabanci misin sen ?
tarafından
Kaynanam yok aileside doldurmuyor. Evet yabanciyim
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Sana birtek tavsiye verebilirim canm evinin içini eşinle aranızdaki muhabbeti bilmiyorm bişey diyemiyorm maalesef ama 

Evinde hergün bakara suresini aç sürekli dinle kendin oku ben çok faydasını görüyorum rabbine bol bol dua et 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Daha 1 yıllık evlisiniz hadi bilmem kac yillik olsaniz neyse 1 yilda sevgisi nasil biter belkide sevmemiş sizi ailesine karsi olan hatalari bilemedigim icin yorum yapamam ama Allah hakkinizda hayirlisini versin insAllah  mevlam herkese ülfiyetlik versin insAllah
0 oy
(220 puan) tarafından
Çok üzüldüm. Ciddi bir sebep olmayınca genelde sorun hep başkasının varlığı oluyor. Ama belki senin için küçük gibi görünen sorunlar, eşin için birikip gözünde büyümüştür. Zamanla belki çözülür. Sizi kaybetmekten korkmadığı için blöf yapıyordur. Kaybedeceğini anlayınca barışmak için çaba gösterebilir.
0 oy
(125 puan) tarafından
Ben çok seviyorum ama ayrılmak istiyorum güvenimi sarstı güvenemiyorum ve bi mobil oyundan biriyle konusuyor eminim buna kuruntum olmasına imkan yok boşanalım diyorum boşanamazsın diyor yada oğlumu bırak öyle git diyor 5 aylık oğlum asla bırakmam çok çaresizim bu saat oldu uyku girmiyor gözüme annemdeyim 5 olur olmaz eve gidicem telefonuna bakmaya
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Yorumlarınıza dayanarak yazıyorum.. Evlenmeden önce de evlendikten sonrada ilişkilerimde farkında olmadan bir hata yaptığımı anladım. Bi adama vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyeceksin. Nasıl olsa bu beni seviyor elimin altında benden vazgeçemez hissini yaşattığın zaman bi adama otomatikmen soğuyor.

Kırmızı oda dizisinde nazlı karakteri var mesela hiç izledinizmi bilmiyorum. Belki kendinizden birşeyler bulabilirsiniz. Ben kocamı poh pohlamayı peşinde iyilik meleği gibi dolanmayı bıraktığımdan beri daha mutluyuz mesela. Bu benim nacizane fikrim. 
0 oy
(125 puan) tarafından
Seni yorumlardan hatırladım canım çok üzüldüm Inşallah Rabbim eşine evine karşı bağlılık sevgi saygı versin 
0 oy
(199 puan) tarafından
Ne olmuş ona daha bir senede götü mü kalkmış başka kadın olabilir mi hiç düşündün mü çünkü bir adam daha bir senede karısına neden bunları söylesin ki bir senede sevgi neden biter ki benden sana bir şey olmaz laflar falan yeni mi aklına başına gelmiş bir senede çok normal gelmedi bana bence hemen boşanma gerekirse uzaklaş sağlıklı karar verin lafla olmuyor bazı şeyler oda iyi düşünüp taşınmış olur yanlış yönlendirme yapmak istemem istersen bi psikoloğa danış canım doğru karar vermen lazım çocuğun için acele etme onun demesiyle olmuyor öyle oyuncak değil bu bi sene sonra ben seni sevmiyorum git falan çok biliyor o çok istiyorsa kendi açsın dava gitsin sen niye gidicen bekle canım mücadelede etme bekle
0 oy
tarafından
Çok zor rabbim yardımcın olsun Allah'ım sana hayırlı bı kapı açsın inşallah
tarafından
Amın amın amın
0 oy
(85 puan) tarafından

(Bu platformda okuduğum bi yazıyı alıntıladım)


Eşimle 6 yıllık evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu. Sadece soğukluk vardı. Yıllardır eşimin sevgisini hiç hissedemedim. Ben onu çok seviyordum ama karşılık bulamıyordum. Çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi.

Bir gün eşim artık boşanmak istediğini söyledi. “Neden diye sordum. Sorun ne? Beğenmediğin yanım nedir? Bilmek istiyorum”
“Bilmiyorum” dedi. “İçimde anlam veremediğim bir soğukluk var sanki. Isınamıyorum bir türlü”
Tamam dedim ve o gün boşanmaya karar verdik. Sonra düşününce bunun şeytandan olabileceği aklıma geldi. Allah Rasulü (s.a.v) Bakara suresi okunan eve şeytanın giremeyeceğini haber vermişti.

‘Evlerinizi kabirlere çevirmeyiniz! Muhakkak şeytan, içinde Bakara Suresi okunan evden kaçar!’ Müslim 780/212, Tirmizi 3036

Ertesi günden itibaren 3 gün boyunca Bakara suresini sesli olarak açıp dinledim ama eşime bir şey demedim. Bu arada boşanma sonrasını konuşmaya devam ediyoruz.
3. gün eşimi işe yolladım ve yine Bakara suresini açtım. Saat 11 gibi sure bitti. 12 civarı eşim aradı ve: “Akşam boşanma işini yeniden konuşalım” dedi.

Akşam oldu. Yemeğimizi yedik. Eşim bana dedi ki; “Bugün bana bir şey oldu. Sanki karanlık bir kuyudaydım ve o kuyudan çıktım. Bir düğüm çözemediğim ve o düğüm çözüldü” Beni çok sevdiğini söyledi. Af diledi. Sanki o gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.”

Allahu ekber!

Nasıl ağlamayalım, kalbimiz nasıl coşmasın kardeşlerim. Bu Kur’an bir şifa kitabı. Her ne sıkıntınız varsa ona deva. Yeterki hakkıyla iman edelim. Yeter ki ihmal etmeyelim, unutmayalım Rabbimizi.

Ve düşündüm; Bir evde sürekli haram görüntüler izleniyorsa, sık sık klipler, çirkin sözlü müzikler dinleniyorsa, o evde Allah’a secde edilmiyor, Allah’ın zikri geçmiyorsa, Kur’an tozlu raflarda kalmışsa, o evi şeytanlar mesken tutmaz mı? Bir evde huzursuzluk varsa, çocuklar çok hırçınsa lütfen kapatın o çirkin kanalları. Klipleri, müzikleri kapatın. Evinize huzur veren bir şeyler yapın. Namaz kılın, Allah’ı sık sık zikredin. Sesli Kur’an dinleyin.

Fe firrû ilâllâh! Allah’a koşun, Allah’a sığının!

tarafından
Mutlaka dinliycem. Çok sağol
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Sakin ol sinirle denir bazı laflar biraz zmaan geçsin aynı evdeyseniz konuşmayın bi süre o da seni seviyorsa illa ki bi ışık yakar
tarafından
Sinirli değildi çok sakındı ve 1.5ay sonra konuştuk
0 oy
(5,408 puan) tarafından
Cnm sevıyor san ayrılma bnce ben sevıyorum tabı boşanmak kelimesi aklımın ucundan bile geçmez Allah korusun dyorum hep bnce eşinle konuş ona olan sevginı anlat bebeğinz de varmış hem yazık etme 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 975 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mavi6473 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu

381,947 soru

11,434,867 cevap

35,002 kullanıcı

...