0 oy
1,073 göst.
Aile kategorisinde (470 puan) tarafından

Normal doğum yaptım eve geldiğimizde sürekli gazım vardı kendimi tutmak için çok uğraştım ama olmadi kaynanam ve görümcem yanında gaz çıkardım çok afedersiniz:Dkomikten çok ayıp oldu benim ama anı anıdır napalm elde bu var:D


Hadi biraz gülelim gece gece :D

30 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Valla doğumumda lohusalığımda hiç komik geçmedi.Çok sıkıntılı da değildi.Ama beni en çok dikişlerin dökülmesi doğumumda atılan dikişler beni zorladı.İyileşmesi 3 hafta sürdü.Her tuvalete gidişim işkenceydi dikiş düşmüyordu bnm için bu durum doğumumdan daha zordu.
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
Hahahah hamile iken çok gaz yapardım eşimde bıktım artık bu gazından derdi bnde hayatım bebek baskı yapıyor ne yapım derdim oda bahanen bebek derdi bakalm bebk çıktığında ne yapcan derdi :-D:-D ztn gaz sıkışması olan bir kızdım küçüklükten beri.. doğuma gelirsek sancım çok vardı suni vermediler nst ye bağladılar beni çok fazla sancım var kağıtta çıkıyordu doktor geldi dedi ki oha o kadar çok sancin var ve sen tel ile mi oynuyorsun helal demişti bana :-D:-D:-D:-D ve bebeğim doğduğu an güldü hiç aglamadi doktorda gülüyor musun lan sen demişti :-D:-D:-D:-D:-D
0 oy
(544 puan) tarafından

Sezeryan doğum sonrasi doktor gaz çıksın diye hemşireye lavman yapın dedi bende ayaktaydım hemşire totoma eğildi lavman yapacakti ki istemeyerek yüzüne osurdum sesli :woot: :D:D:blush::blush::ninja: Ayy sonrası eşime anlatım çok güldük eşim hallen söyler :D ondan sonra bi süre hemşirenin yüzüne bakamamiştim:blush:

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benimde gazla Allak ilk basta cok gaz cıkardım Bn eve geldik ıste neyse Nnem evine gıtcek esıme bısı Olursa ara dedi esımde demesin mi bu bizi sag bırakırsa oldurcek beni osuruktan dedı anam ne gulmustuk karnım agrıyı sus dıyom ama aklıma geldikçe gulme tutuyordu bıde sezeryan dan cıktık aksamı yanımdaki Ki osurdu dedım sal bosver ayıp olmaz ben Bı osurdum ama dedım ne utancam bu saglık saglık ☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Ayyy o kadar çok ki hangisini anlatayım :D şimdi birincisi, hastaneyi ayağa kaldırmıştım. Öğle 2 de fitil tarzi birşey taktılar rahmi yumuşatmak için, ertesi gün 9 da onu alıp 9 buçukta suni sancı bağladılar.  10 da suyum geldi birden o arada hem kusma hem kaka yapma hem çiş yapma ihtiyacı duydum aynı anda. Nst bağlıyım bir yandan hemsire ziline basıyorum sesleniyorum gelen giden yok. En son koy verdim hepsini tam o arada hemşire geldi ne oldu diye siz gelene kadar olanlar oldu dedim kadın bir baktı suratı ekşisi birden o arada çok utanmıştım ama gelen olmadı ne yapıyım, bir de devlette doğum hastanesi ama özel gibi tek kişilik oda banyosu tuvaleti içinde. Neyse o öyle gitti sonra kendi sancım geldi ben ölüyorum acıdan hastaneyi inletiyorum bana diyorlar ki daha dur yeni taktık acıyı sancı zannediyorsun sakin ol diyorlar ama yok ben farkındayım açılmam var doğurcam alttan baskı felan da geliyor neyse en son yalvar yakar ebeye alttan kontrol ettirdim şaşırdı kaldı haklısın 9 cm olmuş sancın geldikçe ıkın dedi bir geldiler doğum için odayı hazırlamaya ben bir kavga ediyorum ebeyle doktorla bir yandan ıkınıp, ıkınırken susup sonra devam ediyordum gülmekten tuhaf oldular neyse sonra ben aldım elime telefonu eşime yazıyorum bir yandan doğuruyorum ama, doktor ne yapıyorsun dedi eşime haber veriyorum dedim kız bu ne böyle hem doğurup hem telefonla oynuyorsun bir de hastaneyi inlettin dedi hep beraber güldük sonra bebek doğdu kanlı felan koydular göğsüme ebe diyor ki kime benziyor dedim anlamadım ki çok pisss o arada bir yandan da ağlıyorum başladılar gülmeye senin gibisini görmedik diye, dikişim atılıyor ben eşimle konuşuyorum telefonda doğurdum yanımda yatıyor kilosuna felan bakılıyor benimde dikişim atılıyor felan durum güncellemesi yapıyorum eşimde sen tam bir ruh hastasısın bahçeye kadar bağırtın geliyordu şimdi nasıl bu kadar rahatsın diyor dedim oldu da bitti maşallah. En son hepsinden özür dileyip helallik isteyip güle oynaya gitmiştim diğer bölüme :)

(24 puan) tarafından
Ayyy çok güldüm ya özellikle kime benziyor sorusunun cevabına
0 oy
(1,072 puan) tarafından
Ben doğum için hastaneye gittiğimde. İlk başta çatala alıyorlar ya. Her neyse çatala aldılar doktor dedi 5 cm acilman var doğum haneye gidiyorsun hemen dedi. Bende kalktım hızlıca çıktım dışarı yürüyorum ama nasıl  güya doğum haneye gidiyorum. Sonra arkamdan hasta bakıcı seslendi nereye diye doğum haneye gidiyorum doktor söyledi ya dedim. O da şey diyor seni ben sandalye ile cikarticam sonra diyorum kendi kendime yalnız çıksam daha rahattı sandallye falan bana göre değil :)) ama insan heyecan yapıp eli ayağına girdiği vakit ne yapacağını bilemiyor. 
0 oy
(9,626 puan) tarafından

Doğumdan çıkar çıkmaz o kafayla ikinci çocuğu istemişim daha oğlumun yüzünü gördügüm yok ben ikinciyi istiyorum narkozluydum sarhoştum hatırlamıyorum sonra zaman geçti Metehan büyüdükçe ben tövbe ettim ikinciye yani yapardım ama şöyle bi 10 sene sonra yapardım ama sonuç yine hamileyim :D bundan daha komik anlarım var ama benim aklımdan çıkmayan içime işleyen tek bu..o kadar hızlıyım ki Metehan 7 aylıkken hamile kaldım :)))

0 oy
(980 puan) tarafından
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yumurta transferinde 2 litreye yakın su içiyorsun transfer olmadan önce o kadar çok su içiyorsun ki ister istemez tuvalet ihtiyacın oluyor ama tutmak zorundasın o anda karnına bastırarak transfer yapacaklar doktorun suratına işememek için kendimi nasıl tuttuğumu bilmiyorum transferden hemen sonra da öyle hemen tuvalete gidemiyorsun bayağı bir zorlanmıştım.

Benden önce transfere giren bir arkadaş vardı O benden daha fazla sıkıştığını söylüyordu sürekli ya doktorun suratına işersem diye korkuyordu neyse bu benden önce transferden çıktıktan sonra ben içeri geçerken koridorda karşılaştığımızda şöyle demişti Yıldız biliyor musun doktorun suratına işemedim transfere girerken kopmuştuk hemşirelerle ☺️

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 722 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 882 göst.
29 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 483 göst.
0 oy
13 cevap 273 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berfinbedri (1,279 puan) tarafından soruldu

381,063 soru

11,408,118 cevap

34,945 kullanıcı

...