0 oy
330 göst.
Aile kategorisinde (817 puan) tarafından

Bugünlerde bunu düşünüyorum, arkadaşıma üzülüyorum çünkü mükemmel anne olmaya çalışıyor görseniz ne saç yapıyor ne makyaj ne alışveriş yani neden kendini bu kadar boşvermiş anlamıyorum bütün bütün algısı ilgisi çocuğuna. Elbetteki hepimiz öyleyiz ama biz de insanız kadınız. Ben onun yanında kendime dikkat edince suçlanıyorum resmen . Üstelik durumları falan da çok iyi bi yardımcı tutabilecek ,kendine ve kocasına vakit ayırabilecek, alışveriş yapabilecek durumda. Yakın arkadaşız ama yine de söylenmiyor insana kendine biraz bak arkadaşım bak şöyle yap böyle yap diyemiyor insan.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Valla ben büyük konuşmuyorum :) daha 20 haftaligim bi doguraym snra cevapliycam bu soruyu

-Reklam-
+1 oy
(2,484 puan) tarafından

Ne alaka ya mukemmel anne oyle mi olunuyo? Benim oglum 2 aylık biraz duzen kurdum mesela oglum gece uyumasa bile sabah 9 gibi uyanirim o uyaniksa emzirir yatiririm ama yok yatiyosa kalkar evimi toplar temizlerim ne zaman oglum uyandi o zaman altini temizler ilaclarini verir oyun oynarim onla ilgilenirim sonra uykusu gelince huysuzlasiyo zaten yatiririm sonra kahvaltimi yaparim kiyafetlerimi giyer oglumun uyanmasini beklerim yada aksam yemegi icin hazirlik yaparim uyandiginda 3 gunde bir banyo yaptirmaya calisiyorum hava guzelse ve ertesi gun disari cikmicaksak banyosunu yaptirir onla ilgilenmeye devam ederim yatar sonra aksam yemegi yaparim o kadar. Ve bu surede en kotu ihtimalle ustumde bi tayt guzel bi bluz yuzumd hafif bi kapatici ve rimel hem evine hem kendine hem cocuguna bakip mukemmel anne olabilirsin yeterki cocuguna gore hareket et 

(817 puan) tarafından
Katılıyorum canım bana da müdahale ediyor, yanına süslenip gitmeye korkuyorum yani.
(2,484 puan) tarafından
Yok canim psikolojisi bozulur insanin o sekilde ya gitme bence sende yanina fazla madem sanada karisiyo ama irtibatini kesmeden bi konus bence kendi mutlu olursa cocukta mutlu olur
(772 puan) tarafından
Çocuğuma göre hareket ediyorum bu dediklerini mümkünatı yok yapamıyorum. Kafayı yicem ya. İlk iki ay yine daha iyiydi dediğin gibi biraz uyuyodu kendime bakıodum biraz uyuyodu ewe bakıodum şimdi 5 aylık olduk biberonu reddetti emzik atıp duruo almıo hiç emzik yerine beni kullanıo resmen gece gündüz aynı şekilde. Bazen yemek bile yiyemiorum. Hiç durmuo bensiz. Başkasında da durmuo babasında bile ağlıo afedersiniz toilete bile gidemediğim zaman oluo. Bebekten bebeğede değişiyor tabi
(2,484 puan) tarafından
Canım haklısın bu gun oglum benimde oyle şuan sabahtan beri bakkala gidemedim ekmek almaya durmuyo hic bi sekilde mamada verdim sutumude veriyorum uyumuyo suan yuzumu bile yikamadim tuvalete gittim yarisinda agladi hemen ciktim o derece. Boyle anlattigima bakma kotu olan zamanlarda oluyo ama pes etmemek lazim elinden geldigince ona uymaya calismaliyiz. Benim demeye calistigim bu :)
(772 puan) tarafından
Aynen elimden geldiğince onu kendime uydurmaya çalışıyorum ama bazen çok zorluyor genel olarak baktığımda ilk aylar daha iyiydi. Luan nefes aldırmıyor dewamlı onunla ilgilen konuş hep bi ilgi  istiyo tek olduğumda da başa çıkamıorum haliyle ama kesinlikle insan kendine baktıkça daha dinamik daha enerjik hissediyo :)
+1 oy
(249 puan) tarafından

Çocuklar tabi ki öncelik ama elinize aynı şekilde tutmalı bence böyle giderse eşinin gözü başka kadınlara kayar . sen neden suçlu hissediyorsun ki çocuklarımız önemli ama babalarına da bakımlı olmamız nzaı şeyleri yerine getirmemiz lazım ki elimizle de huzurumız olsun çoculşaeımız daha mutlu olsun

0 oy
(9,651 puan) tarafından

Takıntı haline getirmiş herhalde canım muhtemelen mukkemmeliyet hastalığı vardır kendini gerçekleştirememiş ve bunu çocuğunda yasamak istiyo olabilir ?

(817 puan) tarafından
Galiba artık bilemiyorum çözemedim hiç .
0 oy
(127 puan) tarafından

Bakım yapınca mükemmel anne olamıyor mu sanıyor acaba kendini. Çocuk uyuyunca kendime vakit ayırıyorum geri kalan vaktimi tamamını çocuklarıma adadım. Ama ne yaparsam onları da eksik etmiyorum mükemmel olduğumu düşünüyorum illa kendimi salmama gerek yok bence. 

0 oy
(351 puan) tarafından

Kendini o şekilde mutlu hissediyorsa iyi bari. Kendini öyle gördükçe zamanla bunalıma girer o zaman evladına da faydası olmaz pek doğru bi davranış  bicimi değil.

(817 puan) tarafından
Zaten psikolojisi pek iyi durumda değil maalesef.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 462 göst.
18 Eylül 2021 Aile kategorisinde Melike☺️ (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 382 göst.
29 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Oykunun.annesi (2 puan) tarafından soruldu

379,868 soru

11,371,279 cevap

34,854 kullanıcı

...