0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından
Herkesin derdi eşinden beni bu konuda kayınvalidem delirtiyor. Normalde ayrıyız. Ama bu aralar sıkı çalışmam gerekiyor diye bizde kalıyor. Geceleri ders çalışıyorum sabah da o oğluma bakıyor ben 2 3 saat uyuyorum. Sonra bikaç saat ben ilgileniyorum. Ardından bakıcı geliyor öğleden akşama kadar ben çalışıyorum.

Bu genel tablodan sonra gelelim sıkıntıma. Kadının ağzını bıçak açmıyor. Her fırsatta oyun oynuyor dizi izliyor. Yemek bırakıyorum. Elini sürüp yemiyor. Ocağın altı açık olsa kafasını kaldırıp kapatmıyor. Kaç demlik kaç cezve neler yaktık anlatamam. Biz de işten geliyoruz. Koştur koştur bebeğimizle vakit geçirelim diye. Hiç bi işe elini sürmüyor hadi sürmesin de benim için 2 saat uyku bile çok önemli. Ama bize böyle soğuk ve umursamazken bakıcıyla samimiyetini görseniz gözleriniz yerinden çıkar. Kadın çocuğa bakıyor bu kadına bakıyor peşinde ne yersin ne içersin diye geziyor. İyi anlaşmaları güzel ama kaç kez yemek koyup bana dönüp sana kalmadı diyen bir insanın düşüneceğim adamları nasıl düşündüğünü görmek aşırı gıcığma gidiyor. Eşim de bunları görüyor. Söylicem diyip duruyor bir de ona dur kırma etme demekten yüreğim söküldü artık. 

Çok bunaldım kızlar ya. Uzun uzun yazdım ama çok dolmuşum. Sizinle dertleşmek istedim.. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,700 puan) tarafından
Sen girme aralarına bırak eşin ne demek istiyosa desin 
(612 puan) tarafından
Ama bu defa ben fitliyomuşum gibi oluyo. Eşim kızsa da değişmiyor zaten. Değişeceğini bilsem bırakayım konuşsun. Hem değişmeyecek hem kalbi kırılacak nolursa olsun evimde misafir. Valla deli gibi ağlamak istiyorum. Ben de gıcık oluyorum ölü gibi telefona gömülmesine her fırsatta ama Bi de eşimi dizginlemek içimdeki öfkeyi iyice kabartıyo
(4,700 puan) tarafından
Ya kaynanan öyle düşünsün boşver yani küçük çocuk değil mutfaktaki yiyecekler yanacak derecede oyuna bağimli olmasi normal bişey değil
(612 puan) tarafından
Değil evet. Eşim yarım saat maksimum 1 saat oynar. Kayınvalideme söyleyemediğim herşeyi adama söylüyorum kızım sana söylüyorum gelinim sen işit misali. Ama yine anlamıyor. Ben de inan hıncımı alsın bırakayım eşimi çok istiyorum. Ama şeytana uyma, kötü olma, iyi davran sevde diyerek geziyorum içimden..
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim gülmekle ağlamak arasında gidip geldim 
(612 puan) tarafından
Ben kendi halime ağlıyorum valla kuzum. Hele az önce yemeğe sos yapıyordum. Yağda sarımsak. Yanmış kül olmuş. Koku da mı almadın cızortıda mı duymadın dibinde oturuyo mutfakta. Ne oyunmuş valla ya.
(670 puan) tarafından
Kendi çocuklarını nasıl büyütmüş evi yakmadan acaba
(612 puan) tarafından
Eşimi anneannesi büyütmüş. Kaynımı da nasıl büyüttü bilmiyorum. Eşim 6 yaşındayken annesiyle kalmaya başlamış. Sabahları uyanıp aç aç beklerdim diye başlayan çocukluk anıları var :) şimdi açlığa hiç tahammülü yok sanırım çocukluğundan kaldı :D güldürdün beni de :))
(670 puan) tarafından
Benim kaynanam da bakamazmış hiç şimdi oğlum biraz zayıf diye başımın etini yiyor
(612 puan) tarafından
Allah'tan öyle bilgiç tavırları yok. Kendinin çok farkında ve bana laf sokması filan da yok çok şükür. Öyle olsa katlanamazdım sanırım
0 oy
tarafından

Kaynanan aynı evde ise neden bakıcı bakıyor ki. Elbette çocuğu başkası baksın diye yapmıyoruz lakin bir anneanne babaanne torun da bakmayacaksa bitmişiz.. 

(612 puan) tarafından
Kayınvalidem kelimenin tam anlamıyla tembel. O gelmeden önce geliyordu yine bakıcımız. O gelince de en azından bakıcı gelsin de babaannesi dinlensin dedik. Bakıcıyı taltıflamaktan akşam bize yardım edecek hali kalmıyor maşallah..
(612 puan) tarafından
Ki ben de evden çalışıyorum yani bi elim hep çocuğumun üzerinde. Bana su getirmez bakıcı yesin diye markete gidip onun sevdiği pastadan alıyor. Ki ben kadın yesin atıştırsın diye hergün mutlaka bişeyler bulunduruyorum. ** bizim için bi ocağın altını kapatmaktan aciz.
tarafından
Çok garip canım eşin uygun bir dille konuşsa iyi olur
(612 puan) tarafından
Kaç kez konuştu. Ben de bir kez konuştum. Fazlası kırıcı olacak gerçekten..
0 oy
(389 puan) tarafından
Bence gönder gitsin tatlı bir dille artık gidebilirsin de maşallah bebeğin başına bir şey gelir manyak karı onu bile farketmez cahil insan ya
(612 puan) tarafından
Bir iki haftaya gidecek. Tekrar çağırmamayı düşünüyoruz biz de.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 2,761 göst.
19 Eylül 2020 Aile kategorisinde Elif__16 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 232 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde BirMelek (1,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,051 göst.

381,154 soru

11,410,610 cevap

34,951 kullanıcı

...