0 oy
445 göst.
Aile kategorisinde tarafından

7aylik kızım var bayramdan snra yani 15inden snra gitmeyi dsnuorz snrm ozmna kadar 8aylik oluor denize gitmeyi düşünüyoruz inş nasip olursa ilkkz denize gidicgz neler almak gerek vs arastriorum biyandan ama size de sormak istedim bebeğim için neler almak gerek giden varmı? nasıl onunla güzel rahat zaman geçireblrz? günlük ev tutmayı dsnuorz bide ev olursa çok rahat olur.denizdeyken neler ile oyalatblrm nrml kolluk ve simit yeterli olur mu illa tam adini blmiorm ama hani içine oturtuorz kafası kapalı oluyor ole mi simitmi alman lazim?


bi güneş kremi almıştım hamileyken hic kullanmadm bebeğimede sureblrmym acaba fikri olan varmı ? 


Yardıma ihtiyacım var :(?

4 Cevaplar

0 oy
(2,423 puan) tarafından
Kuzum başı kapanan  şişme simitlerden  al gölgelik ki. Içine mutlaka mayo bez giydir. Ona izel güneş kremi al cildi cik hassaâs onların mutlaka denizden çıkınca hemen yanında şu bulundur  a yikka vücudunu  tuzlu kalmasın şapka al bebiste yine de kafasına güneş  geçmesin:)
tarafından
mayo bez nerede satılıyor canım? bnde nrml bi mayo alickdm da bilemedmdi :) kremi daha hic acmadm bile bi fotosnu ataym bi bakarmsn kullanılır mı bebegmede diye yoksa başka krem alicm mecbur artik. kum kovalrndn akşam oynayamaz dimi? :) teşekkür ederim canım öncellkle :)❤
(2,423 puan) tarafından
Kum kovası erken kuzum daha idrak edemez  okdar  :) güneş kremi nin bebeğe özel faktör olanları var 50 faktör muydu  tam hatırlamıyorum âmâ üzerinde bebek resmi oluyo zaten :)  mayo bezler büyük marketlerde bebek bezlerinin yanında olur genelde :) bende hem mayo giydirdim içine de mayo bez taktım:) dur resim atayım sana
tarafından
bütçem az aslında nekdr bende blmiorm elimizde bekdr para kalick kiradan vs den snra ilkkz denize gidicgm hatta ilkz gezmeye gidicgz esimle bu şekilde :) heyecanlym da :) sdce bir kere mangal a gtmstk hamileyken okdr. olur canım iyi olur bizim burası küçük inş bulablrm
-Reklam-
0 oy
(2,423 puan) tarafından

image

image

simit böyleydi kuzum  rahat kullandik
tarafından
teşekkür ederim canisi❤ benim kız dik duramior daha oturunca yikilior o şekilde otururken sende rht olur mu :(?
(2,423 puan) tarafından
Kuzum bunun ayakligi  var ayaklarını içine sokacak simit onu tutuyo zaten :) benim kızda duramiyo du
tarafından
hiii bilmiordm:))
0 oy
(303 puan) tarafından

image

Canım bunlardan bakabilirsin çok kullanışlı.Trendyol ve hepsiburada da çok uygun fiyatli.Bebekler için 50 faktör korumalı güneş kremi var onlardan al mutlaka.Büyüklerinkiyle farklı çünkü.
(303 puan) tarafından
Kredi kartıyla canım
tarafından
sağol canım benim❤:) ve kotu oldu kredi kartımz yok çünkü
(303 puan) tarafından
Kapıda ödeme olan bi siye mutlaka vardır canım bak biraz.
tarafından
şimdi normal bezde 4numara küçük glior 5tam oluyor hatta 6bile oluor a101bezindr 6numara kullaniordm. smdo ben o bezi kaç numara almam lazim 5alsam büyük mu gelir bilemedm
(303 puan) tarafından
5 al canım.Cok sıkmasın kullandığın bez.Zaten hava sıcak bi de devamlı altında bazlı ya sıkarsa pişik de olur.
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Canım üzeri kısa kolku olan birseyle girsin denize yada mayo vs alacaksan güneşte fazla kalmasın kızarır mazallah.. sıvı tüketimine önemli bol bol alsın.. ilaclarinizi agri kesici vs muhakkak yanında olsun..

Onun dışında üzeri kapalı simiter çok pahalıydi  yada o mağazada öyleydi.. diğerlerinden alırsanız geniş bı şapkası olsun ki omuzlarını vs korusun.. 

Denizden çıkınca bazı yerlerde sinekler oluyor ve ısırıp sisiriyor tuzlu su cekiyir onları uzun kollu ince birşey yine bulundurabilirisn.. :)

Sallanma huyu varsa 60 liraya hepsi buarada salıncaklar var hamak şeklinde tavana asiliyir teyzemler piknikte vs agaclarada takıyorlar..belki öyle birseyde işinizi görebilir. 

(3,187 puan) tarafından
iyi eğlenceler :)
tarafından
saol canım benim:) inşallah gideblrz ilkkz bir yere gidicgz böle esimle heyecnlymda
(3,187 puan) tarafından
Ne güzel daimi olsun inşallah :) denizden çıkınca insan acıkıyor kreker falan güzel bı alışveriş yapın bizde ev turmeyi düşünüyoruz bebeğimiz ağlar falan rahatsızlık. Vermeyekim diye düşündük :)
tarafından
günlüğü uyguna bulablrsk içimize de sinerse bizde istiorz:) en azndn dnlenirz çünkü ben rhtszm yrgnlugu zor kldrrm .s :) aynen canım deniz aciktiriorms bisiler yapmak lazim
(3,187 puan) tarafından
Kolay gelsin canım :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
17 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 664 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Mavişimmmmm (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 633 göst.

377,271 soru

11,290,049 cevap

34,703 kullanıcı

...