0 oy
314 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kayinvalidemgil :

Eskiden nerde ise hergün konuşuyorduk istemiyordum ama arıyorlardı. Eşim eve geliyor yemek vakti hop telefon. Yada yemek bitti film izleyelim başbaşa hop telefon. Her ne ise

Arama faslını ben cumaları yapmaya başladım.

Eski postumu okursanız kayın babam bize geldi oglunun banyo videosunu çekti kaynanama attı, resim filanda çekti hiç sorma yok yalnız. Razı olmadım ne kadar torun olsada mahrem bence. Benim telinde bile yok.

Cuma aramada kaynanam dedim ki bonya videosunu kimseye izletmeyin benşm razlıgım yok. Biliyorum ki izltirler.

Pazar dogum günümdü hiç biri aramadı kutlamadı. Eşim unutmuşlar dır diyor ama kendi annem durum yapmıştı kaynanam İn bunu görmemesi imkansız. 

Kendilerine dogum günü olsa aile grubu var ordan allandırıp ballandırı yazarlar.

Pazartesi büyük görümcem çoçugu özledik konuşalım görüntülü demiş elime bensiz tabi... Bide büyük olucak ah bir eşim anlasa. 

Şimdi cuma günü cuma için aramasam bu bizi aramıyor arasam kendime hakaret etmiş gibi olucam siz olsanız ne yaparsınız.? 

Birde her durumda haklı olurlar nasıl oluyor bilmiyorum. Senin rızanı almadan istedikleri gibi davranıyorlar ilginç geliyor bana. 

2 Cevaplar

0 oy
(760 puan) tarafından
Hepsi aynı arama sorma nasıl davranıyorlarsa öyle davran hep karşıydım nolmuş büyük sonuçta sen ara sor derdim postları okuyunca ama başıma gelince anladım evliligimin 6 ayı benle kızım kızım konuştu ondan sonra bi değişti şimdi de düşman değilim kendisini beni seviyormuş gibi de gösterir ama yok ben inanmam daha hamile kaldm bütün sülalesini döktü evime zahmet fln düşünmedi bebeğimin erkek oldugunu duyunca üstüme esmeler başladı o yüzden nefret ediyorum
-Reklam-
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Ay arama öylesini boşver 
(19 puan) tarafından

Şimdiye kadar olup biten her şeyde bence eşin çizgisini koymaliydi.Sonucta onun ailesi ve o kendini daha iyi ifade edebilir.Ne de olsa kendi oğullarıni sever bu Kaynanalar.Yani sen bence eşinle konuş rahatsız olduğum seyleri soyle ve o da ailesi kırmadan yapılmaması gereken şeyleri engellesin.tabi bu birden olmaz yavaş yavaş ufak şeylerden başlayarak tadında bir mesafe ve kurallar olmalı.Herkesin kendi hayatı ve kuralları var.Kimse kimsenin çizgisini aşmamali.Mesela bazen benim ailemde problem olur eşim rahatsız olur ben sakince konuşurum.tam tersi olursa da eşim.sen ne söylersen  ne yapsan zaten seni yanlış anlamaya programlı olacaklardır.Ama dediğim gibi bu tarz şeyleri eşin engelllemeli en basindan.Sakin ben böyle yazdım diye kavga etme kocanla ona da tatlı tatlı anlar erkekler öyle anlıyor anca :D

tarafından
Nasıl anlatayım sana mesala eşimle birşey yapıyoruz kayonvalidemi olay hiç İlgilerdirmez ama karışıyor eşime soru soruyorum eşimden önce o cevap veriyor eşim bunları gördü. Ama tepemize çıkarana o ben kötü oldum sinirlenince cenemi tutamıyorum patlıyorum. Oda ailesini savunuyor toz kondurmaz hayatta.
(19 puan) tarafından
Üzgün olduğunu hissettir eşine.kaynanani gözlemle eşini nasıl etkileyebildigini nasıl davranarak etkisi altına aldığını gözlemle.Gerekirse sen de aynı şekilde yaklas ona belki o şekilde davranirsan senin etki alanina girer de seni anlamaya baslar.Bu iste sorun kaynanangil değil bence.Esin düzenlemeli.Erkekler sürekli söylenen kadınları sevmiyor.Belki de sürekli söyleniyorsun bu da onu daha da kızdırıp annesine hak vermeye itiyor olabilir.Yanlis anlama benim de bir arkadaşım.vardi.Kaynanasi oğluna prensler gibi yaklaşırdi sürekli ilgi alaka gösterirdi abartı seviyesinde.arkadasimla ise problemler yaşardı.Ama eşi annesinin etkisi altına girdiği için sürekli annesine hak veriyordu.Onu hatırladım sen böyle anlatınca.umarim problemin düzelir.soylediklerimi yanlış anlama.Hicbir kadın böyle şeyler yaşamasinm.O yüzden yazdım bu kadar
tarafından
Yok canım yanlış anlamadım ben biraz fazla söylemiyorum çünkü bir müddet sonra çıldırıyorum

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 935 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aisem3155 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 277 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
9 cevap 294 göst.
21 Ocak 2024 Aile kategorisinde Seymenn (1,043 puan) tarafından soruldu

380,997 soru

11,406,239 cevap

34,944 kullanıcı

...