0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Bikaç zamandır kendimi gözlemliyorum kızlar kendimi hiçbi yere ait hissetmiyorum. Beni seven bir sürü arkadaşım vardı lise de vs aradılar zamanla açmadım vs bağlar hep koptu sap gibi kaldım bi başıma niye böyleyim sizce aslında muhabbetimi falan çok sever arkadaşlarım yahut beni tanıyanlar samimi olmak ister ama bilmiyorum niye böyle mesela yeni eve taşındım 8 ay oldu ev sahibini bikaç kez gördüm üst katta başka bi kiracı var onu da bikez kapının önünde gördüm hiçbi yere çıkmıyorum hep evdeyim anca bebeği kontrole gidiyorum. Yabancı şehirdeyim ailemden de kimse yok. Acaba asosyal falan mıyım insanlar gülüyo eğleniyor beraber ben hiç.. Sıkıntı bende muhtemelen de niye böyleyim sizce benim tanıştırdıgım iki insan mis gibi kaynaşıyo arkadaş oluyo benden daha samimi oluyolar. 

5 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından

Benden 1 tane daha :'(

(88 puan) tarafından
Sizde mi böylesiniz
(682 puan) tarafından
Evet bende öyleyim cnm karşı komşu yüzümü görünce yaşıyormu sun diyor o derece görmüyorlar beni
-Reklam-
0 oy
(6,919 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de samimi gelmiyorsundur insanlara soğuk kaliyosundur
(88 puan) tarafından
Nasıl samimi olunur ki insanlarla
(6,919 puan) tarafından
Bu zamanda olunmuyor ki güven yok heleki kimseyi tanimiyosan
(88 puan) tarafından
Benimki güvenden kaynaklı deil soyutlandım iyice insanlardan..
(6,919 puan) tarafından
Niyeki neden çektin kendini
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Dönem dönem yalnız kalma ihtiyacı olabilir. Ben de bir dönem (1 yıl kadar)  aynı şekildeydim.  Belki de size samimi ya da kafa dengi gelen birileri olmamıştır. Ya da birileriyle sohbet edebilme adımını atmaya useniyor olabilirsiniz. Ama önemli olan insanın yalnizken de kendini mutlu edebilmesi ruhuna iyi gelen ugraslarla vakit geçirebilmesi bence. Tatlı canınız nasıl istiyorsa öyle davranın. 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
3 sene gurbette köylerde kalınca bende böyle oldum. Şimdi de farklı bir şekle döndü. Evden çıkasım gelmiyor herkes bana gelsin istiyorum. Şimdi eski şehrime döndüm o sebeple gelen giden çok oluyor ama onlarda bana gel diyor sana da değişiklik olur diye. Bebekle evden çıkmaya cesaret edemiyorum. Korkuyorum dışarı çıkmaktan. Kimseye gidesim gelmiyor. Eşim diyor bizde gidelim tek bebekli insan biz değiliz hem o da alışır ama yok. Kimseye gitmek istemiyorum. Gitme fikrini atarsa eşime aşırı kızıyorum sinirleniyorum geriliyorum. Belki yazdıklarımızın etkisi, siz ne yaşadınız bilmiyorum. Ama yaşanılan kötü şeylerin hep bir yerden çıktığını biliyorum.
0 oy
(866 puan) tarafından
Bende öyleyim. Ama ben  insanları samimi bulamadığında güvenimi kirdiklari bi nokta olduğunda hemen bağımı kesiyorum ki bu şekilde etrafında kimse kalmadi lise arkadaşların is arkadaşlarım akrabalarim vs .guvenmek samimi olmak benim icin cok önemli. Bu yüzden kimse ile görüşmek istemiyorum sadece esim ve ailemle vakit geçirmek istiyorum zaten son 2 yıldır böyle oldu .acaba sizde güvenden dolayı mi boylesiniz. Eğer hic kimse ile mutlu değilseniz yani doğada denizde gezmede de mutlu değilseniz psikoloğa gitmeniz lazım. Buna bisey diyolar duygu bozukluğu mu ne
(88 puan) tarafından
Tükenmişlik sendromu diyolar. Ailemle doğayla tabiki huzur buluyorum çok şükür doğası güzel bi yerdeyim yeşillik deniz vs. Eskiden sırf bu yeterdi sanırım kış oldugun fan artık insansız olmak da gözüme batıyor bağ kuramıyorum kimseyle iletişimimde sıkıntı var sanki güvenden ziyade

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 115 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 446 göst.
10 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,056 göst.
14 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,859 puan) tarafından soruldu

378,380 soru

11,325,774 cevap

34,778 kullanıcı

...