0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
12 karakterle 

30 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kaynanam misafir değildir istediği zaman gelebilir her zaman memnun olurum
tarafından
olabilir aynen
-Reklam-
0 oy
(8,589 puan) tarafından
Habrsz gelir evet 10 dk yurume mesafesi.
0 oy
(507 puan) tarafından
Benimkiler hep böyle canım ya yakın oturuyoruz 10 dakika mesafe gelmeden asla aramazlar. Artık eşimle bıktık inanki, bı işimiz oluyo üstüm basım müsait olmuyor koştur koştur onlar zile basınca biseyler toplamaya çalışıyorum gidip üzerimi değiştiriyorum bide içerden bağırırlar gel gel değiştirme rahat ol diye yani afedersin iç çamaşırı müsait olmuyor insanın tişört filan değiştirmek gerekiyo elim ayağım birbirine dolanıyor bide benimkiler öyle oturup gitmez kalkıp boş boş evi dolaşır babası. Artık eşim de bende bıktık laftan da anlamıyorlar surat yapıyorum anlamıyorlar çare bulamadık hala yoruldum.
tarafından
kapıyı açmadığınız oluyor mu? valla çok kötü birşey ben sevmiyorum
(507 puan) tarafından
Bir defa gündüz geldiler ben görüntülüden görünce açmadım telefonla aradılar açmadım ama en az 5 defa bastılar aradılar filan aradan baya zaman geçti geri döndüm noldu duştaydim diye ha sana gelecektik de birazdan ugrariz o zaman dediler hiç aldırış etmiyorlar ki akşam kapı acmamazlik yapamıyoruz canım ev cadde üstünde bide utanmadan ışığa baktık evdeydiniz geldik diyolar
tarafından
of çok kötü ya Allah yardımcınız olsun
0 oy
(774 puan) tarafından
Arka sokakta oturuyor ben cagarmadan gelmez belki 3 ay gelmedigi oluyor 
tarafından
samimi değil misiniz
(774 puan) tarafından
Gittiğim zaman yada geldiğinde sorun yaşamıyoruz ama çok da değiliz 8 ay da aynı evde yaşamıştık
0 oy
(615 puan) tarafından
Kayınvalidemlerle bizde altlı üstlü oturuyoruz. Ama uzanırım ederim diye gelmez hiç. Bişeyler vermek için gün içinde gelir aniden ama kapıdan verir gider. Kayınpederim de o huy var. Nadir de olsa gelir arada çat kapı. İçeri bile buyur etmeden bakmışsın salona yerleşmiş bile. Ama o da nadir yaptığı için bunu hep sorun etmiyorum. Kayınvalidemin ilk zamanlarda biz işteyken anahtarla eve girme huyu vardı. Ondan çok rahatsız oluyordum. Eşime dedim nazikçe yanlış anlamasını önleyerek. O da sonra kayınvalideme konuştu sanırım. Çünkü çok uzun süredir onu yapmıyor. Ben deseydim huzursuzluk olurdu. Kendi oğlu uyarınca sıkıntı olmadı. 
tarafından
aynen kendi oğulları deyince sorun olmuyor bizimki göze batar illaki
(615 puan) tarafından
İlla sonuçta el kızı el oğlu diye bi gerçek var. Her ne kadar sen bizim kızımızsın, oğlumuzsun deseler de öyle olmuyor. Bende eşimle ilgili bi konu olduğunda kendi ailemle konuşuyorum. Bu şekilde eşlerin birbirine desteğiyle meseleler hallolur. Eşin konuşsa annesiyle??
tarafından
yok benimki öyle sorun yaşayacağım birşey değil sadece bugn oldu meraktan da buraya sordum
0 oy
(133 puan) tarafından
Habersiz kim gelirse gelsin hoşlanmam sonuçta müsait olmayabilirim haber verilirse dah iyi olur
tarafından
katılıyorum
0 oy
tarafından
2 senedir hıc gidip gelmeyiz gorusmıyoruz bazen mesafe cok guzeldır ama birbirimizi sevsek giderdim cunku cekınılenecek biri degılım 
0 oy
tarafından
Benim alt katımda ben sürekli aşağı iniyorum o gelmez ayda yılda bir 

İlgili bir soru bulunamadı

382,165 soru

11,442,354 cevap

35,012 kullanıcı

...