0 oy
1,791 göst.
Aile kategorisinde (3,151 puan) tarafından
34+5 haftalik hamileyim bide kizim var 2 yasinda. Esim yok yurtdisinda gurbette tek kalmiyim diye eltim geldi 8 aylik kiziyla doguma kadar durcak. Guya cocuklara bakcakti ben yemek hazirlicaktim yada ben onlara bakip o is yapcakti vs. Erken riskim de var zaten agirlastim bide son zamanlara yaklastikca. Ama basim dertte. 30 kilo makyaj yapip telefonda erkeklerle konusuyor cocugu agliyor kalkip bakmiyor aglamaktan öksürük aliyo katılıyor arrik cocuk bende dilinden anlamiyorum gece 4.30 da ben diger odadan kalktim sesine kac saat agladi cocuk biraz mamasi vardi biberonda onu verdim bitince agladi ben yediririm onu sen yat dedi uyudu gittim bende simdi yine saat kac olmus sabah 8 den beri agliyor bakmiyo uyuyo hem kendi hem onun kizina bakiyorum guya o yardima geldi bana. 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten kendinine hayri yok sanami olcak evli nasil erkeklerle konusuyor 
(3,151 puan) tarafından
Yapar valla o kapasite var onda zaten. Ben esimle konustum cok sukur o inanir bana ama elalemin diline düşürürse vah halime. Allahtan dunden beri konuşmadı hic o siteyide sildi galiba girmiyor. Insallah duzelmistir.
tarafından
Hadi yaa iyi acaba ne oldu sildi senmi bisey dedin
(3,151 puan) tarafından
Yok dun aksamdan beri zaten gormemistim gece konustuysa bilmiyom ama. Bugun esi aradi iste goruntulu biraz dedim iste kapatinca bu cocuklar basina bela olur bak evlisin bosver falan dedim aynen zaten siliyodum tam programi cocuk mesaj atti beni birakma diye filan demis ne birakmicam be sanki cok yanindaydim da falan evliyim zten cocugum var dedi bilmiyom ins uapmaz.
tarafından
Adamin biri msj atti birakma beni dedi ooo
(3,151 puan) tarafından
O kadar seyden buna mi takildin kiz konusuyolardi zaten flort gibi 2 cocuk buldu o siteden 2siyle konusuyodu sonra birini kesti biriyle konustu suan ikisiyle de konusmuyor ama bakalim ins bitmistir.
-Reklam-
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Sanki sen ona yardım edesin diye gelmiş gibi gibi duruyo.. bu arada erkeklerle konusuyo falan demissin eltin olduğuna göre kocası var o mesele nedir ?
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle kizdi oda ama aramizda kalsin biz karismayalim dedim.
(9,651 puan) tarafından
Allah evlatlarına yardım etsin büyümeden inşallah anneside babası da akillanir
(3,151 puan) tarafından
Insallah yazik cocuga zaten hic dusunmuyor ki. Hamileyken bile sigara iciyodu riskli oldugu halde 31 haftalik dogurdu kuvozde kaldi cikti 8 aylik suan 8 ayda 10 defa hst yatmistir enfeksiyon kapip duruyo hasta oluyo habire.
(9,651 puan) tarafından
Yazık yavruma ya el kadar bebek rabbim herkese vicdan versin başkalarını tatmin etmek için kapanmış başkalarını tatmin etmek için çocuk yapmış resmen
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle gercekten de. Cocuga aciyorum bende sadece. Aglamaktan helak oluyo yavrum.
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Okurken sinir oldum postala gitsin kele bu ney.
(3,151 puan) tarafından
Bende sinir oluyorum yardim edecegine engel oluuor ama bi yandan da muhtacim hst vs gitmem gerekiyor tek basima zor gidiyorum cocukla hic gidemem diye bide erken riskim var acil bisey olsa kimsem yok diye :/
(1,948 puan) tarafından
Sende haklısın yoksa niye katlanasın eşin annen kaynanan ablan görümcen vs bunlar nerde
(3,151 puan) tarafından
Esim suriyede annem dogumda gelecek suan gelemiyor oda babamdan korkuyor dengesiz biraz bugun git der yarin sen nerdesin bu evde niye yemk yok der. Gorumcem yok zaten hic. Kaynanamda farkli degil zaten gobek fitigi ameliyati olcak oda diyor gidiyim yanina baktirayim kendimi 2 cocukla sezeryanli halde ona bakacakmisim ilk kizim onun yuzunden erken dogmustu ztrn karnim burnumda is yaptiriyordu hep oturtmuyordu bi dk. Kiz kardesim falanda yok:/
(1,948 puan) tarafından
Oy canımsın eşin askeri personel mi
(3,151 puan) tarafından
Aynen canim iste benim derdim bana yetiyo zaten bunaliyorum stres yapiyorum dusunmekten sonra sancim oluyo :/
0 oy
(553 puan) tarafından

Sende yüzüne vursana ..  erkeklere konuşacağına çocuğuna baksana diye .. terbiyesiz ya .. insanın çocuğundan önemli ne olabilir :angry:

(3,151 puan) tarafından
Oyle iste bende kendi derdimdeyim bakalim insallah duzelir 1 ay var daha dolu dolu 30 gun yoksa cekilmez.
(553 puan) tarafından
Fazla bisey kalmamış Allah yardımcın olsun.. o bebeğe de çok üzüldüm ya
(3,151 puan) tarafından
Aynen idare ediyoruz suan birakti galiba konusmuyorum falan dedi ins dogrudur zaten bugun gormedim hic. Cocuguna gercekten yazik aciyorum. Aglamaktan katılıyor bakmıyor arada guya seviyor falan halilari kaldirdim cocuk yerde yuvarlaniyor yastiktan kaymis duzelt kafasi acimasin dedim ogrensin diyor ellemedi cocugu instagrama bakmaya devam etti. Kendime yetemiyorum bide onun cocuguna yetmeye çalışıyorum
(553 puan) tarafından
Ben olsam sabırlı olmazdm inan kovardim . Sen gene iyi sabrediyon. Valla düşecek olsa kimse kaldırmasa gene  oyle insandan yardım istemem. Cidden çok sinirlendim Allah yardım etsin o çocuğa..
(3,151 puan) tarafından
Haklisin aslinda amin canim insallah duzelir.
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Kiz cocugu basinda etmis sana birakmiski bakasin guya sana yardim ediyo 

Benim eltimde bize gelince telefon elinden dusmuyo tabi o erkeklerle konusmuyo ama cocuklarinada bakmiyo kqfam gazan oluyo onlar gelince
(3,151 puan) tarafından
Ya ilk gun boyle degildi 2.gunden sonra botle oldu neymis kocasi arayip sormuyomus kesin kizlarla konusuyormus o aramazsa aramasin bende baskasiyla konusurum diyo kapali ama acik halde 30 kilo makyajla kamerali sohbetler yapiyo. Kizini da kardesim diye tanitiyo. Esi bunla ilgilenmiyor diye intikam aliyo akli sira gecen dogumgunuydu o zaman bile ne aradi ne mesaj atti. Buda burda diyo naparsa yapsin bende kendi eglenceme bakarim cokta umrumda diyo. 18 yasinda daha.
(1,254 puan) tarafından
Aaaaa kiz uzak dur sen ondan sonra haber tutarsa esi sana demezmi bilipde bana niye soylemedin kizi kac yasindaki?
(3,151 puan) tarafından
Aynen daha once baska olayda dediler zaten niye bilipte demedin diye. Kocasi da ondan yana olmustu bide. Beni yalanci cikardilar.
0 oy
tarafından
Bu ne rahatlık ya bide erkeklerle konuşuyo. Canım yapabiliyosan gönder. Başına bela olmasın. Allah senin de yardımcın olsun tek avazda sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Aminnn
(3,151 puan) tarafından
Amin amin cumlemizin
 Nasil yaparim bilmiyorum esime anlattim ama kimseye deme iftira atarsa benide karistirir olaya dedim. Daha once bi kavgamiz olmustu buyuk sekilde cunku. Bide esim annesini getirtcekti ben istemedim kaynanamda cok fenadir diye ilk kizimda ondan sebep erken dogdu diye. Eltimi istedim illa hem anlasiriz diye ama buda boyle oldu :/
tarafından
Canım yapabiliyosan annen gelsin... Eltine de deki ben kıyamıyom sana ve bebegine içim el vermiyo. Annem gelecek bana bakmaya. İnşallah gönderebilirsin allah yardımcın olsun
(3,151 puan) tarafından
Annem gelmiyo asla dogumda gelsin diye zor ikna ettim yalvara yalvara oda 4 5 gunluk sadece. Ustu kapali dedim yapma etme bu cocuklar bela olur basina sonradan falan dedim evlisin dedim. Yok be zaten siliyodum simdi programi falan dedi evliyim zaten onlarla mi ugrascam gibi bseyler dedi. Dun aksamdan beri zaten gormedim konustugunu ins birakmistir.
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım kocasına söylesene erkeklerle konuştuğunu. Videoya al resim çek.o yavrucaga yazık.  Sende ben annemlerin yanına gidicem de evden gitsin bari ise yaramıyorsa  yardımcı olmuyorsa.
(7,118 puan) tarafından
Sayılı gün çabuk geçer canım.  Bende senin gibi derdim hep çok şükür dün döndü eşim bugün mesaiye gitti .Ona kahvaltı hazırlamayı yolcu ederken arkasindan bakmayı evde varlığını o kadar çok özlemişim ki anlatamam .
(3,151 puan) tarafından
Gerçekten oyle oluyor evde tekken duvarlar ustume geliyodu kafayi yiycek gibi oluyorum ses nefes yok. Kizim yoruyo karnima cikiyor kucak istiyor uyumuyor yemiyor esim varken o ilgilenirdi rahatlardim biraz evde yardim ederdi falan. Tekken sabrim tasiyor hemen bagirip kiziyorum cocuga sonra uzuluyorum ama napiyim stres yapiyorum sanci giriyo canim yaniyo. Dedim evde insan olsun bari ama olmasa daha iyiymiş.
(7,118 puan) tarafından
Öyle biri olacağına tek ol kafan rahat olsun daha iyi kuzum.  Kolay değil elbette o yaşta ki cocuk durdan anlamaz sustan anlamaz yavrum benim. Bizde insaniz sinirlerimiz bozulabiliyor bazen bende bazen bağırırdım kızıma oturur ağlardım. Şimdi beni kızdirinca kendimi frenleyip Allahım aratmadan bekletmeden gönderdiğini düşünüyorum .yerimde olmak isteyen çok kişinin olduğunu düşünüyorum sakinlesiyorum.
(3,151 puan) tarafından
Cok haklisin ins bende hallederim su konuyu gider kendiliginden. Zor olur kizimla birlikte aglarim birlikte guler birlikte uyurum evimi b.k götürür belki ama kfam rahat olur.
(7,118 puan) tarafından
Aynen öyle canım.
0 oy
tarafından
Söylesene erkeklerle konuşmaya mı geldin bişe derdim de neyse
(3,151 puan) tarafından
Ustu kapali dedim bi iki defa yinemi o cocuk filan diye neymis aşık olmus cocuk buna falan anlatiyor. Hic dinlemiyorum bile artık cocuk agliyor baksana diyorum umrunda degil. Karni tok diyor ama kac defa ben yedirdim cocugunu uykusu geliyor benmi salliycam onu karnim burnumda kendi isimi yapamiyorum daha kendi kizima bakamiyorum.
0 oy
tarafından
Zorla uyandir eltini çocuğun agliyo de sen onun çocuğuna da yetişmek zorunda değilsin hamile halinle bence o kendine baktırmaya gelmiş sana 
(3,151 puan) tarafından
Gerçekten kaldiriyorum bu sabah saatlerce agldi cocuk kalktim mama verdim yemedi alti temizdi orumcege koymus cocugu cocuk katılıyor aglamaktan ne istiyor bu baksana diyorum gozunu acti karni tok alti temiz dedi geri kapatti gozunu kiyamiyorumda daha ufak. Sonra aldi ayagina salladi uyudu cocuk oda sallarken uyudu. Sabahlara kadar oturuyo gunduzde uyuyo 30 kilo boyayla carsaflarimi da mahvetti. Makyaj mlz de bitirdi ben o kadar para verip kiyamazken kullanmya. Tv sabahlara kadar acik hic kapanmiyor duzlestirici hep fişte gece yarisi bile sac yapiyor. Elektrik anamizi belliycek.
0 oy
tarafından
Gönder eltini  gitsin yoksa başına bela açacak senin
(3,151 puan) tarafından
Bende oyle diyemem ki ya bende slagim iste agzim laf yapamiyor ki. Ama halletmem lazim bi sekilde konusucam mecbur.
tarafından
Sen kocana dedin mi böyle böyle yapıyor diye dediysen  o ne dedi
(3,151 puan) tarafından
Dedim hepsini kizdi cok kov onu falan dedi oyle insanin evimde isi yok dedi basini acip goruntulu konusan o kamerada soyunmuştur allah bilir dedi onu bilemem gormedim gozumle dedim. Babasigile diycekti aramizda kalsin dedim sonra bsnide katar isin icine dedim. Sen kardesine soyle arasin mesaj atsin bos birakmasin dedim kocasi ilgisiz diye yapiyomus dedim. Bende konusurum bebegin var yapma etme derim dedim zor ikna ettim esimi iste oyle.
tarafından
Abisine söylerse kötü olacak en iyisi sen kov
(3,151 puan) tarafından
Bakalim dun aksamdan beri hic gormedim konustugunu falan o programada girmedi hic heralde yapmiyo bugun aradi kocasi goruntulu az konustular dedim basina bela olur bu cocuklar evlisin yapma filan aynrn falan dedi ama bakalim.
0 oy
(119 puan) tarafından
Tövbe tövbe balla şok oldum.  Canm kesinlikle musade etme benim evimde böyle şeyler yapma de hatta imkanin varsa bi şekilde ses kaydını alıyorsun ekran fotomu alıyorsan ne alıyorsan al bence .yarın birgün  duyulduğunda sana bile sıçrar böyle bişey. Öncelikle onu güzelce uyar hani benim evimde yapma böyle şeyler hoş değil evli olmasa neyse   .yani sen bilirsin ama böyle evli çocuk sahibi birine  çok çirkin şeyler  . 
(3,151 puan) tarafından
Esimin teyze kizi gelcekti o erkek delisi 17 yasinda ben esime kizdim onu istemedim eltim oyle yapiyo simdi ama kanit aliyim dedigin gibi nolur nolmaz.
(119 puan) tarafından
Aynen bencede Allah korusun .Valla hangi demirdesin ay inan yakın olsan Allah icin gelirdim yeterki o elteltin on gitsin
(3,151 puan) tarafından
Allah razi olsun guzel yureginden öpüyorum gelmis kadar oldun. Insallah duzelirde 1 ay boyunca sorun olmaz.
(119 puan) tarafından
Inşallah canm yaa .ama sen yinede delil al bi kaç tane
(3,151 puan) tarafından
Bekliyorum bakalim ama konuşmuyor artik dedim konusuyonmu sen daha bu cocukla falan yokbe filan dedi zaten bugun hic yapmamisti birakmis heralde gercekten de.
0 oy
tarafından
Ya ne demek erkeklerle konusuyo o nasil bi halsiyetsizliktir ya esinle konus bana yardimci olmuyo falan de sen kendi isini yaptiktan sonra ona gerek yok bence
(3,151 puan) tarafından
Esime anlattim durumu haberin olsun dedim. Iste yapabilsem muhtac olmasam neysede riskli gebelik hst uzak 2 yasinda kizim durmuyor hic ev bi yandan o bi yandan son haftalar artik sabrim gucum yetmiyo hemen yoruluyom sancim oluyo sonra :/
0 oy
(2,130 puan) tarafından

Tobe tobe erkeklerle konuscagina cocuguna baksin yazik onun ne sucu esine kizdi diye baskalariylami konusmasi gerekiyor sen neden gelmesine izin verdin ki gonder gtsin niye cekiniyon ben seninlemi ugrascam kendimlemi de hayret bsey edepte kalmamis :angry:

(3,151 puan) tarafından
Boyle oldugunu bilsem almazdim hic. Ilk gun iyiydi birlikte evi temizledik ettik 2. Gunden sonraa boyle oldu kocasi yüzünden guya. Bilmiyom nolck :(
(2,130 puan) tarafından
Gondrr gtsin stresse grip yorma kendini
(3,151 puan) tarafından
Aynen strese girdikce sancim oluyo zaten.
0 oy
(642 puan) tarafından
Bu kadinin kahrını cekene kadar soyle kocana bana yardimi olmuyor bir de onun cocuguna bakiyorum. Gitsin tek kalirim de. Gerekirse anneni ara bu kadin basima is acacak sen gel de. Annen gelirse kadinj gondermeye baska bahane de gerekmez. Annem geliyor sagok sen evine git dersin
(3,151 puan) tarafından
Esime dedim zaten kov dedi ama nasil kovayim acik acik da. Annemde gelmiyor ki kac aydir yalvariyorum gelemem ben tek buyuttum sizi diyor.
(642 puan) tarafından
Kiza annem geliyor den evine gidebilirisn desen... annen gelmese bile ne olacak kk gidince geri dönemez
(3,151 puan) tarafından
Yani onu bi denerim bakalim esime de soyliyim boyle boyle yapsak falan diye ins ise yarar.
(642 puan) tarafından
Allah kurtarsin canim. Insan kendini unutuyor başkalarının derdinden
(3,151 puan) tarafından
Vallahi öyle ya. Su halimle canim burnumda kendi derdim bana yetiyo bide basima bu çıktı şimdi. Ah ah ***** kafam tek kalamadım ki.
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Kibarca senin çocuğun burayı yadırgadı galiba sen evine dön istersen falan de doğumun yaklaşmış doğum yapsan çocuğuyla hastane de bile duramaz
(3,151 puan) tarafından
Dogum sezeryan olcak annem o gun gelcek hst annem durcakti buda evde kizima bacakti kendi kiziyla birlikte. Oyle anlasmistik ama nolcak simdi boyle bilmiyorum. :/
0 oy
(87 puan) tarafından
Canım gönder gitsin.Duyulursa kimse eltisi kötüymüş demez.Herkes eltisi kötüymüş o da çanak tutmuş der.Valla kusura bakma da bu namus;ad çıkma;evliyken adina leke gelme konularında hassas olacaksın .Yüzüm tutmuyor utanıyorum kovmaya demeyeceksin gerekirse rezil edip kovacaksin
(3,151 puan) tarafından
Oda doğru gerci haklisin da biraz fena cekiniyorum daha once bi kavgamiz olmustu bu kiz degildi evlenirken ve tek ben biliyodum. Sonra biseyler oldu ben bunu soyledim kanit vardi hatta yinede uste cikti napip edip ben haksiz oldum iftira atmis oldum. Kiskaniyor dediler. O yuzden bisey demek istemiyorum suan da. :/
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Okurken bugaldum daaa senin sancıları geçmeme sebebi belli oldu 
(3,151 puan) tarafından
Yok valla nst de 20 20 40 30 30 cikti 5 tane. Dr yok bisey dedi kovar gibi yolladi kendi dr izindeymis buda pek ilgilenmedi acikcasi atti basindan. Yorgunluktan sanirim grum yer gormuyo cunku 2 kat yoruluyorum agrilarim sancilarim oluyor 3 4 gundur cocuk kasilip toplaniyordu bugun hic olmadi ama sukur cunku dun hst gelir gelmez yattim ve sabah kalktim anca kendime geldim.
(6,136 puan) tarafından
Önce o eltiye çare bul yardıma mi geldin eşinden intikam almaya mi diye konuş kolay değil biliyorum ama sende yıpranıyorsun. Bide merak ediyorum chat fln mi yapıyor nerden buluyor konuşacak erkekleri
(3,151 puan) tarafından
Aynen haklisin. Azar diye program var goruntulu sohbet onu indiriyo ordan konusuyo bi iki tanesi numarasini verdi buda ozelden ariyo konusuyo flaan dun aksamdan beri gormedim ama konustugunu. Sildi galiba programi.
0 oy
tarafından
ben olsam esime soylerim anlatırim ysptiklarini
(3,151 puan) tarafından
Anlatrim zaten canim oda cok kizdi zaten istemiyorevde.
tarafından
yani gitsin bencede seninde basin yanar
0 oy
(758 puan) tarafından
Erkeklerlemi konusuyo oraya takildim ben valla
(3,151 puan) tarafından
Cokta takilmiyorum kocasida ayni cunku canim. Ikiside tencere kapak yani. Zaten kiz olmayarak evlendi kocasi bile bile aldi sonra kotu davrandi kizlarla gezdi tozdu konustu halada yapiyo capkindir kaynim buda ayni o sekil iste. Yazik cocuklarina.
(758 puan) tarafından
Herkes dengi dengine isde .
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle gercekten de. Ama gel gor ki ben bu halimle canim burnumda onlarin bkuyla ugrasiyorum kendi derdim yetmezmis gibi.
0 oy
tarafından
erkeklerle konuşuyor demissin ya yarın öbür gün bu işin ucu sana da dokunacak göreceksin cok gördüm öyle eltin gibileri çünkü zeytinyağı gibi üste çıkarlar bir de.. Bu iş senin evinde gizli kalmayacak illa ki patlak verecek ve sen patlak vermeden önce o yine görüntülü konuştuğu zaman ses kaydini ac telefonu ters çevir o sırada kız ona yapma etme yanlış yapıyorsun diye gizlice kameraya da al telinde kalsın gerekirse esine de gönderki bu olay meydana çıktığında en azından seni savunabilsin eltine susmaman lazım nazik bir dille defalarca ama bir kere değil uyarman lazım ki yaşı da daha 18 miş bence bu işe el atman lazım gec kalmadan
(3,151 puan) tarafından
Zaten ordayken yapamaz kaynanamla bir oturuyo ailesi de orda her yer tanidjk cesaret edemez. Burda basi bos kimse tok tanidik o yuzden rahat bu kadar oraya haberi gitmez diye düşündü. Esime ben tembih etmistim soyleme kardesine sadece deki karini ara sor bos birakma ilgilen uzaktadir falan de diye dedim. Oda konusamadim demisti ama bilemiyorum nolduysa iyiki birakti ama yoksa isler sarpa saracakti.
tarafından
aynen öyle umarım bu iş sana sıçramaz Allah ıslah etsin öyle eltiyi de evlerden ırak ..
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle ders oldu zaten bir daha su verenim olmasa bile oturur yagmur duasi ederim genede kimseyi almam evime.
tarafından
en iyisi valla hamilesin çocuğun da varmış o halinle bi de o deli kendini bilmezi mi çekeceksin
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle canim :/

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 241 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 274 göst.
5 Nisan 2024 Aile kategorisinde Yarin (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 549 göst.
24 Aralık 2023 Aile kategorisinde Myangell (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 427 göst.
19 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Herhangi birigibi (67 puan) tarafından soruldu

381,013 soru

11,406,740 cevap

34,944 kullanıcı

...