0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (5,560 puan) tarafından

Günaydın anneler :) anne adayları:) oğlum 5 gündür 6 aylık oldu.  Emziriyorum oğlumu.  Ne kadar ek gıda vermeliyim? Günde kaç defa ? Bu gece sütüm yoktu oğlum açtı sabaha kadar beni emdi :( bana bir yardım edin lütfen :'(

1 cevap

0 oy
tarafından
Doyumluk değil tadımlık olcak canım 3 gün kuralıyla verceksin yemekleri. Mesela bugün havuç haşladın ilk gün 1 çay kaşığı vrrcen yarın 1 tatlı kaşığı ertesş gün 1 yemek kaşığı. Baktın alerjisi yok başka sebzeye geç. Alerjisi olmadıkça karıştırablirsin sebzeleri 1 yaşa kadar çok doyumluk olmasına gerek yok ek gıdaların. 
(5,560 puan) tarafından
Havuç patates verdim.  Zaten 5 buçuk aylık ken tadimlara başlamıştım . cunku oglumun alerjisi var . Alerjik mama verdi ama tadını sevmedi içmedi.  Bende emzirdigim için süt yetmiyordu.  Doktor bünyesinin iyi olduğunu yavaştan tadım yapmami söyledi.
tarafından
Anladım tüm tadımlar bittiyse mesela kahvalrıda yumurta sarısı vereblirsin ama tam değil sarının 4te birini vercen alerjisi yoksa tabi. Labne, tuzsuz peynir, pekmezi sulandırıp vereblirsin meyvesuyu gbi. Ama yine günde 2 küçük kavonozu geçmicek ek gıda miktarı yüzde 60 ını anne sütü alıyo beslrnmenin. Ben çok taraftarı değilim ama pirinç unundan muhallebi yapablirsin.
(5,560 puan) tarafından
Oğlumun yumurta , süt ürünlerine alerjisi var malasef . Saol bilgilerin için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mursi (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
5 Nisan 2024 Aile kategorisinde bombacımulayime (761 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 359 göst.
...