0 oy
182 göst.
Aile kategorisinde (1,501 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğimi çok seviyo aileler ama hep kucakta sizce bana karşı soğuk olur mu? Ağlayınca bende susmuyo mesela babada annemde eşimin annesinde susuyo gibi sinirimi bozuyo sizce napmalıyım? Hastaneye giderken eşim annemi alalım o ağlatmıyo diyo ama böyle de her durumda birine mi sığıncam bu çocuk benim.. Siz olsanız napardınız ağlamasın da diye hastaneye götürür müydünüz sustuğu kişileri yoksa kendiniz mi giderdiniz?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Ben bu konuda çok hassasım ya. İlk iki hafta annem yanımdaydi o baktı bize, bebeğimin altını bile o degistirdi ama onun dışında çoğu zaman benim kucagimdaydi. Bı kez bende durmadı gece o kadar çok ağladı ki annem bişey mi oldi diye sormaya geldi. Ona verdim o susturdu, uyuttu falan. İnsanın gücüne gidiyor. Sonrasında anneme, anne bana bırak ben her zaman seni bulamam ağlasa da alisayim ki siz olmayınca bu durumla nasıl baş edecegimi ogreneyim dedim. Sonra kayinvalidem geldi ona da nerdeyse hiç bişey yaptırmadım. Günde en fazla onbeş yirmi dakika tutmuştur. Hem emmeye alışması icin, hem de senin kokunu biliyor tek seni tanıyor kendini güvende hissetmesi için senin yanında olmalı. Hakları çok geçmiş olabilir ama sonuçta sen de annesin bebeğine yeni kavusmussun yanında olmasını istemenden daha doğal ne var ki. Eminim anlayacaklardır. Bana alışması lazım, sık sık emzirmem lazım falan de. 
(1,501 puan) tarafından
Güzel bi yorumdu teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olucam. Kırmak istemiyorum ama bebeğimle birbirimize alışmamız lazım. Anlayış göstereceklerdir umuyorum bizi sevmiyor filan denilsin istemem.
tarafından
İnsan herşeyi düşünüyor tabi ki kırılmasınlar, uzulmesinler diye ama dediğim gibi sen de o kadar beklemissin bebeğini :) onlar da yardımcı olmak istiyorlardir ama yapabilecekleri en güzel yardım ev işlerini üstlenip size daha çok vakit bırakmaları. Umarım herşey gönlünüzce olur, sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi de.
-Reklam-
0 oy
(3,559 puan) tarafından
Sürekli onların kucağında olması buna neden ağlasa da ağlamasa da kesinlikle çocuğunu kucağa alıştırma ve başkasına da bırakma öyle saçmalık mı olur çocuk anasında susar anasında rahat eder 
(1,501 puan) tarafından
Peki nasıl bırakmıcam sevmek istiyolar diyelim çocuğuma hakları da çok geçti kırmak istemem kötü niyetli değiller acaba dra mı desem annede dursun diye o konuşsa
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylık
(1,501 puan) tarafından
Haftası yeni dolmak üzere
(3,212 puan) tarafından
Daha minikmiş annesi kimseye verme sar sarmala kuzunu memede tut memede uyut sağlıkla büyüsün
(1,501 puan) tarafından
Aslında memede dursun diyo drda haklısın emmese bile bırakma demişti. Amin teşekkür ederim çok
(3,212 puan) tarafından
Onun için dünyanın en güzel yeri orası başkasına alıştırtma

İlgili bir soru bulunamadı

383,601 soru

11,478,543 cevap

35,093 kullanıcı

...