0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bir kızım var 3 yaşına girdi.  Korunmuyoruz 1.5 senedir ama hamile kalamadım bir türlü. Adetim çok düzensiz ve çok ağrılarım vardı kadın doğuma gittim bugün çok fazla sayıda polikistik over var dedi iltihaplı akıntıda cabasi. Bir takım ilaçlar verdi.  Overler o kadar çok ki sperm gidişini engelliyor dediler. Yumurta değeri güzel dedi ama. 

Estrofem klomen ve akintı içinde fitil ve antibiyotik verdi. Başı çok kalabalıktı ayrıntı istedim ama vermedi Bir dahaki adetinde gel hormon testi yapıcaz dedi.  Mesele şu ki adetim cok geç geliyor bir buçuk ay arayla. 

2 gün önce adetim bitti ve 9 gün sürdü. Şimdi bu durumda olup bu ilaçları kullanan var mı en azından Estrofem ile klomen polikistik overle ne alakası var.  Estrofemi kuzenim tüp bebek için kullandı klomende  yumurta gelistirmede iyiymiş kullanan varsa daha iyi bilir.  Lütfen bilgisi olan benimle anlaşılır bir dille paylaşsın Allah rızası için. Çok ama çok ağrıyor kasiklarim ve alt  karin çevrem . Burdan okumuştum klomen adetteyken kullanılıyor demişti biri

1 cevap

0 oy
(11,505 puan) tarafından

Ben kullandım canım ilk doktora gittiğimde PKo var dedi ama çok kist  yoktu sadece bir kaç tane oluşan yumurta çatlamamış o vardı. İltihap için bana da fitil verdi acayip iltihap söktü bu iltihap bile bebeğin oluşmasını önleyebiliyor kullan canım. Sonra benim de o dönem adetim geç oluyordu tarlusal verdi bitince adet gelir dedi bitti geldi. Adetin ikinci günü gittim hormon testi yaptılar hormon da sıkıntı çıkmadı. Klomen verdi adetin beşinci günü başla dedi bittikten iki gün sonra gel yumurtlamaya bakalım dedi. Gittim yumurtan oluşmamış dedi klomenin dozunu artıralım diğer adette dedi. 10 gün yine de ilişki önerdi o ara tutmuş bebiş şimdi 19/haftalık hamileyim. Bu şekilde kullanırsan çok fayda görürsün canım. Benim ilk denememdi bu tuttu. 

tarafından
Allah  sana bağışlasın hayırlısıyla kavuşun inşallah bebeginize çok sağol.  Peki benim adetim yeni bitti yumurtalarimda  sorun yok dedi doktor.  Adette kullanılıyor Klomeni kullanmayayim köşede dursun mu ne yapim?
(11,505 puan) tarafından
Evet canım adetli olsan çok daha iyi olur ve hormon testine de git adetin ikinci günü TSH falan yüksek çıkınca ona göre ilaç verirler
(11,505 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sana da tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah
tarafından
Tamam canım Allah razı olsun senden
(11,505 puan) tarafından
Senden de canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 335 göst.
0 oy
1 cevap 4,097 göst.
0 oy
17 cevap 376 göst.
4 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 643 göst.
24 Ekim 2018 Diğer kategorisinde Sümeyye.k (10 puan) tarafından soruldu

378,322 soru

11,323,363 cevap

34,775 kullanıcı

...