0 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (3,836 puan) tarafından
15 aylık bi kızım var.  Allah'a şükür emiyor kızım emmese ac kalirdi. alerjisi var ve mama kullanmıyor asla biberonda tutmamisti zaten emzik falan da vermedim tutmadı da. emmek dışında yediği iki yudum bir şey görseniz inanamıyorum artık yani nasil acikmiyor aklim almıyor. dişleri de çıkıyor şuan azi disi biri patlamış çıkmış üstten. altlar da şiş. 

bunun dışında da çok yaramaz oldu. vuruyor ağlıyor istediği olmayınca herseyi yapıyor onun dediğini yapalım diye. en başından beri güzellikle yapmaya çalışıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor. kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz onlarda aşırı şımarttı görmeniz lazım. hani böyle görünce illallah ettiğim çocuklar vardı onlara donecek diye korkuyorum. 

kendine kendine oyun oynamasi 5 saniye falan sonra bana dönüyor ama bunu sadece bana yapıyor. ne eşime ne kayananama kimseye yapmıyor. 

uyku düzeni zaten yok. napicam bilmiyorum. yakin zamanda doktora gidecez aşıları var orda da danisicam. ama buraya da yazmak istedim. siz nasıl baş ediyorsunuz. evi işini yemeği geçtim artık kizimi idare etsem yeter. 

3 Cevaplar

0 oy
(48,704 puan) tarafından
disler cok zorluyo yememesi ondandir hircinlik konusunda bisey diyemicem canim huyuda inatci olabilir 
(3,836 puan) tarafından
daha önce de bi kere sorun oldu dişleri çıkarken. ama diş harici de yemek yemiyor. ya bütün gün görüyor gorumcemi mesela kiz yukarı çıktı aşağı ineyim dedi anladi sanki bide mutfağa sokmuştum kizimi anlamasın diye bi ağlamak kopardı mora dondu rengi görümcemle inemeyecek diye. bu saatten sonra toparlayamam gibi geliyor kitapta aldık internetten daha fırsat bulup okuyamadım bile 3 aydır kenarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla canim benim kizimda iki aile arasinda buyudu hala bana oyle 5 yasinda ama ben o zamanlarda onu markete goturup begendigi biberonu aldim sutu ona aldirdim nesquikle verdim sutu icer icmez sevincten aglamistim sonra sakinlesti ama simdibtek zoru hep babaannede kalmaknistiyor
(3,836 puan) tarafından
alerji sorunumuz var sütü pek veremedim simdi de sevmiyor yani sütlü muhallebiler falan yaptım yok cici bebe yaptım fayda etmedi
tarafından
Him kiz cocuklari ozellikle yemede problem oluyor
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Benim kızım da 15 aylık. Ama emmiyor mama içiyor sadece. Yediği yemek kendi sevdikleri sebze yediremiyorum. Pilav yoğurt makarna türü olsun ona yeter. Azcık azcık yiyor herşeyi nasıl doyuyor bilmiyorum ben de.. 

Yaramazlık dersen kendisi oynamıyor gnde 1 defa akşam yatmadan biraz dalıyor tek oda 15 dk fln. Tüm gün peşimde. Allah biliyor bazen bunalıyorum tv açıyorum onu izliyor o zaman oyuncaklara bakıyo arada kafasını kaldırıp tv bakıyo fln. Böyle böyle büyücek inşallah 
(3,836 puan) tarafından
kıyaslamak için değil ama arkadaşlarımın da benzer aylarda bebekleri var. annesi örgü örerken kızı yanında oynuyor bebeğiyle. Hayatımda görmek istediğim manzaralardan biri herhalde :D ben mi yanlış yaptım acaba diyorum. çünkü böyle hırçın olması için bir şey yapmadım yani. kaynanam da işe gittiğim bi kaç ay o süre zarfında bakti onun haricinde bakmışlığı yok. ne ara şımardı bilmiyorum. kendi ailem çalışıyor zaten korona falan derken pek görüşmedik.
yemek yerken bir şeyler açıp izletiyorum bende çoğu zaman. onu da yemez acmazsam. asla yapmicam dediğim ne varsa yaptım zaten kızım sayesinde.
(1,390 puan) tarafından
Ben de aynıııı. Asla tv yok hele yemek yerken aslaaaa derdim. Yuttum hepsini :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 417 göst.
0 oy
4 cevap 308 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,361 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 300 göst.
23 Nisan 2021 Aile kategorisinde Selin&& (1,272 puan) tarafından soruldu

380,333 soru

11,387,948 cevap

34,891 kullanıcı

...