0 oy
350 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kız kardeşim 15 yaşında bir de 19 yaşında erkek kardeşim var ben kaçarak evlendiğim için ailem de kız kardeşimin de bunu yapmasından korkuyorlar ve çok başlı yapıyorlar em çok da erkek kardeşim yapıyor bunu. Bu bir sürü oğlanla konuşuyor hatta dün gece eski sevgilisi amcamı aramış amcama mesajlar atmış resimler atmış yeğeniniz benimle konuşuyordu bir sürü oğlanlarla konuşuyor kimlerle ne *** yediği belli değil falan filan diye bir sürü mesaj atmış amcama. Ne yapacagimi şaşırdım amcama ne söyleyeyim kardeşimin şimdi başka sevgilisi var ailem bunu öğrenirse okul hayati biter hatta kardeşimin hayati da biter ne yapmam lazım amcama ne söyleyeyim yada kardeşimle ne konuşayım bana akıl verin ne olur ergen kafası işte boş boş konuşmalar yapıyor nolur bana akıl veroj

6 Cevaplar

+1 oy
(758 puan) tarafından
yarin bi gun kardesin kacar yada basina birsey gelse bu defa diyecekler sen amca olarak nasil sustun .. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence kız kardeşini vazgeçirmeye çalış baktın dinlemiyor bırak herşey olacağına varsın yapacak pek bişey in yok gibi
0 oy
tarafından
Amcayı kesinlikle sustur canım ailene söylemesin aynı şeyleri bende yaşadım seni çok iyi anlarım. Ailen de kardeşinin üzerine giderek iyi yapmıyorlar asıl öyle yaptıkça kaçar ellerinden. Muhtemelen sanada aynı şeyleri yaptıkları için sende kaçtın. Kardeşini elinin altına al naptığından haberdar ol. 
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Amcanı susturman lazım. Kız kardeşine sahip çık. Yapacak bir şey yok, gençler sevgili olabilirler, bu gayet doğal bir şey. 
0 oy
tarafından

Ben yorum yapamadım  ne denir bilmiyorum da . O oğlana sinir oldum , amcaya mesajlari resimleri göndermek nedir ya kalibina tükürem ;) Bi ilişki varsa sanki kız bunu tek başına yaşadı  , sinirlendim bak gene neyse bacım onu bunu bilmem de sen kız kardeşinle otur adam akilli bağırmadan çağırmadan konuş tam ergenliği dönülmez hatalar yapmasın. Gerisini ben bilemedim aklım ermedi orasına sinirlendim çocuğa ;)

0 oy
(617 puan) tarafından
Şimdiki gençlere ne yaparsan yap anlamaz bildiğini okur yine Rabbim yardım etsin  

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 560 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 479 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 676 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 596 göst.
10 Ocak 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

381,618 soru

11,424,096 cevap

34,981 kullanıcı

...