0 oy
536 göst.
Aile kategorisinde (442 puan) tarafından
Anlamis değilim ya 39+3 olduk iki haftadır hergun günde en az iki kere hastaneye gidersen haber et ara mutlaka sesin uyuşuk geliyor hasta misin sikintin mu var cok agirlssmissn otutabiliyon mu yemek yaabiliuonmu vs vs sorulur mu ya yeminle bunladm çok sıcak diye gündüz yatarak geçiyor biraz hemen hasta misin bak doğuma gidince haber et mutlaka mutlaka bugün de bisey yok mu ne zmn doğacak gelesi  yok herhalde normal mi dogacak catlicam yakında bunaltidan kimseyi istemiyorum yanımda doğumdan sonra 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Millet öyle zaten canıni sıkma boşver 
-Reklam-
+1 oy
(89 puan) tarafından
Bunaltici sorular hamile hamilenin halinden anlar
+1 oy
tarafından
Doğumdan sonra evin tikabasa olur 
(1,933 puan) tarafından
=D moral vermek bizim işimiz
(442 puan) tarafından
Allah muhafaza ya bi de kendi annem bazen delirtcek beni elli kez ya elli kez tamam anason merak ediyn da insan biktirlmaz gorende doğuma değilde işkenceye gitcem sanar
tarafından
Bana öyle sormaya fırsat olmadan 1 ay erken doğum yaptım yani yaşamadım böyle bir durum
(442 puan) tarafından
Bazen karnimi yarıp cikartasim geliyor bağıra bağıra agalayasm geliyor neden doğmuyor diye o kadar bunaldim
+1 oy
(404 puan) tarafından
Etraf telaslı olmak degilde senin uzerine düşüyor olabilir mi ?
(442 puan) tarafından
Bunaltıcı derece de hemde doğuma değilde işkenceye gitcekmisim gibi davranıyorlar
+1 oy
(2,028 puan) tarafından

Canım yanlış anlama seni kötülemiyorum  ama fıtratımızda var galiba elimizde olanın nankörüyüz.Bana da tek kişi bile sana söyleneni söylemedi iyi misin kötü musun diyen olmadı. Doğumda ve sonrasında  da yalnız olucam.bazi arkadaşlarında doğumdan sonra gelen gidenlerden çektiklerini  okuyunca diyorum heralde bn en rahatım :)

(442 puan) tarafından
Yanlız olmak ta zor haklisin bi tane dusugum var sonrasında bir hafta yattım o zmn yanlozdm zor geldi ama simdi de bunaltıcı derecede olunca yildm herhalde biz ortasını bulamıyoruz sanırım
(2,028 puan) tarafından
Dedigin gibi canm azı  karar çoğu zarar.sende haddinden fazla bende bi tane bile yok  :) Allah tan kişilik olarak telaşlı bir insan degilim tam aksine özgüveni yüksek  kendinden emin birisiyim ilk bebiş ama ben hakkından gelirim herşeyin:))
0 oy
tarafından
Beni hergun ama hergun araliksiz herkes arardi dogurdun mu diye. Içime kacardi cocuk dogurdun mu diye sordukca. Doguramadm zaten sezaryen oldm sonunda :)
0 oy
(8,245 puan) tarafından
Bugun öz ablamdan bıraz anlayıs bekledıgımde bana o zaman oturucan evınde cıkmıcan bı yere dedı.Dıyolsr kuzum irtibatı kes acma tellerı kapıları acıkca soyle kırılan kırılsın. Bende dogumda kımselerı ıstemıyorum inan.
0 oy
(277 puan) tarafından
Bu sorular seninle ilgili olduklarını gösterir bu beni aksine çok mutlu ediyordu sevildigimi değer gördüğümü anlıyordum ki hastaneye gittiğimde 14 gün önce doğum için gelenleri görünce büyük moral oldu hala teyze kuzen amca dayı yeğen anne baba ohhh dedim iyiki varsınız Yapa yalnız kalınca ahh keşke dersin canım
0 oy
(800 puan) tarafından

Ne guzel seni dusunmusler :) tabi bizim milletin geneli ayari tutturamadigi icin  fazla düşünmüşler:) 

0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bende 40+0 oldum cnm bir haftadır arayan arayana :-) hatta dün markete gidiyodum tanıdık denk geldi yükünü indirmedin mı daha diye sordu yok böyle bi saçma soru yani :-) 
(6,740 puan) tarafından
Bende 38 haft doğum yaptım. Bayramdan 3 gün önce. Banada diyorlardı Bayramdan sonra doguracaktın hani" elimde degil ben napim .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 92 göst.
28 Haziran 2022 Aile kategorisinde Mormenekse (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 806 göst.
8 Eylül 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Eftelya (3 puan) tarafından soruldu

377,809 soru

11,308,032 cevap

34,738 kullanıcı

...