0 oy
709 göst.
Aile kategorisinde (110 puan) tarafından

İzmir de yaşıyorum. 8 Ekim de öğlen annemler geldiler. Ablam annem kardeşim. Ablam da benim yakınımda oturuyordu ama eşiyle boşanma davası vardı o yüzden annemin yanına gitti. Neyse öğlen geldiler ben seviniyorum tabi ailem geldi diye. Yemek falan hazırladım. Ablam da araba kiralamıştı Eskişehir den o arabayla geldiler. Annemle kardeşimi bıraktı ablam 10 dk durdu durmadı arkadaşına kuaföre gitti kaşlarını falan aldırmaya. Neyse ben yemek yaptım annemle oturduk sohbet ettik küçük kardeşim de oğlum la salonda oyun oynuyorlardı. Neyse ablam geldi oturduk yemeğe yedik içtik muhabbet falan salona geçtik. Eşimin de babası o gün ayak parmağından ameliyat oldu eşim ailesinin yanında hastaneydi. Oturduk sohbet edirken eşim geldi. Biraz annemlerle muhabbet etti. Açım dedi mutfağa gittik yemek koydum önüne yedi. Annem falanda vardı mutfakta. Erkek kardeşimleoğluma salonda oyun oynatıyordu ablam. Sonra o an geldi anneee diye çığlık duydum. Annem le eşim fırladı birden bende koştum bir baktım ablamın kocası gelmiş. Bıçak sallıyor elinde o anı asla unutamıcam. Ablam kapıyı açar açmaz vurmuş bıçağı. Mutfakta kaldım öyle resmen şok geçirdim. Ablam kalbini tutup ismican çok kötüyüm dedi. Dedim abla sakin ol. Sakın kendini bırakma. Ambulans ı aradım. Anneme seslendim anne dedim koş havlu koy kalbine. Salona geldim hemen aldım kardeşimi oğlumu götürdüm kayınvalideme. Ambulans sanki saatlerce gelmedi. Bekledim kapıda gelince ambulans gittim mutfağa ablam yerde annem solunda eşim sağında rengi gitmişti. Aldılar ambulans a görüş o son görüşüm oldu. Arkadasımdı sırdaşımdı kardeşimdi. Aldılar benden. Birdaha göremicem. Uyuyamıyorum mutlu değilim. Hiçbirşey beni mutlu etmiyor. Hamile olduğumu öğrendim ona bile sevinemedim. Korkuyorum neyden bilmiyorum ama korkuyorum. Rahmetli ablamın kistlerinden dolayı cocugu olmuyordu. Benim oğlumu çok severdi hayatta en sevdiği kişi oydu. Şimdi yine yiğeni olacak ama göremicek. Neyse içimi döktüm ağladım biraz olsa da rahatladım. 

image


22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah ismican ne üzdün beni. Başın sağolsun benim canım. Kalan ömrü sizlerin olsun o pislik kocası da sürünsün gebersin inşallah. 
(110 puan) tarafından
Dostlar sağolsun canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Basın sağolsun canım tüylerim diken diken oldu ben başlığı görünce daha basit bı şey sanmıştım Allah yardımcıniz olsun o pislikte Allah indan bulsun inşallah Allah a havale olsun
(110 puan) tarafından
Keşke basit post açsaydım ama hayat işte imtihanlarla dolu. Amin sağol

İlgili sorular

+3 oy
37 cevap 1,314 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 358 göst.
28 Kasım 2022 Aile kategorisinde sibelcan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 266 göst.
11 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Funny_honest (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.
22 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Safiye12 (57 puan) tarafından soruldu

381,628 soru

11,424,219 cevap

34,982 kullanıcı

...