0 oy
534 göst.
Aile kategorisinde (1,161 puan) tarafından
ya deliricem..  aglamakdan harap oldum. bebeyime corpa yapdim blender gerekiyordu. annemin blenderi   calismiyor. bende gerek blender alam dedim annemde ben fiyatini  oyrenirim dedi. babam basladi ne gerek var.  cok goyle gidiyosum. her kesin sanki evinde blender var.   eskiden nasil yapiyordular.   bebeyimin yaninda uzerime bagiriyor. bende sinirden senmi parasin veriyorsun sendenmi istedim ya.   ben alirim sorun yok diyeceyin yerde  hele birde azarliyorsun beni.   bebeyim huysuzlandi aglamaya basladi.  ben aglayinca  oda agladi bebeyim.  anca sakinlesfirdim uyutuyorum.  ya ben evlendim bana hic bir sey  almadilar. cehiz olarak.  kocam asgeri gorev yapiyor.  evi yok.  kocan sana nasil bakiyor burda kaliyorsun diyor ya.  zatem onumuzdek8 hafta  kiraya cikacam biliyor.   neden simdi cikmiyosunki. param yok  kocam parasini alsin gidicem diyorum. ayri eve cik8nca  papagimi yere sokuyosun.  sem gelin yalniz kalmaz falan filan.. diyorum bebeyim  diri oluyor boguluyor.    seninde  kizimdan bir tanedi sanki baska bir bebek yok. sesde uyumuyor.yemek boyle. baskalari nasil buyutuyor.. diyorlar.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunları diyen öz baban mı
(1,161 puan) tarafından
evet ya cildiriyorum resmrn. bir haftadi zehir etdiler banaya.
-Reklam-
0 oy
(12,854 puan) tarafından
Çok fazla anlamadım ama blender kullanma çatal ile ezerek ver yoksa uzun yıllar pütürlü yiyemez sen çok zorlanırsın
(1,161 puan) tarafından
6 ayimi yemi girdi o yuzden. bebeyim bebeklerden geride kizim.
(12,854 puan) tarafından
Canım bak gerçekten çok zorlanırsın pütürlü yemeye alışması lazım 4-5 yaşına geldiğinde bile yiyemez bu sefer sen çok zorlanırsın biraz pütürlü olsun ki damagiyla esmeyi de öğrensin
(1,161 puan) tarafından
tamam canimm. zatenn canimm meyvelerini falan srbzeleri yalnix oyle yapip veriyorum corpa olunca blender gerekdo
0 oy
(27,351 puan) tarafından

Bunu diyen senin babanmi :( cok uzucu ya Allah akil fikir versin 

(1,161 puan) tarafından
aglamakdan bikdim ya kocam kas yanimda olsaydi
(27,351 puan) tarafından
InsAllah tez zamanda gelir
(1,161 puan) tarafından
gelmez 2 yil uzakda calisacak  is gereyo. ayda bir kez gelur
(27,351 puan) tarafından
Nerde calisiyoresin
(1,161 puan) tarafından
asker   koyde dagda falan.
0 oy
tarafından
Canım bence ev tut ayrı eve çık babanda olsa seni yük gördüğü belli çık kendi evine rahatça otur minnet etme kimseye boşver.  Eşinin görev yaptığı şehirde ilçede ev tutsun size orda yaşa bebeğinle arada eşinde gelir hem benim kuzenimin eşi hakkarıde ona merkezde ev tutmuş ayda bir yada 2 kez geliyormuş bazende hiç gelemiyormuş ama kız bebeğiyle oturuyor zaten 1 senesi dolunca dilekçe yazıp ilçeye geçebiliyor uzman çavuşlar eşinle konuş üst bölgesinde 1 yılı dolduysa ilçeye geçin sana da yazık. Baban da çok katı bir insanmış Allah merhamet versin. 
(1,161 puan) tarafından
cikacam canim bir hafta sonra  gidicem. kocam parasini alinca gidicem..  bitanem. zaten oyle yapicam.   ama bir yili doldu ilceye vermediler kocami. ya.  ayda bir kez gelir zaten 3 gunluye. olsun. ben kendim kalirim kizimla.  canim.  zaten yukum..  eskiden babamgil koymad8lar. her kez diyecek annesi babasinin evi var gelin yalniz basima kaliyor falan filan diye  simdi hic umursamiyorum.. bu hafta sonu gidicem.   paramizi alinca hemen gidicem..   kendi ailesi bile   olsa insan bazen mesafe koymasi gerekiyormus. evimde  az yiyerim asla  aileme soylemem onu bile kafama vururlar.
tarafından
Aynen öyle canım boşver kendi evinde aç kalsanda ailene bişey söyleme. Birde eşinin bir yılı dolduysa dilekçe verip ilçeye geçebiliyor canım eşin kendi kalmak isterse kalıyor komandoysa operasyon için bırakabilirler ama benim eşimde uzman jandarma asayişçi mesela bizde seneye tayinciyiz inşallah onu ilçeye veriyorlar zaten olurda üst bölgesi olursa 1 yılda ilçeye geçebiliyor lar eşimin arkadaşları da geçmiş eşin bi araştırsın onu isterse geçebiliyor. Sende çocuğunla kapını kilitle evinde otur canım boşver Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah kendi evinde otur ama kimseye yani komşulara fln eşinin evde olmadığını söyleme hiçbir zaman. İnsanın kendi evi gibi olmaz hiçbiryer. Allah yardımcın olsun canım.
(1,161 puan) tarafından
cok doru canim biz azerbaycanda yasiyoruz  canim o kecmek meselesi burda yok malesef.
tarafından
Hm anladım canım Allah yardımcınız olsun inşallah.
0 oy
(5,949 puan) tarafından
Bunu  diyen  öz  baban mı  afedersin  ama baba  demeye bin şahit  lazım  insan  kızına  bunlari  dermi  yaa başımın  üstünde  yerin  war demesi  lazım  allah korusun  eşinle  anlaşamadın senj kapının  önüne mi  bırakcak tövbe tövbe 
(1,161 puan) tarafından
canim ya. ben universitiye girdim..   kendim  calisib kendi umiversitemi bitirdim. her isi yapdim..  annemede yardim etdim ama.iki abimi babam okutdu. yan8 onlari calistirmadilar.  beni annem hep is.bulub calistirdi..   ben evlenerek kurtulmak istedim bu hayatimdan.. cok sukur kocam cok iyi.
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Allah komeyin olsun..ozun tek kirayede qala bileceksen bes?
(1,161 puan) tarafından
canim cixacamda.  yoldasimin mayisini gozleyiremm. ev tutanda basdan pulunu verirsen cunki.     yoldasimin isi dagdi..  ne vaxt ener onuda bir Allah bilir yeni.
(1,161 puan) tarafından
elimde pul olsa ele bu gun cixaramda.    yoxdu. mecbur   dozmeliyem..
(6,681 puan) tarafından
Yoldaşin maasi kartnan alirda yeqinki karti al ozunde saxla cunki ayri yaşayasansa eger mutleq yaninda pulun olmalidi..day maaslara az qalib sebr ele her sey yaxsi olar..
Hemde nene babaynan boyuyen usaq erkoyun olar ele tek boyut
(1,161 puan) tarafından
canim ya Allah komeyim oldu sesimi esitdi bir ev var sabah gedib tutacamm. dua ele gedim tutum. danisdim ev sahibiyle. sabah gel bax tut  dedi. nolar alindim ya.
(6,681 puan) tarafından
İnsallah alinacaq yeterki sen iste ve inan..❤
0 oy
(505 puan) tarafından
Bn babami kaybettim 7 ay oldu kizsada laf etsede annem snra uzuluyor derdi simdi olsada canimi versem ne derse desin kiymetini bil ufak seyler icin bazen benide cileden cikariodu ama simdi agloyorm gelmiyor
(1,161 puan) tarafından
canim benim annem babam ayri bosanmislar  ben kucuckden  babam kac sene  baska sehirde yasiyprdu.  bizim sehre  3 yil falan gelibdi.
(505 puan) tarafından
Anladim cnm ne diyim kimsenin icini bilemem
0 oy
(16,489 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah 
(1,161 puan) tarafından
amin canim
.
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Boş ver canım var ele pis atalar ele menimkide başqa örnek... 
(1,161 puan) tarafından
evet ya. kizim evli bazen laflarima fikir verim demezler. ya
 hep asagilarlar  insani.. bu kadar kirici olmak niye ya. sanki hep bu evde yasayacakmisim
. insan yer burakir ki kizimin evine gele bilim ya.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 367 göst.
8 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
22 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Annesiseverkizini (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
3 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
30 Ocak 2021 Aile kategorisinde gamzeee123 (841 puan) tarafından soruldu

378,877 soru

11,340,494 cevap

34,807 kullanıcı

...