0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından

27 ekim gunu randevum vardı gıttıgımde alttan muayneyle 5 cm acıklıgım oldugunu doktoruö soyledı ve senı eve gondermıcem dedı bende zaten panık var hemen elım ayagıma dolandı :) doktoruma yalvardım yarın sabah gelım dıye tamm dedı 8 ı bır dk gecmesın dedı neyse eve geldık son hazırlıkları yaptık 28 ekım gunu hastaneye sabah yatısım yapıldı ben dırek dogumhaneye gırdım ve orda bana lavman yapıldı bıde suyumu patlattılar daha sonra sunı sancı verıldı 39+3 haftalıktım 2 saat normal bır adet agrısının 2 katını dusunun ınletır gıbı oyle cektım daha sonra anestezı uzmanı geldı sohpet ede ede kataterı taktı uyusturma ıgnesını hıssettım bıraz gerısını ruhunuz duymaz emın olun dogurana kadar bana sadece bır doz verıldı epıdural sonra sunı sancının dozunu artırdılar ve acıklıgım 10 cm oldu ve hemen doguma alındım catala cıktım  doktorum yan tarafıma bıraz uzak sekılde oturdu ebeler karsımda kımse yanımda degıl muzık calıyo bı yandan herkez muhabbet de bana bı rahatlama geldı doktorum dedı merve sana ıkınma ıstegı geldımı derın nefes al alta demirlerı tut cenenı gogsune cek ve buyuk tuvaletını yapıyormuşsun gıbı ıkın dedıgı gıbı oldu ama bana asla mudahale etmıyolar bebegın bası gorunene kadar kımse karısmadı bıde doktor benı muayene ederkn heran sezeryana alabılırım senı cıkımın dar dedı neyse karsımdakı ebe doktoruma dedı kafası gorundu orda doktorum geldı ve tam bebegın bası cıkarken kesı attı ama ben ıkınma hıssınden baska bısey hıssetmedıım 4 ıkınmayla oglum dunyaya geldı 10 tane estetık dıkısım oldu onu ustume koyduklarındakı o mutluluğu sıze anlatamam dırek asırısı yapıldı tertemıs dogdu sılmedıler dırek üstünün gıydırdıler dıkıslerım bıtıncede tekerleklı sandalyeyle odamıza gıttık ama yataga yatarken cok zorlandım vucudum kendını assaya verdı bı anda oda normal tabıkı anne olmak cok kutsal bısey rabbım ısteyen herleze nasıp etsın uzun oldu Hakkınızı helal edın :)

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sağlıkla büyüt inşallah canım
(389 puan) tarafından
amin tesekkur ederım canım
-Reklam-
+2 oy
(3,078 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 
(389 puan) tarafından
ınsallah canım benım
0 oy
(976 puan) tarafından

Allah bağışlasın canım, Allah analı babalı büyütsün <3gerçekten yaşamayan bilemez bu duyguyu. Doğum yapmak mucize gibi birşey. Bir candan yeni bir can dünyaya gelmesi. Keşke her kadın yaşasaydı bu duyguyu. Ben de epiduralle doğum yapmıştım ilk çocuğumda. Çok güzel geçmişti. 

(389 puan) tarafından
gercekten oyle :)
0 oy
(449 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün cnm.bn de normal doğum yaptım. Doğum sonrasında uyku bastırdı mi sende.epidural olduğun için sordum.
(389 puan) tarafından
yok olmadı uyku ama sersemlestım epey bı olayın şoku falan degısık bı hıs bayılacak gıbıydım ne zaman eve geldım dogum yaptıgımı anladım
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım vatana millete hayırlı bir evlat olsun hak yolundan ayrılmasın 
(389 puan) tarafından
amin guzel dıleklerın ıcın saol canım
0 oy
tarafından
Maşallah kuzum özelde oldu dimi
(389 puan) tarafından
evet canım
0 oy
(16,489 puan) tarafından
Kızımın doğum gününde senın dw yavrun doğmuş

Allah analı babalı büyütsün inşallah 
(389 puan) tarafından
inşallah :) cok saol
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Allah bagislasin canim. Rabbim saglikli huzurlu bi omur nasip etsin inşallah
(389 puan) tarafından
inşallah canım benim
0 oy
(7,972 puan) tarafından
Sağlicakla büyüt minnoşunu
(389 puan) tarafından
minnos ama ne mınnos saol teyzesı
0 oy
(424 puan) tarafından
Lavman yapiliyomu hala ben kalkti diye biliyordum masalah canim guzel bi dogum hukayen rabbim saglikla buyutmek nasip etsin insallahhh bide corona testi yaptilar mi
(389 puan) tarafından
yapmadılar corona testı

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 619 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Esraa45 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,293 göst.
0 oy
1 cevap 389 göst.
0 oy
28 cevap 1,255 göst.
10 Ekim 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,865 soru

11,340,016 cevap

34,804 kullanıcı

...