0 oy
756 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi ben kaynanam anlaşamıyoruz kadın bana her fırsatta laf sokuyor aynı evde yaşıyoruz. Bundan önce bana ikinci çocugu yapmazsan baba evine gidersin dedi sustum, sonra ben hamileyken tansiyonum yükseldi ve gebelik zehirlenmesinden kızımı erken aldılar .Dün  ben yarın Ramazan'da tutamadigim orucu tutacam dedim esim hamileyken bırakmadı çok istedim tutmayı zamanında dedim.Kaynanamda sen oruç tutmadan bir çocuğu sağlıklı doguramadin dedi.Bende benim kızımın neyi var diğer bebeklerden üstün dedim .öyle deyince kaynanam u dönüşü yaptı yanlış anladın dedi.Bugunde oruçluyken kaynanam annneme laf söyledi .Bende sinirlendim yemedim.kaynanamda eşime ne anlattiysa esim oda ya gelince ne sorun var diye sormadı.direk niye yemek yemedin annem kesin olarak haklıdır ne demisse doğrudur.Bende tamam kesin doğrudur dedim . Öyle diyince olayı merak ettim soruyor.Bende ne yapacan annen haklı deyince şuan sürat yapiyo.

12 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Kyananlae cadolozlar ya niye boyleler insan ogkunun yuvasini niye boyle tatsz eder anlamiyorum ya gerekesz insanale ya
-Reklam-
0 oy
(17,796 puan) tarafından
Nasil is ya bi dinlemeden etmeden bizimkide annesinden cok beni tutar ben kizarim bi ortayi bulamiyo su erkek milleti 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Çok sinir bozucu niye tmm diyorsun sende direk cevabını verseydin hemen suçlu bni ilan ediyorsun tersle ayrıca o kim oluyor annene laf söylüyor sende susmak yerine onu rezil etmeliydin kendini ne halt sanıyor büyük tepki vermeliydin ki bir DHA diyemesin eşinede söyleseydin bn senin annene laf söylesem sen ne yapardın . Seninki anne bnmki ne 
0 oy
(670 puan) tarafından
Aynı evde kalmak zulüm zulüm 
0 oy
(6,203 puan) tarafından
Kaynanan kim ki annene laf soylettiriyorsun?
0 oy
(119,340 puan) tarafından
Hersey bi yana kaynana icin ac kaldigina degmez bende zamaninda cok ac kaldim inan degmez git bisiler ye
0 oy
(567 puan) tarafından
Hic sorunumuz.olmadi ama alinganligi.olursa da benm yada kayinvalidemin asla esim bilmez alindigimizi bildigimiz halde birbirimizede bisey demeyiz bi kac saat sonra buzlar erir eski halimize döneriz.
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Kaynanayla yasamak zulum bencede hic tamam deyip sinirle konuyu kapatma baktin sesin cikmiyo daha fazla üstüne gelirler ezerler seni 
0 oy
(259 puan) tarafından
Kaynanayla aynı evde kaldıkça daha çok kavga edersiniz. Bende evlenince öyle bir hata yaptım aynı eve geldim 4 ay kalabildim eşimle evden kaçtık doğru düzgün esyamiz bile yok suan. Kaynanayla aynı evde kalınmaz iyi de olsa kotu de olsa herkes kendi ailesini kurmalı. 
0 oy
tarafından
Pislik kadın yaaaa
0 oy
(852 puan) tarafından
Yapsın ya amannn bisver iyi demişsin önce seni dinleseymis anasını dinlemiş senide dinleseymis 
0 oy
(10,957 puan) tarafından
Burdan ne anlıyoruz asla ama asla kaynana yanına evlenmicez, zor durumda kalsak bile acımızdan ölsek bile birlik oturmaya tamam demicez. Ev ustune ev olmaz işte bacım ayrılma imkanınız varsa ayrılın. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 643 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 379 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde ARMY (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 395 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 612 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,078 soru

11,377,807 cevap

34,864 kullanıcı

...