0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
Kayınpederim oğluma adını vermek istiyormuş ikinci bi isim olarak. Sürekli kayinvalidem bunu bize söypeyip duruyor. Ilkten kırılmasınlar diye geçistiryordum ama en son artik acik acik istemedigimi söyledim. Ona ragmen hala söylüyorlar. Esimde bana koyalım diye hiç tutturmadı sadece bi kere soyledi bende istemedigimi soyledim. Esimde tek isim koycaz diyor ailesine ama hala söylüyorlar. Gercekten cok sinir bozucu olmaya basladı. Ama hiç bir şekilde koymiycam yani onun ismini. Her ne kadar onlarla sorunum olmasa da istemiyorum. Daha nasıl belli edebilirim ki istemedigimi 

12 Cevaplar

0 oy
(12,861 puan) tarafından
Koymak istediğiniz isimle ilgili yastık yap emzik zinciri yap gözlerine sok :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
kimligi cikarinca anlarlar bence boaver agiz dalasina bile gerek yokk
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Esin senden yanaysa koyma bosver cok pisman olursun sonra. Icine sinen kendi karariniz olan ismi koyun. Napcak onun adi degil diye cocugu sevmeyecek mi?
0 oy
tarafından
İsim kararı verin eşin de öyle sevsin çocuğu doğunca da git yazdir kendin
0 oy
tarafından
Ay köye bi gittim oğlunun ismini kayınbabanın ismini koyacakmışın dediler kim söyledi dedim biz duyduk dediler deli oldum biz başından beri bi umut dahi vermedik senin adını koyacaz diye eşim taa en başından belirtti yiğit emir olacak diye. Bunu babasının yüzüne karşı da söyleyince daha da konusu açılmadı. Hatta babasına onun ismini beğenmediğini de söyledi açık açık. Çünkü biz sözlüyken belirlemiştik ismi. Bence eşinin demesi daha etkili olur.
0 oy
(303 puan) tarafından

Kimliğinde ne yazdığını görünce vazgeçerler.:) Canım kaynananlarla otururken bi akrabasi filan adını sorarsa kenDi koyacağınız adı şöyle sadece ne kadar ciddi olduğunuzu anlarlar.Doğunca da kimliğine istediğinizi yazdirirsiniz.

0 oy
(1,722 puan) tarafından
Deki kaynanana ben taşıyorum ben doğutcam ben büyütcem isime karar vermekte herkesten önce benim hkkım bnim hayalimde başka isim var bu konuyu kapatın artık de bu laftan sonrada demezler herhalde.  
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim bebisin kimligini cikana kadar konusurlar, kulagini kapat. Ayrica simdiden isim bukursanizda iyi olur. Benim annem ve esimin anneside ilk cocuklarina kendi istekleriyle kayinpederlerin ismini vermisler ilk torun diye. Isim olunca oyle ailede cok sevikir dededi sunu bunu alir mutlu olur vs diye dusunmusler hic oyle olmamis :) bende hemen esime dedim hamilelik olunca aileden bir isim istemiyorum cocuhumuza ozgun olsun dedim. Ayrica sen simdi cocuga kizsan, seslensen falan onlar uzerlerine alinirlar yani cocuk sevdiginizi de anlamazsiniz yetiskin sever gibi olur. Bunlarida belirtebilirsin ama annesi babasi sizsiniz bir omur siz bakacaksiniz isim hakki kesinlikle sizindir.
0 oy
(6,725 puan) tarafından
Siz kendi istediğiniz ismi koyun bence canim buyuklerin ismini koyunca olmuyor. Onlar soylesin dursunlar çocuk sizin çocuğunuz boşver dinleme ☺☺
0 oy
tarafından
Hic seslenme canim eger esinde senden yanaysa kimligi cikarinca gorurler artik 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Tamam de nufusa gidince de unutmusuz de :)
0 oy
(834 puan) tarafından

:'( benim de yaramdır.  Kayınpederimevlendikten beri beni osman diye çağırdı. Hamil3 filan d3ğilken bile osman dedi bana hep dalga geçer gibi...  evliliğimizin 1,5. Yılımda hamil3 kaldım. Ve erkek dedi 3 doktora da gittim erkek d3ndi. Osman da osman... işin kötü yani şu hayatta en sevmediğim insanın adıdır osman. Kayınp3derşm geçmişimi nereden bilecek tabi ona bişey diyemiyorum ama bu osman denen adam benim çocukluğunu psikolojimi bozmuş bir şahıstır, halamın kocası olur v3 şiddet taciz aldatma n3 varsa onda. V3 halam bu adamdan zor bela kaçıp biz3 sığınmıştı v3 b3n kapıma g3l3n halamla kuzenimi tanıyamamıştım. Öyle bir dövmüştü ki... Ya kızlar bunu  o bizde kaldıkları zamanları filan unutamıyorum. Ve oğluma bana bunları hep hatırlatacak bir ad koymak istemiyorum... Ama allaha bin hamd olsun ki eşim koydu bile adını. Tuna Han koydu. Benim çocuğum dedi, babam 5 evladına da 7 torununa da isim koymuş. Artık onlar ona yeter sıra bize geçti dedi. Şükür ki  osman koymayacak.


İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
13 Şubat 2024 Aile kategorisinde Asya15 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 282 göst.
0 oy
17 cevap 427 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 276 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,337 puan) tarafından soruldu

382,863 soru

11,460,862 cevap

35,046 kullanıcı

...