0 oy
1,201 göst.
Aile kategorisinde (716 puan) tarafından

  • Vallahi kafayı yicem ya aptallar kaç kişiler bi kıza sahip çıkamamışlar bide ***** gibi gülüyorlar normalmiş gibi. Hepsini paralayasim var. Ben tek kişi aksama kadar kızımın peşindeyim onlar 10 kişi 10 dk kıza sahip çıkamadılar indirmesemde ben kötü oluyorum anasını satim. Bu ne ya. Kizlar birşey olur mu ya nasıl yer ya :angry::'(

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım tırnagın varsa basını kendım kaşı demısler evladını kımseye e emanet etme. O cekırgeyı yıyene kadar körmuyduler belkıde bılerek yemesıne goz yumdular. Ölmus cekırge ıse cürümüşte olabılır zehırleyebılır bı doktora goturmekte fayda var. 
-Reklam-
0 oy
(48,785 puan) tarafından
yalan soyluyorlardir kötü de olsan bir daha indirme indirrsende sende yaninda ol ssni kizdirmak icin demislerdir
0 oy
tarafından
Korkma cnm ALLAHIN İZNİYLE birşey olmaz poposundan çıkar bnm oğlumda  kalın poşet yemş ben görmedim poposundan çktı bezinde gördüm az birşey de yememiş bütün bir parça yutmş
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bişey olmaz ya allahın izniyle. Yanlış anlamayın ama burda aile kötülüyosunuz ya çok üzülüom. Sen de diosun normalde ölüp bitiyorlar çıkarmaya da çalışmışlar. İçini ferah tut meleğine inşAllah hiç bişey de olmaz
(2,692 puan) tarafından
O kadar yprum okudum. Benim gibi düşünen birine denk geldim çok şükür :)
(2,537 puan) tarafından
:) :) ben de benimle aynı düşüncede olmana sevindm
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Canım bi doktora götür bakıt bi birşey olmaz allahın izniyle
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Ya tamam hoş bir olay değil. Doktora götür ihmal etme. Ama bence fazla tepki verilmiş. Her yerde çekirge var diyorsun. Görür görmez çıkarmaya çalışmışlar diyorsun. Eee tamam işte. EN SONDAKİ GÜLMELERİNE HAK VERMİYORUM ONU BELİRTEYİM. Onun dışında kaza ya da hata oldu mu oluyor. Senin ailenin yanındayken de yapabilirdi. Hatta senin yanındayken de anlık alıp ağzına atabilirdi. Sen de o an onlar gibi koşup ağzından almaya çalışacaktın. Ve belki onlar gibi yarısını çıkarabilecektin.

Yani özellikle alıp çocuğun eline verilmiş ve keyifle izlenmiş gibi tepkiler verilmiş. Anlam veremedim. Benim oğlum yeni yeni yürümeye çalışıyor ve çok düşüyor. Ben dibindeyken de anlık elini bırakıp adım atmaya çalışıp düşüyor engel olamıyorum annesi olmama rağmen. Yani canına zarar gelmesin de kazalar hep olabiliyor. Kasti bir şey olmadığı sürece abartılı tepkilere gerek yok bence. 
(716 puan) tarafından
Canım aynı yerdesinizdir bian dalarsın görmezsin.  Ama ben kaynanama verdim kız koridora gitmiş kaynanamda odada. Kaynanam farkediyor som anda anında çıkarmıyor. Kayınpederine götürüyor o çıkarmaya çalışıyor ama yarısını alabiliyor. Ben kasten yapıldığını ima etmedim ama kaynanam torununu tanıyor çok yaramaz emanet oldugunuda biliyor kaynanam hep böyle vurdum duymaz. Kızı alır arabaya koyar ana yolda gezdirir koca koca tırlar kamyonlar bi geçiyor yetişkinler savruluyor. Kaynanam resmen kıza merdiven çıkmayı öğretti şimdi alt kata gidince bıraktığımız gibi merdivene koşuyor ve  daha 9 buçuk aylık kızım. Kıza saç çekmeyi öğretti resmen önüne ya yiyor saçını çek diyor ama olan bana oluyor kızım yoluyor beni. Kızımın sesine indim içeri bi girdim kahkahayla gülüyor kaynanam bende güldümkomik  birşey oldu sandım. Sonra anlatınca şok oldum modum düştü modumun düştüğünü anlayınca toparlamaya çalıştı. Diğerleri tamam ama kaynanama sinir oldum ben bide sırf onun için götürmüştüm valla. Olaydan 2 3 saat önce kızı almaya geldi uyutuyordum. Içimde kaldı dedim gotureyim sevsinler.
0 oy
(84 puan) tarafından
Yahu cekirge zararli degildir yense oldurmez tamam midemiz bulaniyo ama olan olmus kaynananlarada cok kizma sonucta almaya calismislar yarisini alabilmis kendin diyosun.Yapacak bisey yok .Sen cekirgeyi bosver bizim yigen salyongoz yemis iyyyy midem kalkti cocugu 1 ay opemedim hemde anasinin yaninda yani biranda olan seyler yapcak bisey yok.
0 oy
(449 puan) tarafından
Doktora götür cnm ölü  yemiş bir de.ne olur olmaz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 595 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (6,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,033 göst.
14 Aralık 2020 Aile kategorisinde Sumey-19 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
1 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu

381,534 soru

11,422,603 cevap

34,980 kullanıcı

...