0 oy
1,625 göst.
Diğer kategorisinde (614 puan) tarafından
Kizlar ben avukatim. Bu sabah bilgisayarda goruntulu konusuyordum muvekkilimle. Muvekkilim erkek. Neyse konustuk fln. Adamlarla bitti mi muhabbetin dedi. Bende adamlarla demeyeydin iyiydi muvekkilim onlar dedim. Sizin iste ne kolay gelsin adamlar gitsin kocalar dedi. Bende senin gibi zihniyetlere gore oyle tabii dedim. Hic sevmiyorum meslegini milletin gozyasindan para kazaniyorsunuz milleti bosayip duruyon dedi. Bende ben mi bosuyorum kadın veya adam istiyor dedim. Sonra mutfağa geçtim yanima geldi oturdu. Oglum kizmiyor mu adamlarla konustuguna dedi bende niye kızsın para kazanıyorum dedim. O da kalkip giderken bana avukatlar çantali şeytan derlerdi de inanmazdım dedi. Bende aha o ictigin çay benim maasimdan ama dedim. Şeytan olan senin kalbin. Sabahtan beri yok adamlarla konusuyorsun diyip durdun o...luk mu yapiyorum dedim. Simdi de esimi aramis karin adamlarla konusuyordu ben engelledim dedi esim de ona kizdi onun meslegi o fln diye. Simdi agit ediyor resmen mani fln okuyor. Elden hayir yok gelin beni istemiyor fln diye. Yaaaa ben naaaptim :D esimde annem yanindayken konusma kimseyle yanlis anlıyor cahil kadin diyor..

52 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
ALLAHtan eşiniz aynı zihniyette değil. O nasıl bir kvalide. Çok tehlikeli. ALLAH sabır versin size fazla muhatap olmayın. Oğlunu işler işler size salar. Dikkat edin ben buradan korktum o derece yani. 
-Reklam-
0 oy
(2,792 puan) tarafından
Kız helal olsun iyi demişsin valla kaynanana diyecek sözüm yok cahilin önde gideni 
0 oy
(222 puan) tarafından
İşte izah etmeye çalışmak insan yerine koymak oluyor. Dul mu kaynanan, benim ki dul dilimin ucuna geliyor canın çok sıkılıyorsa evlen diye. 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bence seni cekemiyooo baska bir açıklaması yok cahill bile değil insan gurur duyarrr 
0 oy
tarafından

Hahahhah antikaymış kayınvaliden :D kısmen meslektaşız sorun yoksa adını verir misin kim bilir belki birbirimize işimiz düser :D

0 oy
tarafından

Ayyy ne desek boş :blink:

0 oy
(9,626 puan) tarafından
Avukatın avukatlığını yapmaya çalışmış ne güzel mesleğin var işte hakkinla para kazanıyosun..sanki sen milleti birbirine düşürüp bosandiriyosun saçmalık ya 
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama güldüm kayinvalidene :) dizilerde olan kayinvalide figürü gibi resmen, bence sen de hiç takma olgunlukla karşılayabilecek kapasitedesin insanlarla uğraşıyorsun nihayetinde..
0 oy
(2,264 puan) tarafından

Böylelerinin beynini kuşa taksak ters uçar :Dne insanlar var ya

0 oy
tarafından
Kaynanan cahil o ayrı mesele de görüntülü konuşmak bana da biraz ilginç geldi.
0 oy
(5,375 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah :ermm:

0 oy
tarafından
Aç bir hakaret davası uğraşsın dursun kendini savundurcak avukat arasın sonra :D 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,440 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eda34 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Naremmm (134 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 413 göst.
13 Aralık 2023 Aile kategorisinde Tulay. 123 (55 puan) tarafından soruldu

383,437 soru

11,475,135 cevap

35,080 kullanıcı

...