0 oy
1,233 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar merhaba hala isim konusunda karar veremiyoruz. Aslında elif ismini beğeniyorum ama tek isim istemiyorum. Bu yüzden Elif Erva mı yoksa Elif Alya mı koysam karar veremiyorum. Bide ben kızıma doğunca iki ismiyle seslenicem ama herkes o şekilde mi seslenir yoksa Elif mi derler ikinci ismi boşuna koymak istemiyorum. 

10 Cevaplar

0 oy
(287 puan) tarafından
Anne ne şekilde seslenirse herkes öyle seslenir emin ol
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Bence iki isim koy hem sünnet dinimizde iki isim koymak :) Benm adımda fatıma zehra kmse iki ismimi kullanmıyor ama ismimi çok seviyorum canm. Kızımızın adıda zeynep erva olacak kmse iki ismini kullanmasada olur kendisi hangi ismi severse onu kullanır:)
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Elif gülce ismini cok seviyorum bende :) mesela ikisi arasında kaldıysan ebced hesabı ile bebeginin ismine akıl fikir sayısına bak gercekten fikrin akıldan daha cok cıkması önemli... Bu aldıgı fikirleri uygulayabiliyor diye karakterine yansıyor bir arastır istersen :) 
0 oy
tarafından
Ben ikinci isme karşıyım çevredeki hiç kimse ikinci ismi söylemiyor maalesef o yüzden ben tek isim koyacam 
0 oy
(802 puan) tarafından
Arya erva ne biliyim liya Asel faln çok kulalninln ve sıkıcı isimler daha güzel kız isimleri var mesela ravza elif koyabilirsin daha güzel isimlerde var ama senin dediğin tarzlar sankibiraz sıkıcı ama yinede sen bilirsin canım 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Elif alya ismini begendim. Bende iki isim dusunuyorum. Esimin ismi iki isim birkere is yerine gelen biriyle sknti oldu imza meselesi. Soyisim falan bircok sey ayniydi. Ancak 2. Ismi ayirt edici olmustu. Yegenimde iki isim siz nasil hitap ederseniz cevrenizde oyle hitao ediyor. Iki isim bence avantajlı.
0 oy
(32 puan) tarafından
İki isim arasinda secim yapamadim ama birlikte soylemesi kolay ve akıci olan iki isim koyarsan ikiside kullanilabiliyor. Benim oğlumun da iki ismi var. Bir iki arkadaşim sadece tek ismmini soyluyor ogluma ama geri kalan herkes bizden duydugu gibi iki ismiyle sesleniyor. Ikinci bebegim daha dunyaya gelmedi ama ona da çift isim koyduk ve cevremizin dilini de şimdiden alistirdik
0 oy
(834 puan) tarafından

Yeğenimin adı Elif İdil <3 ama anne babası dahil  Elif diyor genelde çevre.  Ben ismini çok beğendiğim için ikisini birlikte söylüyorum dilim alıştı.

0 oy
(3 puan) tarafından
Aslında başkalarından ayırt edilmesi açısından da iki isim düşünüyorum çünkü soyadımız da Yıldırım  o da çok bilindik heryerde olan bir soyadı olunca eminim birsürü Elif Yıldırım vardır.
0 oy
(531 puan) tarafından
Herkes tek isimle seslenecek ben oyuzdn 2 isim koymaktn vazgectm lohusalikla ugrasirken bide milletle ugrasamam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 431 göst.
18 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (517 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 352 göst.
0 oy
9 cevap 220 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sunshine (90 puan) tarafından soruldu

377,322 soru

11,291,716 cevap

34,709 kullanıcı

...