0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından
Bakıyorum her kes derdini anlatıyor içini döküyor buraya ya da en yakın arkadaşına ama ben anlatamıyorum en yakın arkadaşıma bile hatta kocamandan gizlice ağlıyorum o görüp üzülmesin diye ya da çekindiğimdeden böyleyim bilmiyorum.kimsenin göremeyeceği bir şekilde ağlayarak allaha dua ederek içimi döküyorum.bilmiyorum neden böyleyim. ya tam kimseyi kendime yakın bulmuyorum ya da ben böyle kimseye derdimi anlatacak tiplerden değilim.şu yazıyı belki paylaşmazdım bile hamilelik hormonlarından ve sıkıntılarımız var diye yazıyorumdur, her zaman etrafıma gülücükler saçan biriyim sıkıntım olsada belli etmiyorum yapım gereği.iyi mi kötü mü bende bilemedim...sizde böyle misiniz 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,287 puan) tarafından
Ben buraya yazmayi tercih etmiyorum
(16,489 puan) tarafından
Aynen cnm bende senin düşincemdeyim:) iki Duru anası biz :)
(4,287 puan) tarafından
Haha canimsin:) ❤
(468 puan) tarafından
ben sadece buraya değil kimseye de anlatmıyorum.
(4,287 puan) tarafından
En güzeli aslında duvara anlat insanogluna bisey anlatmaya gelmiyor:)
(468 puan) tarafından
Aynen oda var yüzüne ağlar arkandan gülerler küçümserler.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyleyim misal dün aşırı derece de üzüldüğüm bise oldu ama annem görüntülü arayınca yine kendimi tuttum üzülmesinler diye yakın arkadaşlarım da var kiz kardeşlerim de ama ben dert anlatmayı sevmem
tarafından
Kimsenin çare olacağını düşünmediğim için anlatmıyorum
(2,692 puan) tarafından
Ben de anlatmazsam çatlarım :) Ama herkese değil tabi ki çok seçiciyimdir bu konuda. Şuan misal eşim ve 1 arkadaşım var. Ya o ya o. Anlatıp rahatlarım derman olamasalar da dinlemeleri yetiyor bana.
tarafından
Her insan farklı demekki bende yazmayı severim  :)
(2,692 puan) tarafından
O da çok güzel bence. Yani içinde kalmamalı, ya anlatırsın ya yazarsın hatta belki sadece ağlarsın ama atmalı insan onu.
tarafından
Kesinlikle yoksa hasta eder insani
0 oy
(16,489 puan) tarafından
Bennn dee aynıı senın gibiyim 

Aşırı pozitif güleryüzlü

Ama içimde fırtına kopsa kimsenin haberi olmaz 
(468 puan) tarafından
Galiba kötü bir gün bilemedim ya çok güçlüyüz diye
(16,489 puan) tarafından
Bencede biz çok Güçlüyüz
(468 puan) tarafından
Öyle galiba
0 oy
tarafından
Canm guclu kadinlarin en buyuk problemi bu.Daha anneme kardesime dahil hicbir sıkıntimı paylasmadim en yakin arkadaslarim akrabalarim herkes gelir bNa anlatir.Dinlerim dinlerim yol gosteririm ama ben kimseye anlatamam derdimi.Hep icimde yasarim.Icim kan aglar gizli aglarim ama kocama bile anlatamam.Ki kocam anlayışlidir.Utanirim beni ole gormesinden.Gozum kizarir yuzumu yikadim derim.Kendi beni uzmez zaten ben baskalarina uzulurum ama sinirlenmis gibi guclu guclu anlatirim ne oluo olan bize oluo icimde savasiom seninkide o hesap canm.
(468 puan) tarafından
Aynen öyle canım şuan ağlıyorum eşim işten gelicek birazdan gülerek karşılicam bana hep der çocuk gibisin :))))
tarafından
Guzel kalplim benim yaaa:)
(468 puan) tarafından
:))))
0 oy
tarafından
Rabbim yuregine ferahlık versin inşallah
(468 puan) tarafından
İnşalalh hepimize canım
0 oy
(4,237 puan) tarafından
Kendi kendine uzulmek kimseyle paylasmamak daha kotu birike birike insani hasta ediyor inan
(468 puan) tarafından
Kimseye anlatmıyorum ama içimdede tutmuyorum  ağlayarak dışarı atıyorum o çok iyi geliyor,dua ediyorum ama haklısın bazende biriyle konuşup dertleşmek iyi gelebilir.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bende öyleydim faydasından ziyade zararını gördüm senin canın sanki yanmiyo gibi ağzına ediyorlar öyle olunca şimdi ağlıyorum ajitasyon yapıyorum derdimi de gerekli kişilere söylüyorum tabi her zaman her şey denmiyor ama olsun herkes bilsin ki bnmde hayatım mükemmel ötesi değil bende üzülüyorum bunu gösteriyorum artık insanlara ve işler daha iyi gidiyo artik çok şükür ya iş yerinde bile sürekli güler yüzlüyüm diye millet sınırını benden çıkarmaya calisiyodu bana yukleniliyodu bende sınırlı yada üzgün durmaya başladım gicikligina kimse gik diyemiyodu yani o derece her şeyi içine atma bazı şeyleri belli et yoksa daha da çok uzuluyosun canim
(468 puan) tarafından
Yok canım öyle değil biri bana bir laf etse ben cevabını veririm altında kalmam bu kaynanam olsa bile kimseye taviz vermem.ama kendi sıkıntılarımı kimseye açamıyorum eşime bile belli etmiyorum sırf birazdaha üzülmesin diye.
(7,791 puan) tarafından
Laf konusunda bende cevap veririm ama dışardan şey gözüyle bakıyorlar ay hayat buna güzel derdi tasasi yok oysa belki de kimsede olmayan dert sende var... Eşin nasıldır bilemem ama kimse üzülmesin diye o içine attiklarina daha çok dert ekliyolar bazen o üzülmesin dediklerin eşin annen baban dostun vs o yüzden derdini tamamen olmasa da ucundan belli et ki destegin olsun cnm tabi bu bnm fikrim
(468 puan) tarafından
Eşimden allah razı olsun bizim sıkıntımız maddi bebeğimiz de olucak aileme bile anlatamıyorum eşime de belli ettirmemeye çalışıyorum sırf daha çok üzülmesin diye ama tabi başka sorunlardada öyleyim kimseye anlatamıyorum çok.
(7,791 puan) tarafından
Maddiyse tabiki yansitmamak gerek canım o konuda eşler bizden daha hassaslar benim eşimde o konuda çok etkilenir asla o konuda kötü dusundurmemeye çalışırım ama biri beni kirdiysa vs belli ederim bilmiyorum bende çoğu şeyi içimde yaşıyorum ama ne biliyim bazen yansitiyorum tabi :)

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 5,516 göst.
0 oy
4 cevap 356 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (2,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 295 göst.
21 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Evrim.34 (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ebru26 (2 puan) tarafından soruldu

378,968 soru

11,343,742 cevap

34,809 kullanıcı

...