0 oy
622 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ne düşünüyorsunuz  bu konuda canlar.

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
İş iş iş       
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce çocuk yapip sonra kariyer sahibi olan çook insan taniyorum once cocuklarıma baka bilecegim bir eş çok şükür var onlar büyüdük ten sonra kendime iş sahibi ola bilirim 
tarafından
canım benim bazı kadınlar mesela ben ..bebekten sonra enerjimin emildiğini hissediyorum tükenmişlik oluyor bir kez cocuk olaylarına karıştı mı gerisi gelmiyor bitiyor sana ait özelin olmuyor hep ailen ailen ailen evladın ...bu kötü değil tabi ki evlad eş diycen ama bi yerde kadınlar mutsuzluğa da itiliyor ister istemez. sonra buraya gelip mutsuzluğunu dile getiriyor bir müddet sonra. neden çünkü kendi isteklerini hayallerini geri plana attığı kovalamadığı için.
0 oy
tarafından
Maddi imkanım varsa önce çocuk derim daha sonra iş bence
tarafından
kız zaten işi maddi imkanını düzeltmek için istiyor olmalı bi kadın :D yoksa niye istesin. kocamla aynı mesleği paylaşıp da sadece eve onun para getirmesini istemiyorum onu düşünyorum yoruluyor biliyorum destek çıkmak istiyorum bundan ötürü iş isterim önce.  tabi ki evlat önemli her şeyden o ayrı. ama kendine güvenen güçlü bir annenin de evladı da öyle olur.
0 oy
tarafından
Kadın önce akıl sahibi olsun ruhen iyiyse ikisi aynı anda bile olur yeter ki kafa sağlıklı olsun. Psikolojisi iyiyse kadın neler neler yapar. ..
tarafından
işte bu ... canım benim kadın güçlüdür. kadın anadır köktür ağaçtır... onu besleyen damarlar onun hayalleri.. gördüğü güneş onun kendi yansıması.. o yüzden önce kendini güçlendirip köklendirip sonra evladına örnek olmalı bir kadın. anneler güçlüdür yaptığı iş önemli diil ister ev hanımı ister doktor olsun. psikolojisini hep güçlü tutmalı hep ayakta kalmalı dik durmalı inanmalı kendine yapabileceklerine
tarafından
Aynen öyle iş meslek derken zaten muhendis doktor öğretmen değil sadece analarımız bizi sırtına bağlayıp ekin ekmiş tarla kazmis odun kesip getirmiş yazın çalışıp kışın pişirmiş . Daha eskiler ipi yünü kendi yapmış kumaşı kendi yapmış üstüne o kumaştan kıyafet dikmiş kadın çok yönlüdür yeterki sağlıklı olsun.
0 oy
(367 puan) tarafından
Öncr işşşş sonra çocuk
0 oy
(887 puan) tarafından
Kesinlikle ÖNCE İŞ İŞ İŞ ....

OKUDUM AMA MESLEGİMİ ELİME ALMADAN EVLENDİM COK PİSMANİM

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Annakuzusu (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 618 göst.
0 oy
15 cevap 406 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Elif2512 (3,901 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 517 göst.

382,269 soru

11,445,342 cevap

35,016 kullanıcı

...