0 oy
377 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
bu gun sabah babaannem vefat etdi.  dun konusmusdun bu gun gidib gorecekdim yemek yapmisdim aparmak icin.  oysa sabah babam olduyunu soyledi.   bir gunluk  evde oturma izni vardi.     ya kaynanam haberi oldu vefat etdiyinden  bildiki yalniz bu gun evde olacak diye.  ama bir  oglenden sora bas sagligi  mesaj yazdi atdi bana.. hic gelmedi.  cok kotu oldum akrabalarimin icinde  her kes  kaynanami sordu bende bir sey diyemedim..  ya insan gelmezmi.  o kadar ofkelendimki gorumcem  bile gelmedi. hic biri.    siz olsaz ne yapardiniz.  

9 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
basin sagoldun
(50 puan) tarafından
cokk saqolunn.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bu salgında gelmemesı normal ama arayıp bunu dıle getrmemesı anormal. Bas saglıgı mesaj ıle dılenmez. Ayıp.
(50 puan) tarafından
kendim icin diyilde cenazede her kes babama damat beyin ailesi nerde neden gelmediler diye sordu.  babam cok kotu oldu cevab bile vermedi.  o kadar kotu oldumki babamin oyle duruma dusmesine. ofken ondan bu kadar.
tarafından
Haklısın sonuna kadar haklısın. Utanmaları olsa o hareketı yapmazlar zaten...
(50 puan) tarafından
kendim icin diyil babamin zaten cani aciyordu. hasta annesine babam kendi bakiyordu kac aydi.   bide her kes oyle dedi.  yuzunde o kadar kotu bir ifade vardi.  kendimden utandim babami o hala saldigim icin.     zaten acisi vardi.  birde  her kes oyle soyleyince  susdu cevab bile vermedi.   her kes uzakdan durmus  gelmis.  bir   onlar yokdu.
tarafından
Uzulmuştur tabi adam ama onun anne acısı var suan cok takılma babana destwk ol. Bida yuzlerine bakmazsın
(50 puan) tarafından
bakmam artik yuzlerine bir daha
0 oy
(12,777 puan) tarafından

Virüsten dolayı mı gelmedi acaba bosver hiç umursama ev kalabalık sa onu düşünmüş tür belki arayınca sor anne  niye gelmedin  hastamisin VS de


Baaun sagolsun Rabbım sabır versin 
(50 puan) tarafından
torununu bile gormeye gelmeyen kaynanamdan  bunuda bekledim biz tarafda hastalik cok yok.    ya en az sorar insan annemi arar bas sagligi verer.  esi  babami arar bas sagligi vererdi hic bir sey yok  ya watsapda ses atmisdi bana.  ben de hic bir sey yazmadim.
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Basin sagolsun.allah rahmet eylesin. Takma bunlari yaptiklari yanlis ..hani virus var arasalar bassagligi dileyip iste kalabaliga girmeyelim deseler bi nebzede.. ne diyebilirizki tanimiyoruz sonucta
(50 puan) tarafından
yok ya  biz tarafda vurus cok yok. hastalikdan diyil.  sadece  gelmek istemedi.  gelmesin en az arardi  annemgili cik kotu oldum ben.
0 oy
(119,251 puan) tarafından
Basiniz saholsun suan kaynanan gorumcen gelmjs gel.emis dusunme babannen icin dua et cogumuz biliyoki mezardaki ilk saatler ilk gece cok zor geciyo o yizden hic bisi dusunme dua et
(50 puan) tarafından
ediyorumm.  namaz bile kildim.  cokca dua etdim. ssdece butun akrabalarim sordu bana neden diye.  babaannemi onemsemediler.  bu cok kotu bir sey yani.
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Yapacak birşey yok gelen gelir gelmeyen gelmez onlar utansın der köşeye geçerdim ben 2 görümcem daha bebeğime hayırlı olsun demedi o gün kaynanamgildeydik kızı dedi küçük görümceme anne yengemin hamile olduğundan haberin var demi dedi oda dediki kızım geldik geleli mutfaktayız adam akıllı oturup konuşamadık ki bebeğe sıra bile gelmedi dedi. En büyük görümcemlede pek konuşmuyoruz ha varlığı ha yokluğu benim için artık adı en büyük birşeyden saymıyoruz bile valla artık kendisini  
(50 puan) tarafından
benimde  oyle  kaynanam torununu 40 cikmamisdan once gormusdu. o gun esimin zoruna geldi gordu gitdi.  yani   benden beklemesin artik hic bir sey.. esimede soyledim.  babanneme cok duskunum.   her hafta giderdim.  cok seviyordum kendisini.   yani. esimede soyledim benden bundan sonra hic bir sey beklemesin annem nede ablan.    en  kotu gunumde gelmedi arayib bas sagligi bile vermedi.  bende  bundan sora aynisin yapacam onlara karsi diye.
(1,948 puan) tarafından
Kısasa kısas.
Başka da yapacak birşey yok canım sen azerimisin
(50 puan) tarafından
evet azeriyim..
0 oy
tarafından
Öncelikle başın Sağolsun Valla babaannem vedat etse buraya gelip post açıp fikir sormak yerine kuran okurdum bol bol şefaat dilerdim Rabbimden burası ve kaynanam aklıma gelmezdi 
(50 puan) tarafından
ben babaanneme cokca dua etmisim sabahdan beride okuyorum..   o kadar akrabamin icinde  kotu olan ben oldum her kes soruyor nerdeler diye.  sorunmu var aranizmi acik dediler.
0 oy
(264 puan) tarafından
Anlasilam ara soguk bosver bole kabul et duzelmez yaralar kapanmaz 
(50 puan) tarafından
cok sogukkanlilar.  sadece bur sey olunca gelin gel diyor bana.   bundan sora hic bir seylerine gitmem.  o kadar akrabalarin icinde kotu oldum babamda cok koty oldu.  her kes.   damat beyin ailesi nerde duye sirdu durdu.  babamada..
(264 puan) tarafından
O an sinirden kendi hayatim aklima geldi. Basin sagolsun diyemedim. Allah mekanini cennet etsin insallah basiniz sagolsun. :(
(50 puan) tarafından
olsun canim menim.. sinirle olur.  cox tsk edirem.
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin 
(50 puan) tarafından
cok saqol.. Rabbim tum vefat edenelere rahmet etsin.  mekanlari cennet olsun..  cehennem ezabindan korusun.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 271 göst.
13 Temmuz 2021 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
10 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bhrbrl (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,037 göst.
27 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 873 göst.
25 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Efe&Ege♡Fatoş (777 puan) tarafından soruldu

379,362 soru

11,355,583 cevap

34,831 kullanıcı

...