0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (3,151 puan) tarafından
Hanimlar benim ilk kizim 34 haftada aniden dogmustu hicbir seyi yoktu ortada gerci gerek olmadi kuvoze girdi ama bunda da erken riski var 28+3 haftaligim 30.hafta da yikayip utuleyip hazirlasam cantayi olur mu sizce doguma kadar bi daha yikamak vs gerekir mi bide sezeryan olacak dogumum.

8 Cevaplar

0 oy
(6,136 puan) tarafından
Canım dolabına ve çantasına yerleştirince niye 2.sine yıkıyorsun bende senin gibi yaptım duruyor öylece hazırlan sen bisey olmaz 
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle buglem bugram o kadar haklisin ki  benimde var ama yok dun esim k.validemi aradi eltim onla bir oturuyor gondersin onu diye isim yokta onu mu yollucam bana kim bakacak dedi daha 42 yasinda bide ne kendi gelecek ne eltimi yolluyor teyze kiz kardes vs zaten yok bakalim annemde kizima mi bakacak bana mi refakat edecek. Allah buyuk.
(6,136 puan) tarafından
Kayınvalidenin bakacak nesi varmış kendisi gelip size 1 kac gün destek olacağına kendine mi baktırıyor. Eltinin de aklı yok anne ben gidecem ihtiyacı var demiyor su mübarek günlerde rabbim milletin kalbine vicdan merhamet versin inşallah amin
(3,151 puan) tarafından
Eltim 18 yasinda daha birlik oldugundan onlar ne derse o malesef. Kaynanam da gobek fitigindan ameliyat olacak daha once bi defa oldu ben bakmistim o zaman biz birliktik. Simdi yine olacak ama tarih belli degil. ameliyat olduktan sonra gelmek istiyor eltime oyle demis olunca gidicem kendimi baktiricam ona demis. Guzel hizmet yaptiracakmis bana. Sezeryanli halde 2 cocukla cok bekler. Esime dun acik acik dedi daha once yalniz kalmadi sanki hic yine kalsin dedi. Gelcem dedigi zamanda gerek yok gelme evimde istemiyorum seni diycem.
(6,136 puan) tarafından
Ramazan ayında şeytanlar bağlandi kuzum ama senin kaynanani unutmuşlar. Oda ameliyatında bağlanır inşallah
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle canim amin insallah rabbim herkesin yuregine vicdan versin merhamet versin. Asla hakkim helal degil.
-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından
Bende o haftalarda yikayip posetleyip kaldirdim bisey olmaz sen hazirlikli ol
(3,151 puan) tarafından
Tamam tesekkur ederim ♡
0 oy
tarafından
Gerekmez canım tertemiz kalıyorlar benimde yengem 36 haftalık doğum yaptı ay dedim onu duyunca ne olur ne olmaz 34.haftada yikadim hazırladım koydum hepsini 36 haftalık nişanım geldi sancim tuttu :D 38+1 de de sezaryenle doğurdum terenizde giydi kızım halada temiz temiz alıp giydiriyorum 
(3,151 puan) tarafından
Cok sagol canim ya benim esyalar buyuk kizimdan kalanlar sandiktan cikardim o yuzden tereddut ettim bi defa yikadim zaten hepsini kokusu gitsin diye normal deterjanla simdi bebek deterjani ile yikayip utuluycem. Erken mi acaba dedim ama zaten riskte var yapiyim bari 30.haftada.
tarafından
Yap yap hazırda dursun birden telaşa kapılmak dansa temkinli olmak daha iyi
(3,151 puan) tarafından
Aynen cok tesekkur ettim ♡
tarafından
Rica ederim ")
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bende erken riski olmadığı halde 32 de hazırdı herşeyim. 

Evde tutubet yoksa hiç gerek kalmaz tekrar yıkamaya kuzum. İnşallah zamanında gelsin. Konuş bebişle bol bol 
(3,151 puan) tarafından
Rutubet yok canim zaten bi defa yikayip dolaba yerlestirdim sandik kokusu gitsin diye. Lekesi cikmayanlari ayirdim falan.
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Benimde erken dogum riskim var canim konusmustuk seninle hatta:) 31 haftalik oldum cok sukurde hala kasilmalar sancilarim var oglumdada erken dogum olmustu dedigin gibi gerek kalmamisti cantaya aniden olunca ama bunda tedbirli davrandim cantam hazir suanda bi tek kendi ihtiyatclarimdan ped pijama havlu corap vs kaldi onlarida bu hafta halledicem hazir olsun nolur nolmaz <3

(3,151 puan) tarafından
Evet hatirladim :) benimde sadece gogus pedi hasta bezi vs kendi eksiklerim var onun disinda bebege sadece bez alincak cantayi yerlestirince de eksikler cikar belki diyorum hem.
0 oy
(588 puan) tarafından
Yok canim ya gerek olmaz ben yikadim utuleyip yerlestirdim ama kırışmış bu hafta tekrar utulicem yikamicam sende oyle yaparsin en kötü ihtimal kirli kirli giyincegine
(3,151 puan) tarafından
Bende oyle yapiyim o zaman 30.haftada yikar utuler yerlestiririm cantaya zaten illaki eksikler cikar cantayi yaparken de onlari tamamla vs derken gecer zaman zaten heralde.
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Bende 30 da yıkadım sanırım bence hazırlıklı olmak daha iyi bide zaten sürekli bi eksik çıkıyor ha diyince hazirlanmiyor  çanta. Yıka ütüle koy dolabına bidaha yıkamaya gerek yok
(3,151 puan) tarafından
Aynen bi defa yikadim zaten canim sandiktan cikardigim icin esyalari naftalin kokuyordu kokusu gitsin diye normal deterjanla yiksdim lekesi cikmayanlari ayirdim dolaba yerlestirdim simdi bebek deterjaniyla yikayip cantayi yapayim diyorum artik. Erken riski de var ya bide.
(3,458 puan) tarafından
Yani canim ayarla çantanı o zaman sen tecrubelisin daha iyi bilirsin
(3,151 puan) tarafından
Orasi oyle de sanki ilkmis gibi elim ayagim karışıyor 2 sene once dogim yaptim oysaki unutmusum hepsini :)
0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam hazirlardim ilki erken dogmus çünkü.  Acil bir durum olsa arkandan toplayacak kimse yok çünkü  esin sizle mi ilgilejecek yoksa cantayla mi. Kimse olmammasi konusunda da Allah yardim eder hic sikma kendini canim. Allah darda kalanin yanindadir.
(3,151 puan) tarafından
Esim de olmiycak ki zaten ben tekim. Acil durum olsa ambulansla gidicem hastaneye cantami ve kizimi alip. :/

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 170 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kehriban (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
6 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kehriban (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 99 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (97 puan) tarafından soruldu

377,977 soru

11,313,550 cevap

34,748 kullanıcı

...