0 oy
452 göst.
Aile kategorisinde (366 puan) tarafından
Eşimle öyle büyük kavgalarımız yoktur. Ama beni tek başıma bir yere göndermez. Oturduğumuz yer merkeze yarım saatlik mesafede. Merkezde yasaken böyle değildi. O zaman gittigim yere karismiyordu. Simdi ev yapip kaynanamin üst katına taşındık. Gideceğim yere illa kendisi götürmek istiyor. Bu sorun gibi gözükmüyor ama kendi canı istemezse hayatta götürmez. Yani canım sıkıldı bugün bi yere gideyim arkadasima gideyim desem gondermezde götürmezde. Ailem merkezde oturuyor. Ne zaman goturceksin diye sorduğumda ben ne zaman götürceğimi bilirim senin sormana gerek yok dedi. Bunlar sorun mu sizce yoksa ben mi büyütüyorum. Evi beraber çalışıpta yaptık. Kendi kendime ben eve hapsolmak için mi gece gündüz çalışıp destek oldum diyorum. 

9 Cevaplar

0 oy
(13,702 puan) tarafından
Beimkide ilk seneler öyleydi.

Ama sonra çok şükür aştık
(366 puan) tarafından
Bizimde ilk 2 sene rahattık simdi başladı:)
-Reklam-
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Anneme ne zaman gidip gelecegime surekli onun keyfini mi bekleyecem yani...bence bu kadar taviz verme esine bu konuda. Kendi anasinin ust katinda tabi, birazda seni dusunsun
(366 puan) tarafından
Nasıl yapcam bilmiyorum. Bazen içimden resti çekmek geliyor böyle bi hayat evlilik istemiyorum diye çünkü böyle çok bunaliyorum kendi kararimla hic bisey yapamiyorum ama alttan alıp değişeceğini sanmıyorum.
(6,978 puan) tarafından
Eninde sonunda patlayacaksin bu gidisle, belki anca o zaman seni anlayacak canin. erkekler bizim gibi duygusal degiller, bizler annemizi ozluyoruz, gormeyince mutsuz oluruz, onlar bu kadar duyarli defil maalesef. Otur ben annemi cok ozledim, niye gondermiyirsun de, dok içini...cok mutsuz oluyirum boyle olunca de.
(366 puan) tarafından
Her hafta götürüyorum dicek tamam her hafta götürüyor o konuda bisey diyemem ama ben arada sıkıldığım zamanda evden çıkıp biseyler yapmak istiyorum. Bugün sıkıldım biraz çarşıya gidip dolaşmak yada bir arkadaşıma gidip kahve içmek istiyorum. Tuhaf istekler mi bunlar ?
0 oy
(614 puan) tarafından
Güven problemi mi yaşıyor ki? Önceden başkasından kazık fln mı yedi? 
(366 puan) tarafından
Hayır güvenle ilgili bi problem yok. Yeni taşındık merkezde otururken böyle bi problemimiz yoktu.
0 oy
tarafından
Sıkıntı şu ailesinden çekiniyor o yüzden seni istediğin zaman göndermiyo eğer gönderirse diyecekler ki sen karına karışmıyon söz geçirmiyon vs vs en büyük hatayı ailesinin yanına taşınarak başta yapmışsın. Eğer adam kıskançlıktan yapsa merkezde de yapardı 
(366 puan) tarafından
Aslında ailesini kendine karıştırcak birisi değildir aileside cesaret edip bisey diyemez.  Otobüsle bi yere gidip gelmemi istemiyor.
tarafından
Ne kadar öyle olsa da etkisi vardır mutlaka. Neden otobüse izin vermiyor ki
(366 puan) tarafından
Taşındığımız yerdeki insanlara çok güvenmiyor sanırım. Çalışan biriydim birden eve kapandım. Kendimi böyle aciz hissediyorum.
tarafından
Çok kötü olmuş tekrar taşınma şansınız yok mu
(366 puan) tarafından
Ben çok isterim ama sanmıyorum. Merkezde yaşarken kirada oturuyoduk ikimizde çalışıyorduk. Ailesinin üst katına kendi evimizi yaptık  bebek oldu ben işten çıktım. Yani kendi evi varken kiraya çıkmaz tekrar. Merkezdeyken benim aileme yakın oturuyoduk istediğim zaman gidip gelebiliyordum. Simdi böyle olması daha zor geliyor.
0 oy
(6,203 puan) tarafından
Valla sorun cunku bu kisitlamaya girer ve esin bile olsa seni kisitlayamaz ki buyuk ihtimalle annesinden dolayi boyle yapiyodr.
(366 puan) tarafından
Böyle olduğu zaman eşimdende soğuyorum, daha doğrusu herşeyden soğuyorum içimden hiç bisey yapmak gelmiyor.
(6,203 puan) tarafından
Bunu onunla konus ailen sonucta dunya esinin etrafinda donmiuyor.Ailen buyuttu seni esin degil farkina varmasi lazim
0 oy
tarafından
Teyzemin eşide eşiniz gibiydi ama bizimki özgüven eksikliği vardı teyzem lçok güzel bir kadındı hala daha öyledir lise mezunuydu anneannem çok istedi üniversiteye gitsin gitmedi annemin uzaktan arabasıyla evlendi enişte ilk okul 3de bırakmış dışarı çıkarmaz şehir dışına ailesine yollamazdı kıyafete baskı yapan sürekli annesinden babasından çıkmasın isteyen biriydi 10 sene olmuştur şehir dışına taşıdılar oturdukları yerden çok sevindik kurtuldu hepsinden diye gene Kayınvalide yaptı yapacağını aldı gene iline 20 sene sonra artık teyzem biraz rest çekince rahat bırakmış teyzemi ondada 6 ay önce annem babam deme ablalarım gelince kalmak istemiyorum deme boşarım seni demiş şuan kimse enişteyle konuşmuyor konuşmayızda teyzem gözü kapalı hala daha eşim der ömürde böyle zor geçer Allah yardımcın olsun inşallah en başta nasılsa öyle gidiyor sanırım 
(366 puan) tarafından
Umarım bizimki  böyle olmaz geçer zamanla :(
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Sorun büyük ihtimalle eşinin ailesinin dibinde olman canım. Onlardan bir cekincesi var çünkü ne olsa haberleri olur birşey derler diye seni kısıtlıyor bence. 
(366 puan) tarafından
Bilmiyorum ailesini öyle konularda takmaz aslında. Annesi bi iki kere evden çıkarken haber vermiyoruz diye laf söylemeye kalkti. Çocuk değilim kimseye haber vermek zorunda değilim dedi. Kendine karıştırmaz ailesini.
0 oy
(72 puan) tarafından
Bnmkide ayni aileme gtcm diyorum ben ne zamn giturcem biliyorum diyo 10 aylk evliym
(366 puan) tarafından
Çok saçma değil mi bana düşününce çok saçma geliyor yani. Evlendin diye anne babanı ne zaman görceğine bile başka biri karar veriyor. Ama kendi ailelerini her istediklerinde görebiliyorlar.
0 oy
tarafından
Kaynananla yakın sorun olmuyor mu
(366 puan) tarafından
Sorunumuz yok ama zor yakın oturmak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
2 Haziran 2022 Aile kategorisinde Zehrabnm (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,099 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 602 göst.
2 Mayıs 2024 Aile kategorisinde mehal (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 158 göst.
30 Nisan 2024 Aile kategorisinde bebisbirisi (89 puan) tarafından soruldu

380,044 soru

11,376,610 cevap

34,862 kullanıcı

...